20 barodan Yavuz'a Elçi görüşmesi!

28 Kasım 2015’te Merkez Sur ilçesinde katedilen dönemin Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi’yi anmak için Diyarbakır'a gelen Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Batman, Bingöl, Bursa, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van ve Yalova'nın Baro Başkanları, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'la bir araya geldi.

20 barodan Yavuz'a Elçi görüşmesi!

Ahmet DEMİR

DİYARBAKIR-28 Kasım 2015’te Merkez Sur ilçesinde katedilen dönemin Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi’yi anmak için Diyarbakır'a gelen Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Batman, Bingöl, Bursa, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van ve Yalova'nın Baro Başkanları, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'la bir araya geldi.

BAŞSAVCI YAVUZ'LA GÖRÜŞÜLDÜ        

Elçi cinayetinin dosyası ve yürütülen soruşturmanın akibeti konusunda yapılan görüşmeye ilişkin duyuru, Diyarbakır barosu tarafından yapıldı. Baronun açıklamasında, soruşturma dosyasında 4 yıl gibi uzun bir süredir ilerleme kaydedilmediği, dosyada henüz bir şüphelinin dahi bulunmadığı ve soruşturmanın daha fazla uzamasının toplum vicdanını ve tüm hukuk camiasını derinden üzdüğü ifade edildiği görüşmede, soruşturma dosyasının etkin bir soruşturma ile bir an önce sonuçlandırılması ve kim olursa olsun faillerin yargı önüne çıkarılmasının talep edildiği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz