İhtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımı

Diyarbakır'da Valilikçe ramazan dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları aracılığıyla ihtiyaç sahibi 38 bin 330 aileye 8 milyon 249 bin 15 liralık ayni ve nakdi yardım yapılacağı bildirildi.

İhtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımı

Valilikten yapılan açıklamada, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının zirveye çıktığı, paylaşmak ve yardıma muhtaç olanları anlamak noktasında, rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayı dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları (SYDV) aracılığıyla, il merkezi ve ilçelerde yardıma muhtaç vatandaşlara yardımlar yapıldığı belirtildi.

açıklamada, "Ramazan ayı boyunca il genelinde 38 bin 330 aileye toplam 8 milyon 249 bin 15 lira lira yardım yapılacağı ifade edildi.

Toplam 22 bin 266 aileye 4 milyon 943 bin lira nakdi yardım verileceği, 16 bin 64 aileye de 3 milyon 306 bin 15 lira değerinde ayni yardım yapılacağı aktarılan açıklamada, yardımlarla birlik ve beraberliğin daha çok pekişmesi, yardıma muhtaç vatandaşların sofralarının zenginleştirilmesi ve devletin şefkat elinin daima yanlarında olduğunun hissettirilmesinin sağlanacağı vurgulandı.

Kaynak: AJANSLAR