Adı Mutluluk 10. Son Bölüm (Kumsal annesini buldu mu) -

Ekranların en çok seyredilen ve Salı akşamları izleyicisini koltuğa yapıştıran fenomen dizi Adı Mutluluk 10. Bölüm (son bölüm – 25 Ağustos) izleyemeyenler çok şey kaçırdı. Adı Mutluluk 10. Son Bölüm biterken Kumsal’ın annesinin ortaya çıkması bekleniyordu. Peki Kumsal buldu mu annesini? İşte Adı Mutluluk 10. Son bölüm tek parça izleme şansı ve ayrıntılar…

Adı Mutluluk 10. Son Bölüm (Kumsal annesini buldu mu) -

Fox TV’nin fenomen dizisi Adı Mutluluk 25 Ağustos 10. Bölüm’de yine değişik gelişmeler yaşandı. Kumsal annesinin hayatta olduğunu ve İstanbul’da yaşadığını öğrenince büyük bir sevince kapıldı. Eren Kumsal’a annesini bulması konusunda yardımcı olmaya çalıştı ama Dolunay yine rahat durmadı ve planı bozmak için girişimlere başladı. Ancak Dolunay’ın bu girişimi sonuçsuz kaldı gibi.

ADI MUTLULUK 10. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Adı Mutluluk son bölümünde Batu, annesiyle kalabileceği bir ev bulmak için yeniden kolları sıvar. Bu yolda ona Sera destek olur. Batu ve Kumsal geceyi bir süpermarkette geçirmek durumunda kalırlar. Kumsal annesini görmek için bir fırsat yakaladı. İşte Adı Mutluluk 10. Son bölüm böyle geçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz