Aşklarının önüne cezaevi de geçemedi

'Ham Çökelek' şarkısının müdavimi ve 3 Eylül'de FETO soruşturması kapsamında tutuklanan Atilla Taş, Meltem Güler isimli bayanla, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinde dünya evine girdi.

Aşklarının önüne cezaevi de geçemedi

FETO soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 41 yaşındaki ünlü sanatçı Atilla Taş, cezaevinde evlendi. Tututklu bulunduğu Silivri cezaevinde bugün evlenen Atilla Taş'ın eşinin ismi Meltem Güler olarak açıklandı. 35 yaşında olan Meltem Güler ile nikah merasiminin bugün saat 14.30'da yapıldığı da açıklandı. Atilla Taş, 3 Eylül tarihinde Feto'ya yardım ve yataklık yapma suçundan ve terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklanmıştı. Öte yandan Taş'ın geçtiğimiz aylarda Güler ile sosyal medya adresi Twitter'den tanıştığı öğrenildi.

 MELTEM GÜLER KİMDİR?

Atilla Taş'ın eşi olarak tanınacal olan Meltem Güler kimdir? diye herkes merakla aramakta iken, kendisi hakkında sadece 35 yaşında olduğuna dair bilgilere ulaştık.

TWİTTER AŞKI

Ünlü sanatçının geçiğimiz aylarda eşi ile sosyal medya adresi twitter aracılığı ile tanıştığı ve yıldırm nikahı ile evlenmeye karar verdiği iddia edildi. 1975 yılında Adana Ceyhan'da doğan Atilla Taş'ın ilk çıkış şarkısı 'ham çökelek'ten sonra ünlğ olma yolunda adım adım ilerlemiş ve 'Karşı Tarafın ışıkları' şarkısıyla da tırmanmıştı. Atilla Taş’ın 2015’te çıkan “Bir Delinin Kapak Defteri” isimli bir kitabı bulunuyor

Kaynak: Diyarbakır Söz