Ece Erken takip edildi, korku dolu anlar yaşandı!

Ünlü Ece Erken, önceki gün annesiyle birlikte bebek bakım kitapları almak üzere Akmerkez’de bulunan bir alışveriş merkezine gitti. Bu sırada Ece Erken ve annesini takibe alan bir şahıs dikkatlere takıldı.

Ece Erken takip edildi, korku dolu anlar yaşandı!

Çocuk bakımı üzerine kitaplar bakan Ece Erken, aynı adamın yine hemen arkasında olduğunu gördü. Güzel sunucu, attığı her adımda gizemli adamın arkasında olduğunu görünce annesiyle hemen mağazadan çıktı.

ÇIĞLIKLAR İÇİNDE KALDI

 Ancak Ece Erken'in hayranı, güzel sunucuyu takibini sürdürdü. AVM'den çıkıp valelerden aracını getirmesini isteyen Erken'in yanına kendisini adım adım takip eden hayranı gitti. Bir an ne yapacağını şaşıran ünlü sunucu, yaşlı adamın kolunu tutmasıyla çığlık attı. Ece Erken, annesini de alıp hemen yolun karşısına geçerek hayranının oradan gitmesini bekledi.

ÜNLÜ SUNUCU ÇOK KORKTU

 Ece Erken, hayranı yanına gelince önce yaşlı adama gülümseyerek sohbet etti. Ancak ünlü sunucu, hayranı bir anda kolundan tutunca panik yaşadı.

 ECE ERKEN DAHA ÖNCEDE ÖLÜM TEHDİTİ ALMIŞTI

 Ece Erken'in önceki gün kendisini adım adım takip eden hayranı yüzünden yaşadığı panik de objektiflere takıldı. Ünlü sunucu, geçtiğimiz yıllarda bir hayranından ölüm tehditleri aldığı için korku dolu günler yaşamış, bu kişinin kimliği de bulunamamıştı. Ece Erken'in önceki gün sergilediği tavırlar da "Hayran fobisini üzerinden atamadı" dedirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz