Hani Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor

Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesinin, ilçenin bir çok mahallerine başlatmış olduğu çocuk oyun park yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, bir çok mahalleler de yapılan çocuk park oyun alanları ise, okullar açılmadan hizmete açılacak.

Hani Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor

Hani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez mahallelerde olduğu gibi, kırsal mahallelerde de çocuklar için yapılan çocuk park oyun alanları çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlçeye bağlı Anıl Mahallesi’nde bulunan park alanı ve çevre düzenlemesi yapılarak çocukların güvenle oynayabilecekleri alan oluşturuldu.

YENİ PARK ALANLARI

Oyun grupları yerleştirilen park alanına vatandaşların oturabileceği banklar da kondu. Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. Çağdaş ve modern kentlerin yeşil dokuları ile oluştuğunu belirterek Çağdaş ve modern bir Hani oluşturabilmek için ilçemize yeni yeşil alanlar, parklar ve bahçeler kazandırmak için çalışıyoruz. Yeni parklarımız ile çocuklarımıza ve vatandaşlarımızın oturup soluk alabilecekleri, keyifli zaman geçirebilecekleri parkları hizmete açıyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz