Asansör protokolü imzalandı

MMO ile Ergani Belediyesi asansör protokolü imzalandı

Asansör protokolü imzalandı
DİYARBAKIR  - Makina Mühendisleri Odası ile Ergani Belediyesi arasında "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" hakkında protokol imzaladı.

Ergani Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış yapılan protokolleri önemsediklerini söyledi.

BİNA ASANSÖRLERİ Belediye olarak vatandaşların can ve mal güvenliklerini sağlamanın kendileri için öncelikli amaç olduğunu belirten Kartalmış, "Olası asansör kazaları ve kazan patlamalarının önlenmesi noktasında yapılması gereken teknik kontrollerin işin uzmanı olan kurumlarca yapılmalıdır. Bu anlamda makina mühendisleri odası ile teknik hizmetlerin yürütülmesi konusunda ortak çalışacağız" dedi.

MMO DENETİM YAPACAK MMO Diyarbakır Şube Başkanı Gurbet Örçen ise Ergani Belediyesi ile imzalanan asansör kontrol protokolünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Örçen, belediye, asansör montaj ve bakım firmaları ile birlikte Ergani'de kullanımda olan insan, yük asansörlerin kontrollerini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Örçen, günlük hayatta yoğunlukla kullanılan ulaşım araçlarının başında asansörlerin geldiğini, oluşabilecek kazaların önüne geçilmesinde yapılacak olan kontrollerin önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler