Beyaz Show 21 Nisan Büşra Pekin Beyaz evlenme sahnesi şok etti

.Beyaz Show 21 Nisan konukları kimler? merakla beklenirken, konu ile alakalı Kolonya Cumhuriyeti filminin başrol oyuncular konuk olacak. Komedyen Beyazıt Öztürk'ün her haftaki skeçlerine ise bu hafta nikah masasına oturduğu skeci damgasını vuracak

Beyaz Show 21 Nisan Büşra Pekin Beyaz evlenme sahnesi şok etti

Beyaz Show 21 Nisan Cuma günü konuklar kimler? Ekranların 10 seneyi aşkın süredir sürekli olarak takip edilen ve her hafta kimlerin katılacağı merakla beklenen Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show , buhaftada muhteşem konukları ile Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Beyazıt Öztürk'ün bu hafta canlı yayında evleneceği haberi sosyal medya da adeta TT haline gelirken, Büşra Pekin'in paylaşımı ise olay olacak. Yaklaşık olarak 20 senedir  Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show, bu yıl konsept değişikliğine giderek 2 haftada bir ekranlara gelmeye başladı. Her bölümde ilk dönem başka bir ülkede olan Beyaz show'da bu bölüm de farklı bir konsept uygulanacak. Yine sevilen ünlü ve başarılı sanatçıların konuk olacağı Beyaz Show bu akşam izleyicileriyle buluşacak.

BEYAZ SHOW 21 NİSAN KONUKLARI

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Arabesk-Fantezi müziğinin büyük ustaları, sevilen sesleri Ümit Besen, Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve yeni vizyona giren Kolonya Cumhuriyeti filminde başrol oynayan güzel oyuncu Büşra Pekin konuk olacak.

BEYAZIT ÖZTÜRK EVLENECEK

Kolonya Cumhuriyeti başrol oyuncularından Büşra Pekin ile bir araya gelen Beyazıt Öztürk, bu haftaki skecinde Pekin ile dünya evine girecek. Pekin'in sosyal medyada ki paylaşımı ise bu skeci doğrulayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz