Temizlik seferberliği

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Şehitlik Mahallesi’nde bulunan boş arazilerde temizlik çalışmalarına başladı.

Temizlik seferberliği

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçemizin daha temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için boş arazilerde biriken hafriyat ve çöplerin temizlenmesi için bir çalışma başlattı. İlçe genelinde devam eden çalışmalar doğrultusunda son olarak Şehitlik Mahallesi’ndeki boş araziler iş makinaları yardımı ile temizleniyor.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; kötü görünüme sahip alanlar greyderler yardımı ile düzleştirilerek, temizleniyor. Mahalle aralarındaki boş arsa temizlikleri dışında bazı vatandaşlar tarafından boş arazilere bırakılan atık malzemeler de toplandı. Toplanan atık malzemeler daha sonra imha edilmek üzere kamyonlarla Büyükşehir Belediyesi Çöp İstasyonuna götürüldü.

Görsel kirliliğe izin vermeyeceğiz!

Yenişehir Belediye Başkanvekili Serdar Kartal vatandalara çağrıda bulunarak, "Vatandaşlarımızın çevre temizliği konusunda daha hassas davranmalarını istiyoruz. Çevreye zarar verenleri, kirletenleri, boş arazilere hafriyat ve çöp atanları Belediyemizin 0532 778 96 54 numaralı WhatsApp iletişim numaramız ile bizlere bildirmelerini bekliyoruz. Bizlere bildirilen şikayetlere Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personellerimizce gerekli müdahale yapılacaktır. Temiz bir ilçe için, herkesin sorumlu davranmasını bekliyoruz." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz