Dada Dandinista sunucusu Okan Bayülgen ile Kadırgalı Sunucu Seda Sayan arasındaki kulis savaşı kızıştı!

Seda Sayan ile Okan Bayülgen arasındaki soğuk savaşta Seda Sayan dayanamayıp ağır ithamlarda bulundu. Sevilen şov Dada Dandinasta'da her hafta Seda Sayan'a göndermelerde bulunan Okan Bayülgen, 'kuliste yer bırakmadı açıklamalarına Seda Sayan bakın neler dedi

Dada Dandinista sunucusu Okan Bayülgen ile Kadırgalı Sunucu Seda Sayan arasındaki kulis savaşı kızıştı!

Seda Sayan ile Okan Bayülgen arasındaki soğuk savaşta Seda Sayan dayanamayıp ağır ithamlarda bulundu. Sevilen şov Dada Dandinasta'da her hafta Seda Sayan'a göndermelerde bulunan Okan Bayülgen, 'kuliste yer bırakmadı açıklamalarına Seda Sayan bakın neler dedi

Dada programının sunucusu Okan Bayülgen, programında Seda Sayan'a göndermede bulundu, ortalık fena karıştı. Sivri dilli komedyen Okan Bayülgen, TV binasında kendisine özel kulis yaptıran Seda Sayan'ı 'kulis işgalcisi' olarak tanımlamış, 'kanalda yer bırakmadı' diyerek eleştirmişti. Son günlerde Okan Bayülgen'in sık sık kendisiyle uğraştığını iddia eden Seda Sayan daha fazla dayanamadı ve kişisel Instagram hesabından göndermede bulundu. Okan Bayülgen'e sosyal medyadan yanıt veren Seda Sayan, kendisine özel kulis yaptırdığını kabul etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da katarak ilginç bir göndermede bulundu.

CESUR OL, ANLAT

Okan Bayülgen'e "Her hafta bana çatmak işine geliyor sanırım. Cesur ol doğruları anlat. Ayrıca çok gözün kalmasın ben gidince o yaptırdığım odaları paşa paşa sen kullanırsın, zira giderken hiç bir kanaldan benim için yapılan özel kulisleri götürmedim" diyerek seslendi.

SÖZÜ CUMHURBAŞKANINA BAĞLADI

İzdivaç programıyla ekranlarda boy gösteren Seda Sayan'ın konuyu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na bağlaması ise şaşırttı. Seda Sayan; "Cumhurbaşkanımızın o çok sözü edilen Ak Sarayı, makamını devir ettikten sonra bir başkasına bırakacağı gibi, ben de yaptırdığım tüm kulisleri benden sonrakilere bırakıp bir diğer kulisi inşa ettirmeye başlıyorum" dedi.

Seda Sayan kimdir

Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim Gazinosu'na assolist olarak çıktı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu

1978 yılının Ağustos ayında sahne alabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüterek doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirdi.[1]Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987'de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin'den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi. Üçüncü eşi Soner Yapcacık'la 25 Ağustos 1998'de evlendi ve Ocak 1999'da boşandı. Dördüncü eşi Tuncak Kıratlı ile Nisan 2000'de evlendi ve Ocak 2001'de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğanile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.

Okan Bayülgen kimdir?

Bayülgen, hukuk ve gazetecilik eğitimi almış bir baba olan Ümit Bayülgen ile ressam olan bir annenin oğlu olarak 23 Mart 1964'te Cihangir, İstanbul'da doğdu. 1970'te anne ve babası boşanmış olan Bayülgen'in annesi İsmet Görgün ile evlenmişti. Daha sonra İsmet Görgün onu nüfusuna geçirmek isteyince soyadı farkında olmadan Görgün olarak değişmiştir; ama kendi isteğiyle mahkemeye başvurmuş ve babası olan Ümit Bayülgen'in soyadını tekrar almıştır. Ayrıca Ümit Bayülgen de ikinci defa evlenmiştir ve Okan Bayülgen'in babasının ikinci evliliğinden, Ozan Bayülgen ve Okşan Bayülgen adlı iki kardeşi vardır. Aynı zamanda anne tarafından, Elmalılı Hamdi Yazır'ın torunudur.

Bayülgen, eğitimine Göztepe, İstanbul'daki Taş Mektep isimli yatılı okulda başladı. Altı yaşındayken yatılı okula verildi. Şişli 19 Mayıs İlkokulu'ndan mezun olup Galatasaray Lisesi'nde öğrenimine devam etti. Okuldaki öğrenci kulüplerinden müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilendi. Okula gitmeme durumu, sorun olmaya başladığında annesi Ayla Görgün; onu Bodrum'a, yanına çağırdı ve Galatasaray Lisesi'ndeki altı yılından sonra Bodrum Lisesi'e kaydoldu. Fakat oradan Şişli Lisesi'ne geçen Bayülgen 1984'te buradan mezun olarak lise öğrenimini tamamladı.

Fotoğraf eğitimi almak için Fransa'ya giden Bayülgen, Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya başladı. Ardından fikir değiştirerek aynı üniversitenin ekonomi bölümüne geçti. Bir yıl okuduktan sonra ekonomi eğitimini de yarıda bırakarak Türkiye'ye döndü ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü sınavlarında başarı göstererek buradaki eğitimine başladı. 1989'da mezun olarak aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz