Aile faciası

Belediye çalışanı cinnet getirdi. 18 ila 20 yaşlarında iki kizini öldürdü, aynı silahla intihar etti. Eşi ve bir kızı, saldırıdan kaçarak kurtuldu.

Aile faciası

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde belediyede çalışan Aziz Kaya, bilinmeyen nedenle evinde 18 ve 20 yaşlarındaki 2 kızını öldürdükten sonra, aynı silahla intihar etti. Kaya'nın eşi ve bir kızının saldırı esnasında kaçarak, kurturdukları öğrenildi.

BELEDİYE PERSONELİ

Olay, dün akşam saatlerinde Turgut Özal Mahallesi'nde meydana geldi. Belediye personeli Aziz Kaya, evinde bilinmeyen nedenle ailesiyle tartıştı. Tartışma sırasında cinnet getiren Kaya, çocuklarına silahla ateş açtı.

İKİ KIZI ÖLDÜ, İNTİHAR ETTİ

Eşi ve 1 kızının kaçtığı evde ateşlere hedef olan kızları Vesile (20) ve Işıl Kaya (18), olay yerinde yaşamını yitirdi. Kızlarını öldüren Aziz Kaya, ardından aynı silahla yaşamına son verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Aziz Kaya'nın dehşetinden kaçarak son anda kurtulan eşi ve diğer kızı ise sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından baba ve kızlarının cesetleri, Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz