27 Nisan reyting sonuçları (Diriliş, Poyraz Karayel, Kara Sevda, İlişki Durumu Karışık, Aile İşi)

Survivor’ın olmadığı ve beş dizinin aynı gecede yayınlandığı 27 Nisan Çarşamba reyting sonuçları Google’da trend aramalara girdi. Bahri Umman’ın hapishaneden çıktığı Poyraz Karayel, müthiş yapım ve senaryosuyla Diriliş, bitmeyen aşk kavgasıyla Kara Sevda, final bölümüyle İlişki Durumu Karışık, kahkaha tufanıyla Aile işi dizileri ekranlarda izleyicileriyle buluştu. Peki, 27 Nisan reyting sonuçlarında kim birinci oldu? İşte detaylar…

27 Nisan reyting sonuçları (Diriliş, Poyraz Karayel, Kara Sevda, İlişki Durumu Karışık, Aile İşi)

Google’da her gün defalarca reyting sonuçları kelimesi aranıyor. Özellikle Çarşamba akşamının reytingleri en merak edilenler arasına giriyor. Kanal D, ATV, Star TV, TRT 1 ve Show TV gibi 5 büyük kanalın birinci olmak için kıyasıya yarış içine girdiği 27 Nisan 2016 Çarşamba reyting sonuçlarında kimin birinci olacağı da merak konusu oldu haliyle.

Kanal D’nin kısa sürede fenomen olmayı başaran nadir dizileri arasında yer alan Poyraz Karayel, 55. Bölümü ile 27 Nisan 2016 Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluştu. Sadreddin’in yuvaya döndüğü, Bahri Umman’ın hapishaneden çıktığı, Poyraz ve Ayşegül’ün ayrıldığı, Poyraz’ın yolunu çizdiği Poyraz Karayel son bölümü hem televizyonda hem de sosyal medyada ilgiyle takip edildi. Twitter kullanıcıları hashtaglar ile diziye olan ilgilerini gösteriyorlardı. İstikrarlı bir şekilde reytinglerde 4’üncü sırada yer bulan Poyraz Karayel dizisinin 27 Nisan Çarşamba reyting total sonuçlarında da 4’üncü olması bekleniyor.

ATV’den ekranlara gelen ve son haftalarda reytingleri düşen diziler arasına girmeye başlayan ve sosyal medyada hakkında ne zaman final yapacağıyla ilgili söylentiler çıkan Aile işi dizisi de son bölümüyle kendi hayranlarıyla buluştu. Survivor’ın olmadığı gecede Aile İşi dizisinin reytinglerde ilk 20’de yer alması bekleniyor.

Star TV’nin fenomen dizisi Kara Sevda büyük rakibi Diriliş Ertuğrul’un hemen gerisinden geliyor. Survivor’ın Çarşamba günleri yayınlanmadığı akşamlarda reyting sonuçlarında 2. Olan Kara Sevda dizisindeki aşk kavgası bitmek bilmiyor. Son bölümüyle de izlenme rekorları kırması beklenen ancak birinci olmayacağı aşikâr olan Kara Sevda dizisinin 27 Nisan reyting sonuçlarında ikinci olması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz