Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 68. bölüm fragmanı Hızır suçlanıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm fragmanı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümü akabinde çok merakla beklenmekte.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 68. bölüm fragmanı Hızır suçlanıyor

Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü akabinde önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 68. bölüm fragmanı merak ediliyor.  İnfaz kararlarının ardı arkası kesilmeyen Rüstem, ortalığın karışmasına sebep olurken, Hızır'ın üzerine cinayet suçu atmak isteyen Serkan'ın da yeni planları mevcuttur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu bu olaylar ile birlikte çok merak edilmekteyken, işte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı hakkındaki detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  yayınlanan son bölümü akabinde yeni bölümünün henüz yayınlanmadığı açıklanırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz detayları haberimizde olacaktır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın paylaştıkları derin devlet ve mafya konulu aksiyon dizisidir.

Kaynak: Diyarbakır Söz