OSB'de dükkan!

Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) sanayicilerin ihtiyaçlarına cevap vermesi için yapımına başlanan dükkan projesinde sona gelindi. Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan dükkanlar, sanayinin ihtiyaçları için banka, postane, kargo gibi işletmelere kiraya verilecek.

OSB'de dükkan!

Diyarbakır OSB’de sanayicinin daha rahat bir ortamda üretim yapabilmesi için başlatılan altyapı ve üst yapı projeleri tüm hızıyla hayata geçiyor. Bu kapsamda sanayi bölgesinde bulunan yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılaması için yapımına başlanılan dükkan projesinde sona gelindi. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan dükkanlar banka, postane, kargo gibi işletmelere kiraya verilerek hizmeti yatırımcının ayağına getirilmesi planlanıyor.

“OSB’de hizmetlerimiz devam edecektir”

Projeye ilişkin bilgiler aktaran OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Karavil, “Diyarbakır OSB’de zemin oturum alanı 2 bin 150 metre kare, asma kat alanı bin 340 metre kare olacak şekilde kiraya verilmek üzere dükkan projemiz yakın zaman da sona erecektir. İnşa edilen dükkânlarımızın zemin ve asma katlıdır. Zemin kat dükkan aks aralığı 7.5 çarpı 20 metredir. Asma kat dükkan aks aralığı 7,5 çarpı 10 metredir. Dükkânların, OSB’de bulunan katılımcılarımızın ihtiyacına cevap verecek kargo, lokanta, banka ve benzeri gibi işletmelere kiraya verilmesi planlanmaktadır. Söz konusu dükkânların kiralanması yönünde Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü ile görüşmeler yapılmıştır. Bu kapsam da Diyarbakır PTT Başmüdürlüğüne yönelik yer talebi uygun görülmüştür. Dükkânların kiralanması yönünde ki talepler, OSB Müdürlüğüne yapılmaktadır. Gelişen, büyüyen OSB’de, katılımcılarımızın ihtiyaçlarının karşılanması, daha huzurlu, güvenli bir ortam içinde faaliyetlerini sürdürmeleri ve bu kapsam da müreffeh bir geleceğe ulaşmak adına hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler