Diyarbakır iş insanlarından Erbil'e çıkarma

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri Erbil'e çıkarma yaptı.

Diyarbakır iş insanlarından Erbil'e çıkarma

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Erbil'de bugün başlayacak olan “Uluslararası Yapı İnşaat ve Belediye Ekipmanlarıö fuarı için yüze yakın iş insanı ile birlikte Erbil'e gitti.

ERBİL ZİYARETİ

Fuara, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Organize Sanayi Başkanı Aziz Odabaşı, Ticaret Odası Meclis Başkanı Celalettin Birtane, OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Sezai Toplan'ın yanı sıra, TSO ve OSB yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

BAŞKONSOLOS

Kaya ve Odabaşı başkanlığındaki heyet, ilk olarak Türkiye'nin Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay'ı makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra Erbil Ticaret Odası Başkanı Dr. Celil Dara Hayat'ı ziyaret etti. Burada Diyarbakır iş insanları onuruna verilen yemeğin ardından heyet üyeleri son olarak Erbil Valisi Nevzat Hadi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında Kaya ve Odabaşı, çatışmalı ortam sonrası bölgenin imarı için ikili görüşmelerde bulundu. Türkiye'den Diyarbakır ile birlikte 100'ün üzerinde firmanın katılacağı fuarın açılışı bugün yapılacak. Fuar, 25 Nisan gününe kadar açık kalacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz