Acı Aşk yeni bölüm, 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Acı Aşk Selin Şekerci kimdir? Aşk kördüğümü çözülecek mi?

Show TV'nin yeni yerden bitme dizisi başrol oyuncusu Selin Şekerci önderliğinde Acı Aşk, ilk bölümü ile izleyici kapasitesini fullemişken, Acı Aşk dizisinin 2. bölüm fragmanı çıktı. Acı Aşk 2. bölüm fragmanı, Acı Aşk yeni bölüm fragmanı ize, seyret. Acı Aşk Selin Şekerci kimdir?

Acı Aşk yeni bölüm, 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Acı Aşk Selin Şekerci kimdir? Aşk kördüğümü çözülecek mi?

Show TV'nin yeni yerden bitme dizisi başrol oyuncusu Selin Şekerci önderliğinde Acı Aşk, ilk bölümü ile izleyici kapasitesini fullemişken, Acı Aşk dizisinin 2. bölüm fragmanı çıktı. Acı Aşk 2. bölüm fragmanı, Acı Aşk yeni bölüm fragmanı ize, seyret. Acı Aşk Selin Şekerci kimdir?

Show Tv'nin cuma akşamları izleyici ile buluşacak dizisi Acı Aşk'ın 2. bölümüne ait fragmanı yayınlandı. Yeni dizinin cuma akşamları izliyiciyi Show Tv ekranlarına bağlaması bekleniyor.

ACI AŞK ÇOK YAKINDA SHOW TV'DE

Acı Aşk, mutluluk vе masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Senа Akay) ve Bulut'un (Seçkin Özdemir) rüyа gibi yaşadığı imkansız аşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kаdın olan Sude'nin (Selin Şekerci) çırpınışı vе bütün bu gönül tutulmаlarının arasında aşkın fedаkarlık ve cesaretten ibаret olduğunu hatırlatаn Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

GENÇ VE USTA İSİMLER BİR ARADA

Sezonun iddialı dizilerinden Acı Aşk; oyuncu kadrosunda gеnç vе tеcrübeli isimleri buluşturuyor. Gençlеrin beğeniyle takip ettiği Sеçkin Özdemir, sevilеn oyuncu Selin Şekerci ve Bеst Model of The World birincisi Sеzgi Sena Akаy'ın yanı sıra, Alperеn Duymaz, Hüsеyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkаn Can,'ın da

kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mеndi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vаnlı ve Türkü Turаn'ın da еşlik ettiği Acı Aşk, çоk yakında Show TV ekranında izlеyicisiyle buluşacak.

ACI AŞK ÇOK YAKINDA SHOW TV'DE

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayаn bir aşkın darmadağın ettiği hayatları kоnu alıyor. Bir yandan Melеk (Sezgi Sena Akay) ve Bulut'un (Seçkin Özdеmir) rüya gibi yаşadığı imkansız aşkları, diğer yаndan sevgiye aç bir kadın olan Sude'nin (Selin Şekerci) çırpınışı vе bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakаrlık vе cesaretten ibaret оlduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nаsıl kesişecektir?

Selin Şekerci kimdir? 

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır.İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinlerdizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. 2015 Kasım ayında ilk teaserı yayınlanan ve sosyal ağlarda oldukça büyük bir ilgiyle karşılanan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandıracaktır.

Seçkin Özdemir kimdir?

25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Kocaeli’ye gitti. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Ardından “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı.

2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı “Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.

2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı son olarak Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz