Bir Şafak Sezer efsanesi Türk Malı Star TV'de geri dönüyor

Show TV'nin efsane dizisi Türk Malı, ne zaman başlayacak. Şafak Sezer efsanesi olan Türk Malı oyuncu kadrosu ve çekimleri ile ilgili detaylar merak ediliyor

Bir Şafak Sezer efsanesi Türk Malı Star TV'de geri dönüyor

7 sene evveli Show TV ekranlarında karşımıza çıkan Türk Malı sevenlerini ekranları başına kilitlemiş ve herkes dizinin yayın akışından kaldırılmasına çok üzülmüştü. Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil'in başrollerini paylaştığı Türk Malı çok kısa sürede sevenleri ile tekrardan buluşmaya hazırlanıyor. Sadece Star Tv ekranlarında yayınlanacağı bildirilen Türk Malı ne zaman başlayacak sorusu da merak ediliyor. Peki Türk Malı ne zaman başlayacak?

TÜRK MALI GERİ DÖNÜYOR

Türk Malı dizisi yeni oyuncu kadrosu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Şafak Sezer'in can verdiği Erman Kuzu karakterinin başından geçen komik olayların ele alınacağı dizide, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan Şengül, İlke Korkmaz ve Buse Narcı gibi ünlü isimler de rol alacak.

ÇEKİMLER BAŞLAYACAK

Çekimlerine 8 Mayıs Pazartesi günü başlanacak olan dizinin, ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı. Öte yandan dizinin sevilen karakterlerinden Erman Kuzu'nun dizideki eşi rolünü oynayan Binnur Kaya'nın olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Binnur Kaya'nın ismi, dizinin oyuncu kadrosu bölümünde yer almıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz