57'lik nine çetin ceviz çıktı!

57 yaşındaki torun sahibi nine silahlı hırsızlarla girdiği silahlı çatışmadan galip çıktı

57'lik nine çetin ceviz çıktı!

ABD’nin Georgia eyaletinde 57 yaşındaki torun sahibi nine, kendisini soymak isteyen silahlı kişilerle girdiği silahlı çatışmada soygunculardan birini yaraladı.

The Telegraph gazetesinin polis yetkililerine dayanarak verdiği haberde, Lulu Campbell adlı kadın, torununu kızının evine bıraktıktan sonra aracının önünde beliren silahlı bir kişi tarafından soyulmak istendi.

Cambell polise verdiği ifadede, parasını vermezse ateş edeceğini söyleyen soyguncunun daha sonra ateş ettiğini ancak vuramadığını belirtti.

Bakkal dükkanı ve benzin istasyonu sahibi olduğu için soygunculara karşı tedbir olarak her zaman yanında silah bulundurduğunu kaydeden Campbell, soyguncuya silahıyla karşılık verdiğini söyledi.

Çatışma sonucu kullandığı kamyonetinin kaputunda 8, kalorifer ızgarasında da bir kurşun deliği açılan ve aracının ön camları kırılan Campbell, soygunculardan birini göğsünden yaraladı. Ateş açtığı diğer soyguncuysa kaçtı.

Polis yetkilileri hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 32 yaşındaki Brenton Lance Spencer hakkında ağır cezayı gerektiren saldırı ve silahlı soyguna teşebbüs suçlarından dava açıldığını belirtti.

Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz