Adı Mutluluk 4. bölümde Sera Batu'yu öpünce... -

Fox TV'nin romantik komedi tarzındaki gençlik dizisi Adı Mutluluk 4. bölümde aksiyon, komedi ve romantizm dolu bir bölümle izleyiciyi koltuğa yapıştırdı. Adı Mutluluk 4. bölüm'de Batu'nun kabusları, Kumsal'ın iş arayışı ve Eren'in bir kez daha yalan söylemesi damga vurdu.

Adı Mutluluk 4. bölümde Sera Batu'yu öpünce... -

Adı Mutluluk, adı gibi mutluluğu arayan bir grup üniversite öğrencisinin hikayesi anlatılıyor. Dizinin kahramanı Batu'nun merkez alındığı dizinin 4. bölümünde Batu iş ararken hiç ummadığı bir anda amcasından - yani bilmediği babasından - yardım alır ve Kumsal'la tam herşey bitti derken, aynı yerde çalışmaya başlayınca yine yakınlaşma başlar.

Dolunay da boş durmaz ve Kumsal'ı yok etmek için planlarını aksatmadan uygulamaya koyar. Eren ise Kumsal'a burs alabilmek için ondan habersiz üniversite kuruluna yalan söyleyince yalanı kısa sürede ortaya çıkar ve bir kez daha Kumsal'dan tepki alır.

ADI MUTLULUK 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

Kaynak: Diyarbakır Söz