Bahar Candan Murat Boz İtirafı 'Büyüyeceğim avukat olacağım, abimdir'

Bahar Candan Murat Boz birlikteliği hakkında açıklamalar yaptı. Abisi olduğunu açıklayan Candan, ailesinin bu dedikodular sonrasında perişan olduğunu açıkladı

Bahar Candan Murat Boz İtirafı 'Büyüyeceğim avukat olacağım, abimdir'

İşte Beniz Stilim yarışması ile ünlenen Candan kardeşlerden Bahar candan geçtiğimiz gün Murat Boz ile yaşadığı kaçamak akabinde gündeme çıkmıştı.Ve snrasındada herkes Bahar Candan kimdir diye aramaya başlamıştı.  O gece neler yaşandı bilinmez Candan kardeşler Eser Yenenler ve Murat Boz taraflarından an an açıklamalar yapıldı. Öte yandan Murat Boz Aslı Enver ayrılığının da sebebinin o gece olduğu ala gündemdek yerini korumakta.

BÜYÜYECEĞİM AVUKAT OLACAĞIM

Günlerdir ablası Nihal Candan'la bireikte magazin gündeminden düşmeyen Bahar Candan, "Büyüyeceğim ve avukat olacağım. Beni de biraz düşünsünler. Justin Bieber'e aşığım. Hiçbir Türk erkeğinin elini bile tutmuyorum. Ablam ve ablamın en yakın arkadaşıyla birlikte dondurma yemeye gitmiştik. 19'uncu yaşımı yaşıyorum, küçüğüm ve söylenenler çok ağır. Eğitimime ve aileme zarar veriyorlar. Çok üzgünüm, ağlayacağım. Onlar ablamın bile abileri, bizim için çok değerliler, hepsine saygı duyuyorum. İnsanlar çok üzerime geliyor. Lütfen büyümeme ve okul hayatıma izin verilsin. Bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum. Annem, babam, ablam ve ben perişan haldeyiz. Çok küçüğüm ve avukat olacağım. Lütfen kimse geleceğime zarar verecek açıklamalarda bulunmasın. Herkes elini vicdanına koysun" ifadelerini kullandı.

Bir yarışma programıyla adını duyuran, konuşma tarzı ve ağlamasıyla çok konuşulan isimlerinden biri olan yarışmacı Bahar Candan 1988 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan'ın kız kardeşidir. Aslen Mersin'li olan ancak İstanbul'da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim'in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı.

Bahar Candan 'Dondurma Gibisin' isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İŞte Benim Stilim podyumunda öyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz