Demet Akalın’ın peşinden ayrılmayan çiçekçi çocuklar Demet Akalın’dan 200 TL kaptılar, neden para dağıttı, kimdir?

Efsane sanatçı Demet Akalın, önceki gece tırcı eşi Okan Kurt'la birlikte Asmalımescit'teydi. Tren Pera'da eğlenen ikili, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti. Bir arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen ünlü popçu Demet Akalın şunları söyledi…

Demet Akalın’ın peşinden ayrılmayan çiçekçi çocuklar Demet Akalın’dan 200 TL kaptılar, neden para dağıttı, kimdir?

Efsane sanatçı Demet Akalın, önceki gece tırcı eşi Okan Kurt'la birlikte Asmalımescit'teydi. Tren Pera'da eğlenen ikili, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti. Bir arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen ünlü popçu Demet Akalın şunları söyledi…

 "Çok yağmur yağıyor arkadaşlar, hepinizi seviyorum" dedi.

Gazeteciler ve şemsiye tutan korumalar eşliğinde aracına kadar yürüyen Akalın, etrafını saran çiçekçilere para dağıttı. Aracına gül atan çocuklardan kurtulamayan Demet Akalın, çiçekçilere 200 TL verdi.

Demet Akalın eşi Okan Kurt'un 'Sevgililer Günü' için hediye ettiği 3 bin 250 Euro'luk (10 bin 700 TL) Louis Vuitton marka bavula bayıldı.

Bavula sımsıkı sarılıp poz verdi. Ünlü şarkıcının Instagram'dan paylaştığı bu fotoğrafa pek çok takipçisi tarafından "Görgüsüzlük" yorumu yapıldı.

Okan Kurt bununla da yetinmedi eşine beyaz güllerle de sürpriz yaptı.

Ünlü şarkıcılardan Demet Akalın'a eşi Okan Kurt sevgililer günü amacı ile çok romantik olan bir hediyeyi hazırladı. Oldukça şık kıyafeti ile sahneye gelen Demet Akalın ilk önce hareketli şarkıları ile geceye başlangıç yaptı. Eşi Okan Kurt'un sahneye yüzlerce beyaz gül gönderdiğini gören Akalın, " Her tarafta şikayet ediyorum diye bu gece masustan sahneye gönderdin... Oldukça şık kıyafeti ile sahneye gelen Demet Akalın ilk önce hareketli şarkıları ile geceye başlangıç yaptı. Eşi Okan Kurt’un sahneye yüzlerce beyaz gül gönderdiğini gören Akalın, Daha sonra eşi Okan Kurt’a teşekkür etti., ” Çok naziksin, kibarsın aşkım” dedi. Konuklarının sevgililer gününüde kutlamayı unutmayan güzel popçu, ” Kızlar evlenin ama çocuk yapmayın! Hira’dan sonra resmen papucum dama atıldı!” diye eşine isyan etmeyi de unutmadı.

DEMET AKALIN’DAN EŞİNE VE KIZINA DUYGUSAL MESAJ

Şarkıcı Demet Akalın ise eşi Okan ve kızı Hira Kurt’un bir fotoğrafını paylaştı. Sevgililer gününü kutlayan Akalın, "Sevgililer günümüz kutlu olsun. Kalbim sizin, hayatım sizin. Allah’ıma her gün şükrettiğim kıymetlilerim, canım kocam iyi ki elimden tuttun, iyi ki beni ailen yaptın. Canım kızım iyi ki beni ansızın öpüp seviyorsun, güzel kızım benim" sözleriyle fotoğrafı paylaştı.

Akalın ayrıca, eşi Okan Kurt’un kendisine aldığı kucak dolusu gülleri de instagram hesabından, "Teşekkürler canım aşkım" yorumuyla paylaştı.

Tv8 ekranlarının büyük bir beğebi ile izlenen ses yarışmalarından biri olan Rising Star'da jürilik görevini üstlenen ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz günlerde gündeme kızının namaz kılan fotoğrafını paylaşması ile gelmişti. Şimdi ise gündeme kızının namaz kılarken çekilmiş videosunu paylaştığı için kendisini eleştiren Ahmet Hakan'a cevap şok cevap veren Demet akalın "Ahmetcim 30 sene once Akp yokdu!! Ve ben Golcukte kuran kursuna gidip namaz kiliyodum umarim cvp yeterlidir Sevgiler bizden sana " sözlerinde bulundu.

 Şarkıcı Demet Akalın, 2 yaşındaki kızı Hira'nın namaz kılarken çekilmiş videosu nedeniyle kendisini bugünkü yazısında eleştiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a cevap verdi.

"28 ŞUBAT'TA DİNE YÜZ VERMİYORLARDI"

Ahmet Hakan, bugünkü yazısında "Ben 28 Şubat’ı yaşadım. Ve o dönem hiçbir popçu, şovmen ve artist, kıyısında köşesinde “din” bulunan en küçük bir görselliğe bile pek yüz vermiyordu." diyerek Demet Akalın'ı eleştirdi.

"30 SENE ÖNCE AKP YOKTU"

Ünlü şarkıcı da kendisini eleştiren Hakan'a Twitter'dan cevap verdi; "Ahmetcim 30 sene once Akp yokdu!! Ve ben Golcukte kuran kursuna gidip namaz kiliyodum umarim cvp yeterlidir Sevgiler bizden sana :) @ahmethc"

Seslendirdiği şarkılar ile zirveye oturan ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin biricik kızları Hira dün 2 yaşına bastığı öğrenildi. Ünlü çift kızları Hira için ’Pamuk Prenses ve 7 Cüceler’ konseptli bir doğum günü partisi hazırladığını sosyal medyadan attığı fotoğraflar belirten ünlü güzel Demet Akalın'ın kızı Hira'nın Muhteşem doğum günü partisinden en renkli kareler Aramızda Kalmasın’da ekrana geldi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un dünya tatlısı kızı Hira, artık iki yaşında. Akalın ve Kurt, kızları Hira için muhteşem bir doğum günü partisi organize etti. Şahane bir konsept ile doğum gününü kutlayan Kurt ailesi mutlu bir gün yaşadı.Demet Akalın ve Okan Kurt minik kızları Hira’ nın ikinci yaş gününü kutlamak için Başakşehir’de bir mekanı tercih etti.Akalın, Hira’nın doğum günü partisi için Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler konseptini seçti. Demet Akalın, bu muhteşem partinin fotoğraflarını Instagram hesabında takipçileri ile paylaştı. Anne Demet Akalın, baba Okan Kurt ve kızları Hira’nın mutluluğu gözlerinden okunuyor.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan şarkıcı ve son zamanlarda Rising Star Tr ses yarışmasında jürilik yapan Demet Akalının kızı paylaşımı olay oldu.Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Okan Kurt ile evliliklerinin meyvesi birde bebekleri olan Hiranın son görüntüsü bir kesim tarafından begenilirken bir kesim gerici olarak nitelendirdi.Güzel şarkıcı Demet Akalın dünyalar güzeli kızı hira 'nın namaz kılarken çekilen görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.Demet Akalın’ın duygu dolu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede olay oldu.Seni bize gönderdi adının hürmetine yaşa Allah seni nazardan korusun ifadeleri ile paylaştığı video takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 2 yaşındaki kızı Hira'nın namaz kılarken çekilen görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Şarkıcının, 'Dualarınızı maşallahınızı alayım rabbim binlerce şükür olsun seni bize gönderdi adının hürmetine yaşa Allah seni nazardan korusun' ifadeleri ile paylaştığı video takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Akalın, daha önce de 'Berat Kandili'ne özel, kızı Hira'nın seccade üzerine uzanmış pozunu sosyal medyadan paylaşmıştı. Kızının, dedesinden namaz kılmasını öğrendiğini belirten Akalın, fotoğrafın altına "Hayırlı kandiller. 15 aylık kızım ezan sesini duyunca ellerini açıyor. Allah'ıma şükürler olsun iman sevgisini yüreğine düşüren Rabbime. Dededen namaz öğrenen Hira" notunu yazmıştı.

Demet Akalın, Okan Kurt ile nikah masasına oturmuş bu evlilikten de 2014 yılında Hira adını verdiği kızı dünyaya gelmişti.Demet Akalın, kızı Hira'nın namaz kılarken çekilen görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.Şarkıcının, 'Dualarınızı maşallahınızı alayım. Rabbime binlerce şükür olsun. Seni bize gönderdi adının hürmetine yaşa Allah seni nazardan korusun' ifadeleri ile paylaştığı video takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

'KUCAĞIMA ALDIĞIM İLK AN'

Demet Akalın, yarın 2 yaşına girecek olan kızının doğum gününe bir kala, bebeklik fotoğraflarını da Instagram'da takipçileriyle paylaştı.

ÜNLÜ BEBEKLERİN İLK POZLARI

Akalın fotoğrafın altına "Kucağıma altığım ilk an! Canım kızım iyi ki geldin hayatıma. Beni ben yaptın... Seni o kadar çok seviyoruz ki babacığın ve ben... Allah bize acını göstermesin." notunu düştü.Demet Akalın Hira'nın babası Okan Kurt'un kucağında olduğu fotoğrafı ise "Yaka iğnesi diyordu Ebru Destan. İlk bir kaç gün sevgilim bakmıştı. Kendi değiştirdi altını. Evet biraz babacı ama olsun ikisi de benim nasılsa..." mesajı ile paylaştı. Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Rising Star'da jürilik yapan Demet Akalın gündeme yaptığı açıklamalar ile geldi. Uludağ’da bir otelin gece kulübünde hayranlarına unutulmaz bir konser veren Demet Akalın yine şok sözleriyle herkesi derinden etkilemeyi başardı. Kendisinin de gençliğinde bir takım hataları olduğunu dile getiren güzel şarkıcı Demet Akalın hala kendini bir sübyan gibi hissettiğini dile getirince olanlar oldu ağzına geleni söyledi.

Uludağ’da düzenlenen gençlik festivali 'Winterfest 2016’da sahneye çıkan efsane şarkıcı Demet Akalın olay açıklamalarda bulundu. Demet Akalın, yardım talepleri için kazandığı paradan yardım fonu oluşturduğunu söyledi.Hem oyuncu hem şarkıcı olan efsane sanatçı Demet Akalın, Winterfest 2016 etkinlikleri kapsamında bir hafta içinde ikinci kez Uludağ’da hayranlarına konser vererek içlerini ısıttı.Usta sanatçı Demet Akalın, iki saati aşkı programı süresince, pop şarkıların yanı sıra , arabesk de söyledi.Konser öncesi muhabirlerin "Siz gençken bu tür festivallere katılır mıydınız?" sorusu üzerine kahkaha atan Demet Akalın’ın cevabı harikulade idi.

Demet Akalın’ın muhabirlere verdiği cevap şu şekilde…

Efsane şarkıcı Demet Akalın, "Son yılların en büyük hakareti. Oğlum, Ajda ölmedi. Ben sübyanım, sübyan. Oha yani. Sevgili Ajda Pekkan varken, genç popçulara sakın bu tip sorular sormayın" yanıtını vererek herkesi kahkahaya boğdu. Usta sanatçı Demet Akalın 6 aydan ba yana uygun kalp nakli beklerken tedavi gördüğü Ankara Başkent Hastanesi'nde dün ölen 13 yaşındaki Zeynep Öykü Ertok'la ilgili olarak ise şu açıklamaları yaptı."Bayağı takipteydik. Babayla birkaç gün önce konuştuğumuzda, çok iç açıçı konuşmadı. O gün sabaha kadar ağla ağla canım çıktı. Onun için de kötü oluyorum. Yarın da cenazeye yetişmeye çalışacağım eğer yetişezsem mutlaka evine gideceğim" dedi.Kayseri’de eski eşine ayda 300 lira nafaka ödeyemeyince borcun faiziyle 3500 lira olmasıyla üç ay hapis cezasına çaptırılan kuru temizleyici Ahmet Eliaçık’ın borcunu avukatı aracılığıyla ödeten Demet Akalın bu konuya çok üzüldüğünü söyledi. Akalın, "Ahmet ağabey ile konuştuk, nafaka davasında. O çıkmış evine gitmiş. Çocuklarla konuştuk. O güzel bir haberdi. Enteresan bir haftaydı. Yardımlarla ilgili ben herkesten önce davrandım. Öyle kendimi çok iyi hissediyorum. Kazandığım her paradan 'Demet Akalın' diye bir fon oluşturdum. Sosyal medyadan ilk yardım gelene yardım yapıyorum" dedi.

Pırlanta Şarkısı ile Son yılların en çok sevilen isimlerinden biri olan Demet Akalın geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir olaya imza attı. Uzun zamandır sahnelerde olan ve yaptığı çeşitli hayırlarla tanınan Demet Akalın bir hayranının feryadına oldukça üzüldü. Şarkıcı Demet Akalın nafaka borcunu ödeyemeyip hapse giren babanın borcunu ödemesi ile tüm takdirleri topladı.

Demet Akalın nafaka borcunu ödeyemeyip hapse giren babanın borcunu ödemek için başvurdu. Demet Akalın basında yer alan eski eşine ödeyemediği nafakadan dolayı hapse girdi, haberi üzerine harekete geçti. Şarkıcı, gazetelere yansıyan haberi gördükten sonra sosyal medya hesabından “Kayseri’de ödeyemediği nafaka için hapse giren babanın cezasını ödeyip onu evlatlarına kavuşturacağım” açıklamasını yaptı.Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde basında yer alan “Eski eşine ödeyemedi nafakadan dolayı hapse girdi” haberi üzerine hareket geçti. Kayseri’de kuru temizleyici Ahmet Eliaçık adlı eski eşine ayda 300 lira nafaka ödemeyince çocuklarıyla vedalaşarak hapse girmişti. Eski eşinin açtığı icra davasının ardından faiziyle 3500 liralık borcu yüzünden üç aylık hapis cezasına çarptırılan baba, çocuklarının karnelerini de görememişti.

İŞLEMLER İÇİN TALİMAT VERDİ

Eliaçık’ın hikayesinden etkilenen Akalın, Kayserili babaya yardım eli uzatmaya karar verdi. Eliaçık’ın borcunu ödeyeceğini sosyal medya hesabından duyuran şarkıcı, “Nafaka davasından Kayseri’de hapse giren bir babanın cezasını ödeyip onu evlatlarına kavuşturacağım. Allah hiçbir evladı babasız bırakmasın. Evlatlar güzel günler görsün” diye yazdı. Avukatına talimat veren Akalın, bugün gerekli işlemler için başvuruda bulunacak.

uzun yıllardır aralarında yaşanan rekabetle gündemden düşmeyen Demet Akalın ve Hande Yener ile yine atışmaları ve kavgaları ile gündeme geldi. Pırlanta şarkısı ile zirveye oturan ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Hande Yener rekabeti mahkemeye taşınıyor. Demet Akalın, "Hande artık adımla reklam yapmasın" diyerek avukatına dava açması için talimat verdi.

Uzun yıllardır aralarında yaşanan rekabetle gündemden düşmeyen Demet Akalın ve Hande Yener, bir süredir sessiz sedasız atışmaya devam ediyordu.Ancak geçtiğimiz günlerde Karaköy’de açtığı mekanda “Demet Akalın şarkıları çalmayacak” diyen Hande Yener, ünlü popçuyu kızdırdı.En büyük rakibinin sürekli adını kullanarak reklam yaptığını iddia eden Demet Akalın, Twitter’da “Yok komşu oldu, çok bar açıyorum şarkısı çalmayacak. Yeter artık. Mahkeme kararı çıkacak. Artık olmadığım yerde adımı kullanamayacaksın” sözleriyle Yener’e öfkesini dile getirdi.Ardından da avukatına talimat vererek adının reklam malzemesi olarak kullanılmaması için dava açılması istedi. Hande Yener’in, Akalın’ın bu hamlesi karşısına nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Ekranların sevilen şarkıcılarından biri olan ve seslendirdiği şarkılarda zirve yapan Demet Akalın yine şaşırttı.Geçtiğimiz günlerde Eşi Okan Kurt'un milyarlar değerinde aldığı çanta ile gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın şimdi ise gündeme hayranına verdiği bir hediye ile geldi. Kış turizminin göz bebeği Uludağ'da sahne alan başarılı popçu Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Akalın, doğum günü olan bir hayranına kulağındaki küpelerini çıkartarak hediye etti.

Uludağ'ın soğukluğunu verdiği konser ile ısıtan Demet Akalın, herkesi kendinden geçirdi. Bağırışlar arasında doğum günü olduğunu öğrenen bir hayranına, hediye vermek isteyen Demet Akalın, kulağındaki küpeleri çıkararak doğum günü olan hayranına doğum günü hediyesi olarak verdi

DOĞUM GÜNÜ OLAN HAYRANINA KÜPELERİNİ HEDİYE ETTİ

Pop müziğin başarılı isimlerinden Demet Akalın, kış turizminin göz bebeği Uludağ'da hayranlarıyla bir araya geldi. Gece yarısından sonra sahneye çıkan Akalın, yaklaşık 3 saatlik performansıyla üniversitelileri kendine yine hayran bıraktı.'Evli, mutlu, çocuklu' parçasından sonra ara veren Akalın, hayranlarına 'Bugün doğum günü olan var mı?' sorusunu sordu. Genç bir kadının doğum gününün bugün olduğunu söylemesiyle Demet Akalın, kulağındaki küpeleri çıkartıp, hayranına hediye etti. Akalın, genç kadının doğum gününü kutladıktan sonra birbirinden hareketli şarkılarına devam etti.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan mankenlikten şarkıcılığıa sonrasında jüriliğe adım atan ünlü şarkıcı Demet Akalın Okan Kurt ile mutlu bir evlilik yaparak devam ettiriyor.Ünlü iş adamı Okan Kurt eşine 74 bin tllik o hediye aldı koluna taktı.TV8'in sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Rising Star'da jürilik yapan Dünyaca ünlü markalara düşkünlüğüyle tanınan popçu Demet Akalın’a eşi Okan Kurt’tan büyük bir jest geldi. Eşine, dünya ve Türkiye’deki jet-set’in ancak sıra bekleyerek aldığı çantadan hediye eden Okan Kurt, Akalın’ı çok mutlu ettiği öğrenildi.

Tırcı Okan Kurt’tan güzel eşi Demet Akalın’a hediye yağmuru bitmek bilmiyor. Yaptığı müziklerden çok lükse düşkünlüğü ile tanınan pop müziğini kraliçesi Demet Akalın’a eşi Okan Kurt’an servet değerinde hediye.Okan Kurt’un hediyesini gören güzeller güzeli şarkıcı Demet Akalın sevinçten adeta havalara uçtu.Okan Kurt’un eşi Demet Akalın’a aldığı hediye tamı tamına 75 bin lira değerinde. Güzel sanatçı Demet Akalın hediyenin fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaştı. Akalın ve Kurt çifti komedi ustası Şahan Gökbakar’ın Osman Pazarlama filminde konuk oyuncu oldular. Demet Akalın'a eşi Okan Kurt servet değerinde bir çanta hediye etti. İnanılmaz derece de pahalı olan çanta buğün magazin gündemine bomba gibi düştü diyebiliriz. Bu çanta için sıra beklendiği gibi oldukça yükse fiyatı da dudakları uçuklatmakta.Okan Kurt'tan büyük jest olan çantanın değeri ise 75 bin lira olduğu açıkalanırken sosyal medya bu çanta ile çalkalanmaktadır. Demet Akalın bu çantayıda aynı zamanda sosyal medyada paylaşması hayranlarının ağzını açık bıraktı.

Tv8'in sevilen ses yarışması olan Rising Star Jürisi Demet Akalın 'Pırlanta' albümü sonrasında Zeki Güner imzalı şarkı söylemeden ölmem istemem deyince bu sözler Zeki Güner'i harekete geçirdi. Sosyal medyadaki hesabında birkaç hafta önce "Zeki Güner şarkısı söylemeden ölmek istemiyorum" diye yazan Demet Akalın, Zeki Güner’den ‘Son Bölüm' isimli şarkıyı alınca bunu Twitter hesabından "Herkese aşk şarkısı yaptı, bana giderli şarkı. Olay olacak'' diye yazarak duyurdu.

Eski manken günümüzün ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın; 'Pırlanta' albümü ile kaptığı şanı kesinlikle ki giderli şarkılara borçlu. Demet Akalın 'Pırlanta' albümü sonrasında Zeki Güner imzalı şarkı söylemeden ölmem istemem deyince çğrı Zeki Güner'i harekete geçirdi. Herkese unutulmaz aşk şarkıları besteleyen Zeki Güner, Demet Akalın için giderli şarkı sözlerini yazdı bile. Keyfine diyecek olmayan Demet Akalın ise mutluluğunu sosyal medya da açıkladı. Türkiye'de son 10 yılda ünlü isimlere verdiği hit olan romantik şarkıları ile tanınan Güner, 'Pırlanta' albümüyle büyük çıkış elde eden Demet Akalın için özel, giderli bir aşk şarkısı yazdı. Sosyal medyadaki hesabında birkaç hafta önce "Zeki Güner şarkısı söylemeden ölmek istemiyorum" diye yazan Demet Akalın, Zeki Güner’den ‘Son Bölüm' isimli şarkıyı alınca bunu Twitter hesabından "Herkese aşk şarkısı yaptı, bana giderli şarkı. Olay olacak'' diye yazarak duyurdu.

Mankenlik ten şarkıcılığa terfi eden demet akalın son zamanlarda sosyla medyanın en çok konuşulan ünlülerinden birisi oldu.Şarkıları ile adeta kulakların pasını silen ünlü oyuncu Demet akalın yine herkesi şaşırttı. Rising Star Jürisi olan ve geçtiğimiz günlerde Pırtantası ile olay olan Demet akalın yaptığı açıklamalar ve hareketleri ile geldi. gündeme Alışveriş yapan Demet Akalın dışarıda bekleyen gazetecileri görünce kuyumcunun perdelerini indirtti.mekanda uzun süre kalan Akalın’a çıkışta gazeteciler “Hediye mi aldınız?” diyerek soru sorunca Akalın, “Önceden sipariş verdiğim küpelerim gelmiş; onları aldım” dedi.

Akmerkez’deki bir kuyumcuya giren Demet Akalın, yılbaşı için alışveriş yaptı. Yaklaşık bir saat kuyumcuda kalan Akalın, kendisini dışarıda bekleyen gazetecileri görünce kuyumcunun perdelerini kapattırdı. mekanda uzun süre kalan Akalın’a çıkışta gazeteciler “Hediye mi aldınız?” diyerek soru sorunca Akalın, “Önceden sipariş verdiğim küpelerim gelmiş; onları aldım” dedi.Bir küpe almak için perdeleri neden indirttiği merak konusu olan Demet Akalın’a muhabirler Serdar Ortaç’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Türkçe müzik öldü” açıklamasını sordu. Akalın “Biz yüz binler satıyoruz. Nasıl öldü?” dedi.“Bir yerde denk gelseniz Serdar Ortaç ile selamlaşır mısınız?” diyen gazetecilere “Zaten sık görüşmüyoruz, selamlaşmamıza da lüzum yok bence” dedi.

Uyuşturucu sebebiyle cezaevinde tutuklu bulunan ve yakşalık 2 yıl daha kalacak olan şarkıcı deniz seki geçen hafta edho dizisinde rol almış deniz çakır ile beraber oynamıştı Pop şarkıcısı ve rising star jürisi demet akalından yeni hamle geldi ve cezaevinde onunda düet yapacağını açıkladı Deniz Seki’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almasının ardından şimdi de Demet Akalın, Deniz Seki ile aynı klipte oynamak istediğini söyledi. Demet Akalın “Eğer gerekli izinler alınırsa Deniz’le aynı klipte oynamak isterim” dedi.Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Demet Akalın, kendisini yakın metraja alan kameralardan kaçamadı. Demet akalın Deniz Seki’nin kadim dostu olduğunu sık sık ziyaret ettiğini ve kendisi ile bir klipte oynamak istediğini açıkladıÜnlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı Deniz Seki ile beraber aynı klipte rol almak istediğini söyledi.

Bakırköy Cezaevinde olan Deniz Seki’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almasının ardından şimdi de Demet Akalın, Deniz Seki ile aynı klipte oynamak istediğini söyledi. Demet Akalın “Eğer gerekli izinler alınırsa Deniz’le aynı klipte oynamak isterim” dedi.

DENİZ SEKİ’NİN TASARLADIĞI TİŞÖRTLERİ SATMIŞTI

Demet Akalın daha önce de Deniz Seki’den gelen mektup sonrası ağlamış ve yine Deniz Seki’ninn cezaevinde tasarladığı tişörtleri satmıştı.Uyuşturucu yüzünden cezaevinde bulunan şarkıcı deniz seki atv de yayınlanan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde gerçek hayatından rol kesti Ünlü Oyuncu birde şarkı seslendirecek.13 ay sonra ilk kez çekilen fotoğraflarına ulaştı. Senaryonun çekimi için dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, önce Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçti. Ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı.Seki, atv'nin dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın cezaevinde yapılan 14'üncü bölümünde konuk oyuncu oldu. Böylece dünyada ilk defa, ünlü bir mahkûm cezaevindeyken bir dizide rol aldı.Dizinin sahneleri Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.

İLK GÖRÜNTÜLER

Dizinin yarın akşam yayımlanacak bölümünün ilk görüntülerine ve ünlü sanatçının 13 ay sonra ilk kez çekilen fotoğraflarına da Sabah ulaştı. Senaryonun çekimi için dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, önce Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçti. Ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı.Daha sonra dizi çekimleri için cezaevinde bulunan dizi oyuncularıyla Seki'ye haber gönderildi. Seki'nin de durumuna sıcak bakmasıyla herkesten sır gibi saklanan çekimler geçen perşembe ve cuma günleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti.

TELEVİZYON TARİHİNDE BİR İLK

atv'nin dizisi "Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz"ın yarın akşam izleyicisiyle buluşacağı 14. bölümünde, televizyon tarihinde bir ilk yaşanacak. "Uyuşturucu ticareti yapma" suçlamasıyla 16 Kasım 2014'te tutuklanarak cezaevine gönderilen Seki, tutukluyken kamera karşısına geçen ilk ünlü mahkûm olarak tarihe geçecek.

AĞLATAN REPLİK

Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir."Seki, cezaevinden 2017'de çıkacakDeniz Seki milyonların hâlâ severek dinlediği onlarca şarkı besteledi, söz yazarlığı yaptı. Jandarma'nın 2009'da düzenlediği bir operasyonda "Uyuşturucu temin etmek" suçlamasıyla tutuklandı. 220 gün hapis yattıktan sonra 24 Ekim 2009'daki ilk duruşmasında tahliye edildi. Ancak, devam eden davada Özel Yetkili İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, "kokain satın alıp içmek" ve "başkalarına uyuşturucu temin etmek" suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.Cezasının Yargıtay'da onanması üzerine 30 Mayıs 2014'te hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Seki 15 Kasım 2014'te Büyükçekmece'de yakalandı. Ertesi günü de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözyaşları içinde mahkemeye çıkan Seki hukuki mücadelesine cezaevinde de devam etti. Seki'nin avukatları, bu kez adil yargılama hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne ve Adalet Bakanlığı'na başvurdu. Ancak bu talep de reddedildi. Toplamda 3.5 yıl daha hapis yatacak olan Seki, cezasının son 1 yılında denetimli serbestlikten yararlanabilecek. Seki'nin en iyi koşullarda 2017'nin son aylarına doğru hapisten çıkabileceği belirtiliyor.

YENİ BESTESİ HERKESİ AĞLATTI

Cezaevi yönetiminin uygun bir koğuş tahsis etmesiyle gerçekleşen çekimlerde Çakır ile Seki duygu dolu anlar yaşadı. İkili uzun süre gözyaşı döktü. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkısını da ilk kez bu dizide seslendirdi. Şarkıyı duyan tüm ekip gözyaşlarına hâkim olamadı. Oyuncular alkışlarıyla ünlü şarkıcıya moral verdi. Dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Cezaevinde kalan ünlü şarkıcı Deniz Seki, atv'nin dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için kamera karşısına geçti. Seki'ye Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır eşlik etti.Tam 13 aydır tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, cezaevi ortamında ilk kez atv dizisi için yapılan çekimlerde görüntülendi. Seki, böylece hayranlarıyla atv ekranlarından hasret giderecek. Seki, atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın cezaevinde yapılan 14'üncü bölümünde konuk oyuncu oldu. Böylece dünyada ilk defa, ünlü bir mahkûm cezaevindeyken bir dizide rol aldı. Dizinin sahneleri Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.

İLK GÖRÜNTÜLER

Dizinin yarın akşam yayımlanacak bölümünün ilk görüntülerine ve ünlü sanatçının 13 ay sonra ilk kez çekilen fotoğraflarına da Sabah gazetesi ulaştı. Senaryonun çekimi için dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, önce Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçti. Ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı. Daha sonra dizi çekimleri için cezaevinde bulunan dizi oyuncularıyla Seki'ye haber gönderildi. Seki'nin de durumuna sıcak bakmasıyla herkesten sır gibi saklanan çekimler geçen perşembe ve cuma günleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti.

DÜNYA TARİHİNDE BİR İLK

atv'nin reyting rekoları kıran dizisi "Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz"ın yarın akşam izleyicisiyle buluşacağı 14. bölümünde, dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşanacak. "Uyuşturucu ticareti yapma" suçlamasıyla 16 Kasım 2014'te tutuklanarak cezaevine gönderilen Seki, tutukluyken kamera karşısına geçen ilk ünlü mahkûm olarak tarihe geçecek.

AĞLATAN REPLİK

Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..."

ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

atv ekranlarında yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ilk yayımlandığı günden itibaren salı akşamları reyting listesinin zirvesini kimseye bırakmıyor. Her hafta heyecanlı ve aksiyonlu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, her bölümüyle reyting listesinde 100 program arasında birinci oluyor. 90 yıllarda çıkardığı albümler ile bir adan yıldızı parlayan sorasında tv de jürilikte yapan deniz seki başına bela olan uyuşturucu yüzünden mahkum oldu ünlü oyuncu bu geçen süre zarfında da boş durmadı ve kendini geliştiriyor şimdide oyuncluk dersleri alıyor açıklamaları düştü.uyuşturucu yüzünden bakırköy cezaevinde yatan güzel şarkıcı deniz seki haftanın dört günü gitar dersi aldığını söyledi. Tiyatro ve drama eğitimi de alan Seki'nin bir oyun sahnelemek istediğini belirten Aras, bunun için çok sıkı prova yaptığını belirtti.Bakırköy Cezaevi'nde tutukluluk hali devam eden Deniz Seki'nin menajeri Özgür Aras; Seki'nin haftanın dört günü gitar dersi aldığını söyledi. Tiyatro ve drama eğitimi de alan Seki'nin bir oyun sahnelemek istediğini belirten Aras, bunun için çok sıkı prova yaptığını belirtti. 2016 yılının ilk ayı çıkacak kitabını da tamamlamak için son sürat yazı yazan Seki'nin el çizimi ve şiirinin yer aldığı tişörtler ise El Bebek Gül Bebek Derneği yararına bugün ve yarın City's'de satışa sunulacak. Deniz Seki hakkında söylediği sözlerin neredeyse tamamının doğru çıktığını belirten Sarıkaya, 'İddialarımın hepsi tek tek çıkıyor. Çok özel bir bilgi aldım bunu da Beyaz TV izleyicileriyle paylaşmak istiyorum. Deniz Seki Haziran ayında muhtemelen Kocaeli Yarı Açık Kadın Cezaevi'nde olacak' dedi.

Ünlü sanatçının cezaevinde gitar kursuna başladığını da ifade eden Uyan Türkiyem sunucusu Tahir Sarıkaya, sözlerini şöyle sürdürdü; 'Deniz Seki haftada 3 gün kütüphane alanında bir odada gitarla şarkı besteliyor. Nişanlısı gitarı Seki'ye getirdi. Bu gayet normal; bu tip müzik aletleri isteyenler Adalet Bakanlığı'ndan talepte bulunabiliyor. Deniz Seki de haftada 3 gün halk eğitim merkezi aracılığıyla gitar kursu alıyor. Geçen hafta Oktay Kaynarca cezaevinde çekim yapıyordu, Deniz Seki'yi ziyaret etti. Oturup dertleştiler. Bu bilgiyi de cezaevinden aldım. Deniz Seki de tahliyeden umudunu kesti ama morali gayet iyi. 2016'da Kocaeli Yarı Açık Kadın Cezaevi'ne geçecek.

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener ve kralı Serdar Ortaç’ın büyük merakla beklenen düet projesi “İki Deli” Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıktı. Sözü, müziği ve aranjesi Mert Ekren’e ait olan ‘İki Deli’ şarkısının mix’i Tufan Taş imzası taşıyor.Şarkının mastering’i ise Londra’da Metropolis Stüdyoları’nda yapıldı.

Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Hande Yener ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Türk Pop Müziğinin kraliçesi olarak da bilinmekte olan Hande Yener, geçtiğimiz gece beklenmedik bir anda sevenlerine sosyal medyadan çok önemli bir süpriz yaptı bu çok önemli süprizi gündemi sarstı. Hande Yener, sosyal medya hesaplarından "Tüm sevenlerime bir sürprizim var" diyerek, hayranlarının heyecanını adeta tavan yaptırdı.

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener ve kralı Serdar Ortaç’ın büyük merakla beklenen düet projesi “İki Deli” Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıktı.Sözü, müziği ve aranjesi Mert Ekren’e ait olan ‘İki Deli’ şarkısının mix’i Tufan Taş imzası taşıyor.Şarkının mastering’i ise Londra’da Metropolis Stüdyoları’nda yapıldı.Albümde “İki Deli” şarkısının Radio Edit, Extended Mix ve Remix olmak üzere üç versiyonu yer almakta. Şarkının Radio Edit ve Extended Mix versiyonu Çağın Kulaçoğlu imzası taşırken, remix versiyonu Nurettin Çolak-Levent Lodos tarafından yapıldı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BÜTÇELİ VİDEO KLİBİ!

Müzik piyasasının sabırsızlıkla beklediği “İki Deli” isimli şarkıya Gülşen Aybaba yönetmenliğinde video klip çekildi. Üç farklı mekanda çekimleri gerçekleştirilen video klipte 35 kişilik cast ekibinin yanı sıra 40 kişilik teknik ekip görev aldı. Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın video klipteki kıyafetleri ünlü tasarımcı Hakan Akkaya tarafından hazırlandı. Hande Yener’in swarovski taşlar ve altın kaplama boncuklar kullanılarak yapılan kemeri el işçiliği ile hazırlandı. Yener’in kolye aksesuarı için 50 metre zincir, Serdar Ortaç’ın tulum ve ceketi için ise altın kaplama düğmeler kullanıldı.Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen iki yıldızın kafes dövüşü sahneleri çok konuşulacak. Kafes dövüşü çekimleri için özel led ışıklandırmalı dev bir kafes yaptırıldı. Kick boks hocası Tolga Olgun eşliğinde çalışan ikili, duruş ve yumruk tekniği için özel ders aldı. Türk Popunun en iyi kadın sanatçısı ve en iyi erkek sanatçısının kapışması olarak gerçekleşen kafes dövüşünde kazanan “İki Deli” oldu.

ZİRVE’DE BULUŞTULAR!

Çekimlerin bir kısmı helikopter pistinde gerçekleşen video klip “Zirve’de buluştular” söylemlerini beraberinde getirdi. Yükseklik korkusuna rağmen, video klip için 110 metre yüksekliğe çıkan Hande Yener, şiddetli rüzgarın da etkisiyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Albümün çıkış tarihi için Aralık ayını tercih eden Yener ve Ortaç "Projemiz daha öncesinden bitmesine rağmen yılın son ayında çıkarmaya karar verdik. Çünkü 2015’i yüzyılın buluşması ile sonlandırmak istedik. "İki Deli" diyerek son sözü biz söylüyoruz" şeklinde açıklamalarıyla rakiplerine meydan okudular.

Ya Ya Ya şarkısı ile adeta kulakların pasını silen ünlü şarkıcı Hande Yener gündeme 43 yaşında evlenmesi ile geldi. Ünlü iş adamı Ozan Öğüt, uzun zamandır birlikte olduğu Hande Yener’e 43. yaş gününde evlenme teklif etti. Ünlü şarkıcı, teklife “evet“ dediğini açıkladı. 43 yaşındaki yeniden gelin olacak olan ünlü şarkıcı bu haberi ile hayranlarını şaşırttı.

Hande Yener, 43'üncü yaşını Karaköy-Sebastian'da kutladı. Birçok yakın arkadaşı bu özel gecede Hande Yener'i yalnız bırakmadı.İki adet pasta kesilen gecede, pasta üzerindeki motifler dikkat çekti.

OĞLU KOLTUK DEĞNEKLERİYLE KATILDI

Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu ise koltuk değnekleriyle mekana geldi. Kulaçoğlu, "Dizimden ameliyat oldum, inşallah iyileşeceğim. Annemi kıramadım çünkü bugün onun doğum günü" dedi.Arkadaşı Aylin Coşkun'un organize ettiği partiye Büşra Pekin, Yıldız Çağrı Atiksoy, Süreyya Yalçın, Cengiz Kurtoğlu gibi birçok ünlü katıldı. Yener, pasta kesimi sonrası sürpriz bir açıklama yaptı.

"22 YAŞINDAYIM"

"Ozan, yeni yaşımın ilk gününde bana evlenme teklifinde bulundu. Ben de kabul ettim" diyen şarkıcı, müjdeli haberin hemen ardından konuyu değiştirdi: "Bu arada yaş konusuna hiç girmeyelim, ben hissettiğim yaştayım. Yani 22..."Kutlama, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Müzik dünyanın 2 ünlü şarkıcısı hırsız sözleri nedeniyle davalık oldular.Yonca Evcimik Hande Yenere Neden Hırsız yakıştırmasında bulundu.90 yıllarda Aboneyim şarkısı ile bir anda yıldızı parlayan sonrasında bir çok albüm çalışması yapan Yonca Evcimik ile Hande Yener arasında hırsız sözleri davalık oldu.Geçtiğimiz günlerde Antalya tatilinde hamama gidip ve daha sonra çıkacağı vakit bir çalışan tarafından çırıl çıplak görünen Ya Ya Ya şarkıcısı Hande Yener gündeme Yonca Evcimik ile birbirine düşmesi ile geldi. Yonca Evcimik'in çıkardığı son albüme yönelik sosyal medyadan 'Full albüm arak' ifadelerini kullandığı iddiasıyla 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Hande Yener, "Ben o yorumu yaparken Yonca Evcimik'i kast etmedim. Benim o yorumum başka müzisyenle ilgiliydi. Yonca Hanım üzerine alındı. Sosyal medyanın azizliğine uğradım ve kimseye de hakaret etmedim" dedi.

Evcimik, Yener’in kendisini toplum önünde küçük düşürmeye çalıştığını iddia ederken, Yener, isim vermediği halde Evcimik’in tweeti neden üstüne alındığını anlamadığını söyledi. Yonca Evcimik, Hande Yener ile Berksan'ın düet yaptığı "Haberi Var mı?" şarkısının kendi şarkısı "Yallah Sevgilim"in kopyası olduğunu iddia etmişti. Hande Yener'in Harbiye Açıkhava konserinde söylediği şarkıyı dinleyen Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından "Yallah Sevgilim" adlı şarkının linkini verip "Haberi Var mı?'nın orijinalini dinleyin arkadaşlar" şeklinde yorum yapmıştı. Bunun üzerine Hande Yener ise Evcimik'e ait "Yonca Evcimik 15" adlı albümün "Burası İstanbul" şarkısının çalıntı olduğunu öne sürerek "Full albüm arak" ifadelerini kullanmıştı.

İki ünlü popçunun Twitter kavgası yargıya taşınmış, Hande Yener hakkında hakaret suçundan Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Yonca Evcimik ve Hande Yener iki gün arayla celse arası ifade verdi. Geçtiğimiz Salı günü avukatı Ayşegül Mermer ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen şikayetçi Yonca Evcimik, Hande Yener’in cezalandırılmasını istedi.

“HIRSIZLIK YAPTIĞIMI İDDİA ETTİ”

Evcimik, “Hande Yener, o tarihte çıkarmış olduğum müzik albümündeki 3-4 parçanın bestecisi olan Okay Barış’ın ismini yazarak ‘Full albüm arak’ şeklinde tweet atmak suretiyle benim albümümdeki parçaları izinsiz olarak kullandığımı dolayısıyla hırsızlık yaptığımı iddia etmişti. Beni kamuoyu önünde küçük düşürmüş kişilik haklarımı zedelemiştir. Kendisi bu kadarla da kalmayıp ayrıca basında yer alacak şekilde ‘Lost star(kayıp yıldız)’ şeklinde ve o dönemde yeni yaşımı kutladığım için ‘500’üncü yaşını kutluyor’ şeklinde basın yayın yoluyla hakaret içerikli sözler söyleyerek beni küçük düşürmüştür. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

“ALBÜMÜN ÇALINTI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ”

Yener’in avukatı Ayşegül Mermer , Hande Yener’in 5 Eylül 2014 tarihinde Twitter'da müvekkiline hakaret ettiğini söyledi. Avukat Mermer, “Hande Yener, müvekkilim Yonca Evcimik’e sosyal paylaşım sitesi olan Twitter’ da müvekkilimin çıkartmış olduğu albüm ve albümde seslendirdiği “Burası İstanbul” şarkısı ile alakalı olarak ‘ Tüm albüm arak sanırım’ demek suretiyle albümün telif haklarına aykırı olarak çalıntı bir albüm olduğunu iddia etmiş ve müvekkilimi haksız bir şekilde itham altında bırakarak hakaret etmiştir. Hande Yener‘ in bu söz ve davranışları müvekkilimin kişilik haklarına haksız bir saldırı ve hakarettir. Bu sebeple huzurdaki dava açılmıştır” ifadelerini kullandı.

YENER: “İSİM BELİRTMEDEN YORUM YAPTIM”

Sanık Hande Yener ise dün öğle saatlerinde ifade vermek üzere adliyedeydi. Avukatıyla birlikte savunma yapan Yener, Yonca Evcimik’i mesleki olarak tanıdığını ancak bir ahbaplığı olmadığını söyledi. Yener savunmasında, “Olay tarihinde ben Twitter üzerinden bir şarkı linki paylaştım. Şarkıyı Okay Barış söylüyordu. ‘Burası İstanbul(ne isem o)’ albümünün bir parçasıydı. Ben bu parçayı paylaştım. Bu şarkı üzerinden şikayetçinin ismini belirtmeden ve onu kast etmeden sadece yorum yaptım, amacım hakaret etmek değildi. İddianamede belirtilen ‘Full albüm arak’ sözünü başka şarkılara benzemesi dolayısıyla yorum olarak yazmıştım” şeklinde konuştu.

“EVCİMİK’İN NEDEN RAHATSIZ OLDUĞUNU ANLAMADIM”

Hakaret etmediğini savunan Yener, “Benzer şekilde bir şarkı daha vardı ve şarkıyı Cem Özkan ve Ramiz diye ikili okuyordu. Benim attığım bu mesajdan onlar alınmamışlar ve şikayetçi olmamışlardır. Ben Yonca Evcimik’in neden rahatsız olduğunu anlamadım. Yorumlarımda kendisine hakaret etmek istemedim. Zaten sadece şarkı ile ilgili yorum yaptım ve şikayetçiyle uzlaşmak istedim ancak kendisi uzlaşmaya yanaşmadı. Suçsuzum beraatimi istiyorum” dedi.

Mahkeme, iki tarafın ifadesini de ara celsede aldığı için bir dahaki duruşma mahkemenin önceden belirlediği günde yapılacak.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yonca Evcimik’in şikayetiyle Hande Yener hakkında soruşturma başlatmıştı. Savcılık, iddianame hazırlayarak Hande Yener’in "full albüm arak" ifadesinin hakaret niteliği taşıdığını belirtmişti. Yener hakkında “hakaret” suçundan 2 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Pop Müziğin sevilen seslerinden birisi olan Hande Yener Antalya tatilinde hamamda yıkanırken hamam çalışanı tarafından çırılçıplak görüldü. Yener’in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran müşteri hemen hamam bölümünü terk etti, kapıya güvenlik dikildi. Ünlü bir sanatçı ile böyle bir anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Antalya’da tatil yapan ünlü sanatçı Hande Yener, iddiaya göre kaldığı otelin hamam bölümünü kapattı. Hamamın kapatılmasına sinirlenen ve temizliği kontrol etmek isteyen bir müşteri hamama girince iddiaya göre çıplak olan Hande Yener’le karşı karşıya kaldı. Yener’in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran müşteri hemen hamam bölümünü terk etti, kapıya güvenlik dikildi.

Stres atmak için Antalya’ya gelen ünlü Şarkıcı Hande Yener, kaldığı otelin hamam bölümünü kapatınca ortalık karıştı. Sauna hizmetinden sonra hamamdan yararlanmak isteyen üyeler hamamın kapısında “Sağlık için detaylı temizlik lütfen girmeyiniz” yazısı ile karşılaştı.

MARATONCU İÇERİ DALDI

Pazar günü temizlik yapılmasına tepki gösteren maratoncu Kamer Durdu, içeride yapılan temizliği görmek isteyince olanlar oldu. Bir hışımla hamama dalan Durdu, iddiaya göre Hande Yener’i çırılçıplak gördü. Yener’in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran Durdu, hemen hamam bölümünü terk etti.

TEMİZLİĞE BAKMAK İSTEDİM

Olayın hemen ardından hamam kapısına güvenlik dikilirken, Resepsiyon bölümüne giden ve olayı anlatan Durdu, Hande Yener’in hamamı kapattığı bilgisini aldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra Hürriyet’e konuşan Durdu, şöyle dedi: “Pazar günü temizlik mi olur deyip içeri daldım. O an karşımda Hande Yener ve yanında bir kadını daha gördüm.”

HEMEN ARKAMI DÖNDÜM

“Çıplak oldukları için hemen arkamı döndüm. Zaten o sırada çığlıklar yükseldi. Dışarı çıkar çıkmaz hamamın kapısına güvenlik dikildi. Yaklaşık 1 saat hamamı kullanamadık. İçerisinde avukat olan 4-5 üye daha Hande Yener’in hamamdan çıkması bekledi. Ünlü bir sanatçı ile böyle bir anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.”

HANDE HANIM OTELDE

Hande Yener’in otelde olduğunu doğrulayan ve bu akşam 17.00’de ayrılacağını belirten otel yetkilileri, “Hande Hanım otelimizde dinleniyor. Ancak kendisi hamam bölümüne inmedi. Hamam da temizlik yapıldığı da doğru. Bu rutin bir işlem. Bunun dışında bir açıklama yapılmayacak” diye konuştu.

 Şarkıları ile kulakların pasını silen güzeler güzeli Ünlü şarkıcı Hande Yener, sevgilisi Ozan Öğüt’ün kendisine ihanet ederek yaptığı kaçamağı öğrenince ayrılma kararı almıştı. Ancak bu karar fazla sürmedi, Yener ihaneti affetti. Güzel şarkıcının bu yaptığı adeta herkesi şok etti.

Pop müziğinin kraliçesi Hande Yener bu sefer ihaneti affetmedi. Güzel popçu kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Ozan Öğüt ile iki yıllık mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Hande Yener 2 sarışınla yakalanan sevgilisi Ozan Öğüt’ü affetmedi.Ozan Öğüt habercilere, "Hande ile çok güzel bir ilişkim var. Bu haber beni zora sokar. Fotoğrafları silin" açıklamasında bulunmuştu.Hande Yener ise sevgilisi Ozan Öğüt’ün kaçamak yaptığını duyunca, küplere binmiş, ilişkisini sabahı beklemeden bitirmişti. Ama çiftin ayrılığı çok uzun sürmedi. Güzel şarkıcı Hande Yener yumuşadı. Çiftin ilişkisi yeniden başladı.

GALİBİYETİ KUTLADILAR

Karşıyaka-Göztepe derbisini izlemek üzere İzmir’e giden şarkıcı Hande Yener ve oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Karşıyaka galibiyetini coşkuyla kutladı.

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka’nın Futbol Şube Başkanlığı’nı yapan Erdal Acar, hafta sonu Göztepe ile oynanan derbi maçında popçu Hande Yener’i ve ‘Evli ve Öfkeli’ dizisinin yıldızı Yıldız Çağrı Atiksoy’u misafir etti. Özel uçakla Karşıyaka- Göztepe maçını izlemeye giden Hande Yener’e, sevgilisi Ozan Öğüt de eşlik etti. Türk futbolunun en önemli derbileri arasında yer alan maçta, kazanan taraf Karşıyaka oldu. Engin Baytar’ın attığı golle sahadan galibiyetle ayrılan Karşıyaka’yı, Erdal Acar, Hande Yener ve Yıldız Çağrı Atiksoy soyunma odasına inerek tebrik etti. Maç sonrası galibiyeti Karşıyaka sokaklarında ellerine takım bayraklarını alarak kutlayan Acar ve misafirleri, ardından gittikleri bir mekânda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.Erdal Acar’ın davetlisi olarak Karşıyaka-Göztepe derbisini izlemek için İzmir’e giden Hande Yener ve Yıldız Çağrı Atiksoy, tribünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Hande Yener Kimdir?

Makbule Hande Özyener ya da sahne adıyla Hande Yener, 12 Ocak 1973 da İstanbul'da doğdu. Bir ablası var. Liseyi İstanbul'da bitirdi. Liseden sonra evlendi ve Çağın adını verdiği bir oğlu oldu. 1994'te boşandı. Evliyken bir giyim mağazasında satış elemanı olarak çalışmaya başladı ve bir gün mağazaya gelen Hülya Avşar'la tanışmış.

Çalışırken 1992 yılında Hülya Avşar’ın yardımı ile Sezen Aksu'yla tanıştı. Yaklaşık 2 yıl Sezen Aksu’nun vokalistliğini ve asistanlığını yaptı. Sezen Aksu'ya "Deli Kızın Türküsü" albümünde vokal yaptı ve daha yaklaşık 40 konserde Sezen Aksu'ya vokal yaptı. İki yıl sonra, 1993'te Sezen Aksu'nun yanından ayrıldı ve Erdem Siyavuşgil'den şan dersleri aldı. Aynı dönemde Cem Özer'in televizyon programında şarkı söyledi. Antalya'da çeşitli barlarda 3 yıl süreyle şarkı söyledi. Daha sonra İstanbul'a döndü sahne almaya başladı. 2 yıl süren repertuar araştırmasından sonra Altan Çetin'le çalışma kararı aldı ve sekiz ay süren stüdyo çalışmaları sonrasında ilk albümü "Senden İbaret" Haziran 2000'de, Ercan Saatçi'nin askere gidişiyle biraz gecikmeli piyasaya çıktı. Albümde Altan Çetin başta olmak üzere Hakan Altun, Ercüment Vural gibi müzisyenlerle çalıştı. Konservatuar eğitimi yok ama Erdem Siyavuşgil'den aldığı özel dersler sayesinde sesini eğitmeyi başarmış.

2000 yılında ilk albümü 'Senden İbaret' ile Türkiye'de Disko Pop akımını başlattı ve çok büyük bir başarı yakaladı. Ardından 2002 yılında 'Sen Yoluna Ben Yoluma' albümü ile Türk Pop Müzik'inde kalıcı olduğunu kanıtladı. 2004 Yılında 'Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor' albümüyle zirveye oturdu.

Dünyaca ünlü yönetmen Luca Tommassini ile bu albümde çalışmaya başladı ve kaliteli şarkılarına birbirinden kaliteli klipler çekmeye devam etti. 2006 yılında tüm popülerliğini ve bir çok parayı hiçe sayarak büyük bir risk altına girdi ve 'Apayrı' isimli albümde karşımıza çıktı. Bu albümle Elektronik Müzik'e hafif bir geçiş yaptı. Ardından 'Hande Maxi' adlı Maxi Single'ı ile bu duruşunda kararlı olduğunu gösterdi. Hiç durmadan çalışan Hande Yener 2007 yılında 'Nasıl Delirdim' adlı albümüyle karşımıza çıktı. Bu albümde Elektronik Müzik'i başarılı bir şekilde uyguladı. 'Romeo' adlı parçası haftalarca listelerde zirvede kaldı ve otoriteler tarafından tam not aldı. Türkiye'ye Elektronik Müzik'i tam olarak kazandırmış oldu. 2008 yılında çıkardığı Hipnoz albümünde özel ses efektleri kullanıldı ve Elektronik Müzikteki başarısına bir yenisini daha ekledi.

Albümleri

2000 yılında Senden İbaret

2001 yılında Extra

2002 yılında Sen Yoluna Ben Yoluma

2004 yılında Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor

2006 yılında Apayrı

2006 yılında Hande Maxi

2007 yılında Nasıl Delirdim

2008 yılında Hipnoz

2009 yılında Hayrola

2010 yılında Hande'ye neler oluyor

2010 yılında Hande'yle Yaz Bitmez

2011 yılında Teşekkürler

Ödülleri :

2000 : 28.Altın Kelebek Ödülü En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2000 : 28.Altın Kelebek Ödülü En İyi Klip (Yalanın Batsın)

2000 : Akademik Bakış Dergisi Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2001 : Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2001 : Magazin Gazetecileri Derneği 8. Altın Objektif Ödülleri    Umut Veren Kadın Şarkıcı

2002 : Magazin Gazetecileri Derneği Meslek Başarı Ödülleri        Yılın Şarkısı (Balon)

2002 : Kral TV Video Müzik Ödülleri En Çok Satan Albüm (Sen Yoluna... Ben Yoluma...)

2002 : Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Pop Kadın Sanatçı

2003 : MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri              Platin Albüm (Sen Yoluna... Ben Yoluma...)

2004 : İstanbul FM Türkiye Altın Ödül

2004 : MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri Altın Albüm (Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor)

2006 : MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri Altın Albüm (Apayrı)

2007 : Powertürk TV 2007 Müzik Ödülleri             En İyi Albüm (Apayrı)

2007 : Siyaset Dergisi     Yılın Şarkıcısı Ödülü

2007 : 11. İstanbul FM Altın Ödülleri (İFA) En İyi Pop Kadın

2007 : 11. İstanbul FM Altın Ödülleri (İFA) En iyi Pop Kadın Albüm (Nasıl Delirdim?)

2008 : İmedya Ödülleri  En İyi Kadın Şarkıcı

2008 : İmedya Ödülleri  En İyi Şarkı (Romeo)

2008 : 35.Altın Kelebek Ödülü    En İyi Pop Kadın Sanatçı

2008 : Müzikram Dergisi 2007 Yılının Yıldızları      En İyi Pop Kadın Sanatçı

2008 : Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri En İyi Pop Kadın Sanatçı

2008 : Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri En İyi Şarkı (Romeo)

2009 : Avrupa Birliği Kalite Ödülleri Onur Ödülü

2010 : 1.Geleneksel Anket Şöleni En Sevilen Kadın Sanatçı

2010 : Quality Of Magazine Dergisi Ödülleri En Quality Ses Sanatçısı

2011 : Siyaset Dergisi     Yılın Türk Pop Müzik Kadın Sanatçısı

2011 : Avrupa Gazeteciler Derneği Ödülleri         En İyi Pop Kadın

2011 : Türkiye Engelliler Derneği Yılın En İyileri   En İyi Albüm (Hande'ye Neler Oluyor ? )

2011 : 38. Altın Kelebek Ödülü   En İyi Türk Pop Müziği Kadın Solist

2011 : High Quality Ödülleri         En Quality Kadın Sanatçı

2011 : İstanbul Taksiciler Odası  En İyi Pop Kadın

Demet Akalın Kimdir?

23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli, Gölcük'de doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te bitirdi. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinden mezun oldu.

İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurardı. O zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü.

Ne yapacağım ne yapacağım diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin'in Mankenlik kursunda aldı ve arkası geldi...

1990 senesinde Mayo Güzeli seçildi. Ardından Neşe Erberk ajansda mankenlik yapmaya başladı. Hani o zamanlarda mankenlik ciddi ve iyi bir meslekti. Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken "hadi bir de şarkı söyliyim" dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye..

Başardığını düşündüğü bir zamanda "hadi bir albümün olsun" dedi ve "SEBEBİM" adlı albümünü piyasaya çıkardı, işler yolunda gitti yani başarıya bir başarı daha eklendi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti.

Daha sonra da "SENİN ANAN GÜZEL Mİ?" dedi ve ilk single çalışmasını çıkardı. O ekstra senin bu exstra benim derken artık sahnelerin bir parçası oldu.

Sonrası mı? "UNUTTUM" dedi ve 3. albüm çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu. Ehhh iyi de tepkiler aldı ve kendini bir kez daha kanıtlamış oldu. Bu kız da okuyo ya dedirtti.....

Uzun ve sıkı bir çalışma sonunda, nihayet beklediğimize değen radyolarda ve clublerde en çok istek alan albümü "BANANE" ile Türkiye'de hala konuşulmaya devam ediyor..

Demet Akalın 2006 yılında çıkardığı “Kusursuz 19” albümünü için MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Yine 2006 yılında Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" adlı şarkısı ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödülünün sahibi olmuştur. Bunlardan başka daha bir çok ödül sahibidir.

2013 yılında “Popstar” yarışmasında Orhan Gencebay, Bülent Ersoy ve Serdar Ortaç ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Mankenlik döneminde de, adını ülkeye duyuran Demet Akalın, İbrahim Kutluay ile olan uzun birlikteliği ile de magazin haberlerinde bol bol yer aldı.

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de 2015 temmuz ayında başlayacak olan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı 'Rising Star' (Yükselen Yıldız) yarışmasında, Mustafa Sandal, Gülben Ergen ve Fuat Güner ile birlikte jüri üyeliği yapacaktır.

Evlilikleri

1.evliliği: Oğuz Kayhan ile Temmuz 2006 yılında evlendi, 3 ay sonra boşandı.

2.evliliği: Önder Bekensir ile 22 Ocak 2010 tarihinde evlendi, 27 Temmuz 2010 tarihinde boşandı.

3.evliliği: Demet Akalın, 23 Nisan 2012 yılında Okan Kurt ile evlendi.

Albümleri

1996 - Sebebim

2003 - Unuttum

2004 - Banane

2006 - Kusursuz 19

2008 - Dans Et

2010 - Zirve

2012 - Giderli 16

2014 - Rekor

2015 - Pırlanta

Oynadığı Diziler ve Filmler

1992 - Günlerden Pazar, (TV Filmi)

1994 - Sensiz Olmaz (TV Filmi)

1994 - Tele Anahtar (TV Filmi)

1998 - Sibel (dizi)

2004 - Avrupa Yakası 5. Sezon (Konuk Oyuncu)(dizi)

2010 - Evlilik Hayatı (Televizyon programı)

2011 - Yıldız Masalı (dizi) 2014 - Arkadaşım Hoşgeldin (Kendisi) (Tv Programı)

Kaynak: Diyarbakır Söz