Görüş Bildir

İsimsizler final mi yapacak? İsimsizler final bölümü ne zaman?

İsimsizler dizisi final mi yapacak sorusu aslında dizinin gününün değiştiği günden itibaren çok merak edilmekteydi. SÖZ dizisini bile zorlayan İsimsizler reyting kurbanı olacağa benzemekte. Peki İsimsizler final yapacak mı? İsimsizler final bölümü ne zaman?

İsimsizler final mi yapacak? İsimsizler final bölümü ne zaman?

İsimsizler dizisi final mi yapacak sorusu aslında dizinin gününün değiştiği günden itibaren çok merak edilmekteydi. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başladığı ilk Pazartesi akşamları ilk bölümlerde SÖZ dizisini bile zorlayan İsimsizler reyting kurbanı olacağa benzemekte. Peki İsimsizler final yapacak mı? İsimsizler final bölümü ne zaman? Yeni yayın hayatına geçtiğimiz sene büyük iddialar ile başlayan ve akabinde de büyük mücadeleyi söz dizisi sürdüremeyeceğini anlayan İsimsizler yayın gününde gün değişikliğine gitti.

Günü değişen İsimsizler o güne de tutunamayarak son vedasını sunacağa benzemekte Ama ne zaman? Sosyal medya da oldukça ilgi gören hatta her bölümü çok konuşulan İsimsizler final bölümü 27. bölüm de olacak. Reyting oranlarında oldukça düşüş gösteren Barakuda Yapım imzalı 'İsimsizler' dizisi, 27. bölümü ile final yapacak. Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizide Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha ve Musab Ekici gibi ünlü isimlerden oluşan çok kalabalık bir oyuncu ekibi rol alıyordu.

İSİMSİZLER NEDEN BİTECEK?

İsimsizler dizisi yayınlandığı Cumartesi günü itibari ile final yapacak. İsimsizler final bölümü 27. bölümünde vuku bulacak.Dizinin reyting kurbanı olduğu gözlemlenirken, reytinglerde diplerde seyrettiği öğrenildi.

İSİMSİZLER YERİNE HANGİ DİZİ GELECEK?

Yayınlandığ Pazartesi günlerinden Cumartesi günlerine gönderilen dizinin 27. bölümü ile bitmesi akabinde yerine Çağla Şıkel ile Alişan’ı buluşturan “Dostlar Mahallesi” başlayacak.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir