İçerde 32. bölüm yaşananlar! Mert ifşa olur ya Sarp?

İçerde 32. bölümü geçtiğimiz akşam ekranlara geldi. İçerde Mert ve Sarp hakkında tüm gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı iddia edilirken, İçerde 33. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

İçerde 32. bölüm yaşananlar! Mert ifşa olur ya Sarp?

Bu sezon sonunda final yapacağı iddia edilen İçerde dizisi Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizi, 6 bölüm sonra, yani 39. Bölümde sezon finali yapacağını duyurdu. Pazartesi akşamı yayınlanan İçerde 32. bölümünde yaşananlar heresi şok ederken, İçerde 33. yeni bölümü ile ilgili detaylar da kafalar da oluşmaya başladı. Bilindiği üzere Celal'in adamı olduğu ortaya çıkan Mert, çıkmaza düşmüştür. Mert, artık Sarp ile omuz omuza hareket etmekteyken, Sarp'ın polis olduğunu açıklamasına da ramak kaldı. 32. yeni bölümünde Mert'in Sarpı'ın polis olup olmadığı konusunda hangi ilgilere ulaştığı merakla bekleniyor. Melek'in akabinde bıraktığı sır kasede kimin ulaştığı da merak konusu.

İÇERDE 32. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Heyecanın ve tansiyonun bir an bile düşmediği ‘İçerde’nin yeni bölümünde bambaşka bir dönem başlayacak. Mert’in, Celal’in adamı olduğunun ortaya çıkması tüm dengeleri değiştirecek. Sarp ve Mert, artık omuz omuza mücadele edecek. Mert’i, adamlarına oğlu olarak tanıştıran Celal, önemli bir yol ayrımına gelecek. İki kardeşin yan yana olmasıyla kendini bir anda ateş hattının tam ortasında bulan Celal’in hayati bir karar vermesi gerekecek: “Sarp mı, yoksa beni baba bilen Mert mi?” Polis olduğu gerçeğini gizlemesi her zamankinden güç olan Sarp ise beklenmedik bir anda Mert’e açık verecek. Artık mafya adamı olan Mert, polislik içgüdüleriyle hareket ederek Sarp’la ilgili büyük sırrın peşine düşecek.

MELEK'İN KASEDİ ELİNE GEÇECEK İDDİALARI

Melek’le birlikte kardeşini de ikinci kez kaybetmenin acısını paylaşan Sarp, büyük bir sürprizle karşılaşacak. Melek’in ardında kaset bıraktığını öğrenen Sarp, kardeşiyle ilgili bu ipucuna ulaşmak için çabalayacak. Umudunu tamamen kaybetmişken bu kasetle yeniden hayata dönen Sarp’la birlikte başkaları da adım adım Melek’in ardında bıraktığı kaseti bulmak için harekete geçecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz