Görüş Bildir

Esma Sultan herkese çatacak!

İstanbullu Gelin dizisi sevenlerine yeni bölümü ile çıkmasına sayılı saatler kalmışken, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlandı. Peki İstanbullu gelin 27. bölüm fragmanında neler olacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragman detayları haberimizde

Esma Sultan herkese çatacak!

İstanbullu Gelin dizisi sevenlerine yeni bölümü ile çıkmasına sayılı saatler kalmışken, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlandı. İstanbullu Gelin 26. bölüm de geriilimin hat saha da yaşanması akabinde dizinin yeni bölümüne yine Esma SultaN'ın atarlanması damgasını vurdu. Süreyya Faruk aşkı sevilerek izlenilen dizi de gerilirken, herkes yeni bölümde neler olacak diye merak etti.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Henüz yayınlanan İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında yaşanacaklar detayı ve dizini geçtiğimiz hafta yaşananları haberimizde. İstanbullu Gelin yeni bölüm de Esma Sultan adeta çıldıracak. Osman'ın hislerinden şüphelenen Esma Sultan, iki evladının da aynı kadına aşı olmasını hazmedemeyecek. Bunun ile alakalı olarak Esma Sultan İstanbullu Gelin bölüm de sadece Süreyya'yı suçlayacak. Öte yandan yeni eve taşındıktan sonra hayatlarının Adem'in tedavi olması sonrasında düzeldiğini düşenen Dilara, gerçeğin farkına varacak. Adem'in tedaviye gittiğini söylemesi ve bunun ortaya çıkıp Dilara'nın öğrenmesi akabinde neer yaşanacak çok merak ediliyor. Eşine ya tedavi ya da benzsizlik diyen Dilara'nın evliliğinde zorlu süreç tekrardan başlamıştır. 

İstanbullu Gelin yeni bölüm de Faruk Süreyya arasında çıkmazlıklar devam edeceğe benzemektedir ve gerginlik yine vardır. Süreyya'nın olaylarrı irdelemesi ve Faruk ve Begüm arasındaki yaşananlar tüm detaylar İstanbullu Gelin 1 Kasım yeni bölümünde karşımıza çıkacak. 

SON BÖLÜMDE OLANLAR

İstanbullu Gelin yeni bölüm sonrasında geçtiğimiz hafta son bölüm de yaşanacaklara bir göza tacak olursak, Süreyya nın yine ön planda olduğunu gördük. Esma'nın kendisne ve çevresine tuhaf davranışlar sergilemesine bir anlam verememesi üzerine harekete geçecektir. Esma ve Garip', karşı karşıya getiren olay ise Osman'ın müdahalesi olurken, Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Öte yandan Adem'in sunduğu teklif, Boran ailesinin yıkılmasına sebep olabilecek güçtedir. Yaşanan zelzeleler akabinde Esma'nın ellerinde bir sır açığa çıkar. 

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir