Yikop'da yönetim değişti!

Diyarbakır Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında yönetim değişti. Vali Yardımcısı Remzi Oğuz Yılmaz, uzun süredir sorumlu bulunduğu YİKOP yönetiminden alındı. Yılmaz'ın yerine Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız getirildi. Yıldız bir süre önce, Çınar Kaymakamı Selami Kaya'nın FETÖ'dan açığa alınması nedeniyle, İlçe Kaymakamlığı görevine de vekaleten yetkilendirilmişti.

Yikop'da yönetim değişti!

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde, bir çok yatırımın organize edildiği merkez olarak bilinen Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında, yönetim değişikliğine gidildi.

Uzun bir süredir kısa adı YİKOP olan Diyarbakır Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı görevinde bulunan İl Vali Yardımcısı Remzi Oğuz Yılmaz, geçtiğimiz cuma günü İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun emriyle, bu görevinden alındı.

YİKOP'UN YENİ SORUMLUSU YILDIZ

Güzeloğlu, Yılmaz'ın yerine Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız yetkilendirildi. YİKOP'un sorumluluğuna getirilen Yıldız bir süre önce, FETÖ soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Çınar Kaymakamı Selami Kaya'nın yerine geçici olarak, görevlendirilmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz