Hizmet yapacağız!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yoksul ve dar gelirli ailelere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin verildiği Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu’nu ziyaret ederek buradaki çalışmalara katılan çocuklar ve kadınlarla görüştü, yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Hizmet yapacağız!

Çocukların duvara çizdiği resimleri çok beğendiğini dile getirerek eğitmenleri ve çocukları tebrik eden Başkan Beyoğlu,”İşte bizim istediğimiz budur. Çocuklarımız yeteneklerini ortaya koydukları bu güzelliklerle gündeme gelsin. Mahallelerimizde, sokaklarımızda bu tablolar olsun. Kendi mahallemize, kentimize hep beraber sahip çıkalım. Belediyeler siyaset yeri değildir. Bizim anlayışımızda siyasi ayrım yapmak yoktur, hizmet etmek vardır. Biz siyasetle değil, hizmetlerimizle farklılık yaratalım. Hep birlikte Türkiye olalım. Siyaset yapmayacağız, hizmet yapacağız” dedi.

MAĞDUR VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Merkezde yapılan kültürel ve sportif  faaliyetleri de inceleyerek eğitmenlerden bilgi alan Başkan Beyoğlu, çeşitli konulara ilişkin sorunlarını dile getiren vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için de çalışma başlattı. Evinin yıkılma tehlikesi geçirdiğini ve kullanılamaz halde olduğunu belirten yaşlı vatandaş için belediyenin ilgili birimlerine talimat veren Beyoğlu,” Her vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. İmkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız” şeklinde konuştu.

KAYNARTEPE SAKİNLERİNDEN HİZMET İÇİN TEŞEKKÜR PANKARTI

Bağlar Kaynartepe Mahallesi sakinleri, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Bağlar Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz