Taşdan Söz'ü ziyaret etti

Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Söz Yayın grubunu ziyaret etti.

Taşdan Söz'ü ziyaret etti

Taşdan'ı Araştırmacı-yazar İşadamı Mehmet Ali Altındağ ve Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur karşılarken, ziyaret sohbet havasında geçti. Söz yayın grubunu yakından takip ettiğini söyleyen Taşdan, yaşanan terör olayları nedeniyle bu yöndeki ziyaretleri geçikmeli yapmak zorunda kaldığını ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Söz Yayın grubunu ziyaret etti.

Dün öğleden sonra gerçeklen ziyarette Taşdan'ı, Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Altındağ ile Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur karşıladı.

SÖZ YAYIN GRUBUNA ZİYARET

Sohbet havasında geçen ziyarette, Diyarbakır'ın sıcak gündem başlıkları ele alındı. Ziyareti, yaşanan olumsuz olaylardan dolayı geçikmeli yaptığını ifade eden Taşdan, Söz Yayın grubunun Diyarbakır'a pozitf katkılar sunduğunu belirtti. Gazete ve Tv'yi yakından takip ettiğini belirten Taşdan, temel hedeflerinin, Diyarbakır'ın huzur ve güveni olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR'IN HUZURU

Taşdan “Diyarbakır da ki İnsanları tanımaya başladım ve hepsi de çok cana yakın kişiler. Buradaki vatandaşlarımızın emniyet güçlerine yardımcı olmaları dikkatimi çeken unsurlardan oldu. Bu da ilde asayişin en iyi şekilde uygulanmasını ve yapılmasını sağlar. Bizler emniyet güçleri olarak ilimizde asayiş konusunda hiçbir sıkıntının yaşanmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gazeteniz Söz gerçekten bizlere her konuda yardımcı oluyor. Yayın hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz