Deniz Akkaya'nın canlı yayında giydiği jartiyer izleyenlerin nefesini kesti!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinden gördüğü şiddet ve gayrimenkul yatırımıyla gündeme gelen eski manken Deniz Akkaya bu kez de bir televizyon programına katıldığı kıyafetiyle gündeme oturdu.

Deniz Akkaya'nın canlı yayında giydiği jartiyer izleyenlerin nefesini kesti!

Magazin dünyasının şüphesiz popüler isimlerinden olan Deniz Akkaya her zaman kendini gündemde tutmayı başarıyor. En son gayrimenkul yatırımıyla gündeme gelen eski manken bu kez de televizyon yayınına jartiyerle katılınca magazin dünyasının ve internetin en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı.

‘Aramızda Kalmasın’ programına katılan güzel manken Deniz Akkaya’nın giydiği kıyafet ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Bir an için ekrandan gözlerini alamayan seyirciler ‘Deniz Akkaya ekrana jartiyerle mi çıkmış’ diye düşünürken aynı zamanda sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi.

Geçtiğimiz gün bir takipçisini sosyal medyadan afişe ettiği için eleştirilere maruz kalan Akkaya, pazartesi sabahor canlı yayına konuk oldu. Akkaya’nın giydiği kıyafetin eteği ise şaşkınlık yarattı.

Canlı yayın esnasına kameranın geri plandan aldığı görüntüde Akkaya’nın elbisesi mini olarak göründü ve bacaklarına ise elbisesiyle aynı renkte bir jartiyer varmış gibi göründü.

Tabi bu görüntüyü gören mankenin takipçileri ‘jartiyerle mi ekrana çıkmış’ yorumlarını anında sosoyal medyadan paylaştılar.

Ancak işin aslının öyle olmadığı anlaşıldı. Akkaya’nın yayına çıkmadan önce Instagram hesabından paylaştığı boydan çekilmiş resmi, jartiyer gibi görünen bölümün, aslında eteğin alt tarafı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz