Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu golf oynadı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turkish Airlines Ladies Open Turnuvası öncesi yapılan Avea Prime Pro- Am Golf Turnuvası'nda golf oynadı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu golf oynadı

Avrupa'nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Ladies European Tour'un (LET), Türkiye ayağı 7'nci Turkish Airlines Ladies Open, yarın başlayacak. Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezinde düzenlenecek turnuvada 32 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçü mücadele edecek. Mineks International ve Regnum Carya Golf & SPA Resort organizatörlüğünde her yıl Carya Golf Kulübü ve National Golf Kulübü'nde dönüşümlü olarak düzenlenecek turnuvanın bu yılki ayağı, Carya Golf Kulüp'te gerçekleştirilecek.
Turnuva öncesinde 1 profesyonel, 3 amatör golfçünün katılımıyla düzenlenen Avea Prime Pro- Am Golf Turnuvası başladı. Carya Golf Kulüp'teki turnuvada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ve İngiltere'nin en iyi kadın golfçüsü Laura Davies'in de yer aldığı 120'den fazla golfçü mücadele ediyor. Bugün sona erecek turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.
Turkish Airlines Ladies Open Turnuvası'nın geleneksel hale geldiğini söyleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Her yıl turnuvanın seviyesi giderek yükseliyor. Katılımcı oranı da buna paralel olarak artıyor. Dünyanın her yerinde bu turnuva televizyonlardan yayınlanıyor. Bu da Türkiye'nin tanıtımı, Antalya'nın tanıtımı için çok önemli bir organizasyon. Biz elimizden gelen desteği veriyoruz. En önemli organizasyon olması için de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: DHA