Acun Ilıcalı’dan yarışmacılara sürpriz! İşte Survivor 2017’deki yenilikler

TV8’in sahibi ve Survivor 2017’nin sunucusu olan Acun Ilıcalı, Survivor 2017’de bu sezon uygulamaya konulacak 'Haftanın yarışmacısı'nın içeriğini konseyde Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarına anlattı. İşte Survivor 2017’de bu sezondaki yenilikler…

Acun Ilıcalı’dan yarışmacılara sürpriz! İşte Survivor 2017’deki yenilikler

Tahir KARAKEÇİ

Ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor 2017’de bu sene yapılan değişiklikleri Acun Ilıcalı Gönüllüler takımının eleme adayı çıkaracağı konseyde açıkladı. Acun Ilıcalı, “Ben genelde yenilik deyince korkuyorsunuz onu anlıyorum ama” diyerek 2017 Survivor’daki değişiklikleri şu sözlerle açıkladı;

Bu yenilik sizinle direkt olarak alakalı değil, ama şöyle bir yenilik. Bu seneden itibaren şöyle bir olaya başlıyoruz. Survivor’da her hafta en başarılı yarışmacı belli olacak.

Nasıl Belli olacak?

Bir hafta boyunca oynanan oyunlarda kim en çok puan alırsa, o haftanın yarışmacısı olacak ve ona bir ödül verilecek. Her hafta haftanın en başarılı yarışmacısı olacak kız ve erkek olarak bir ödül kazanacak.

Şimdi puanlama sistemini de söyleyeyim. Bireysel yarışmalarda arkadaşlar kazanan 3 puan alacak, eğer 2’li yarışıyorsanız, 2 puan alacak, daha çok yarışıyorsanız final atışını yapan 2 diğerleri 1 puan alacak eğer galibiyet varsa. Bunun dışında bayrak yarışını da 3 puan veriyoruz.

Bu puan sistemiyle, bu adadaki oylamayı etkileyecek bir şey değil, sizin Survivor kaderinizi de etkileyecek bir şey değil. Bunu siz görecek misiniz? Toplamını görmeyeceksiniz, ama haftanın birincisini her hafta burada açıklayacağız, ona ufak da olsa bir ayrıcalık tanımlayacağız”.

Survivor 2017 başlarken, Acun Ilıcalı tüm Survivor yarışmalarından en zoru olacağını açıklamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz