2016 Survivor All Star'da Alex sesleri geliyor! Ünlüler takımında kimler yokki

Geçtiğimiz sezon Survivor All Star ile reytinglerde harika bir başarı gösterip, yayınlandığı her gün birinci olan Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de Survivor 2016 sesleri yankılanmaya başladı. Üstelik Survivor 2016 Ünlüler kadrosu için gündemde olan isimler de yabana atılır cinsten değil. Eğer iddia edildiği gibi Ünlüler kadrosunda bu isimler yer alırsa Survivor All Star’ı bile gölgede bırakır Survivor 2016.

2016 Survivor All Star'da Alex sesleri geliyor! Ünlüler takımında kimler yokki

TV8 geçtiğimiz sezon Survivor All Star ile hem reytinglerden hem de reklamlardan en büyük pasta dilimini aldı. Görünen o ki Survivor 2016 ile de reyting canavarı olacak. Acun Ilıcalı’nın en başarılı ve en çok getirisi olan yarışma programı Survivor’ın 2016 sezonundaki Ünlüler takımında yer alacak isimler zikredilmeye başlandı. Şu an gündemde olan isimler Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda yer alırsa izleyici ekran başına adeta yapışacak.

İŞTE SURVIVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMI!

Survivor 2016 Ünlüler takımında kimler var sorusuna karşı ‘kimler yok ki’ yanıtını vermek şüphesiz en doğru yanıt olacak.

Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, son dönemlerde oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken İsmail Filiz, izleyicinin sırf o sunuyor diye ekran başına geçtiği sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından olan Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül’ün Survivor 2016 kadrosuna dahil olduğu kulislerde konuşuluyor.

ALEX DE SOUZA SESLERİ

Fenerbahçe’nin efsanevi oyuncusu Brezilyalı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından şeker mi şeker Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan tepe, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, yine yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz