Hande Yener şarkıcılığı bırakıyor mu, hangi sektöre soyundu, ne iş yapacak, kimdir?

Gümbet Barlar Sokağı’nda bir kulüp işletmesini alan Hande Yener mekanına gelerek incelemelerde bulundu. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı. Gece kulübü işletmeciliğine soyunan Yener mekanı karış karış gezerek yaza bomba gibi gireceklerini açıkladı. İşletme ortağı Akbulut ile beraber kulüpte yapılacakları konuşan Yener gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hande Yener şarkıcılığı bırakıyor mu, hangi sektöre soyundu, ne iş yapacak, kimdir?

Gümbet Barlar Sokağı’nda bir kulüp işletmesini alan Hande Yener mekanına gelerek incelemelerde bulundu. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı. Gece kulübü işletmeciliğine soyunan Yener mekanı karış karış gezerek yaza bomba gibi gireceklerini açıkladı. İşletme ortağı Akbulut ile beraber kulüpte yapılacakları konuşan Yener gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kafasına taktığı baret ile ilginç bir görüntü veren Yener, Mayıs ayında kulübünü açacağını söyledi.

Çok güzel bir işletme olacağını söyleyen Yener, “Birçok iş dalında teklifler geliyor. Mesleğimin faydası ile hem güzel bir tanıtım oluyor hem de yeni şeyleri denemiş oluyoruz. Yeni açılımlara doğru gidiyorum. Hem tekstil, aksesuar belki parfüm de olacak. Bütün bunlar şu anda görüşülüyor. Ama öncelik bu yaz mekanların açılışı. Hem gece kulübümüzün günsüz gündüz beach sebastian olarak devam edecek. Burada sebastian olma durumu Türkiye’nin dört bir yerinden teklif geldi. Yurt dışındaki kulüplerden teklifler var. Artık yurt dışına doğru açılıyoruz. Önemi olan Bodruma bir enerji katmaktı. Çok keyifli bir taraftan müzik yapmak bir taraftan da abu işlerin mutfağında olmak zevkli” dedi.

 Piyasaya Sen yoluna Ben Yoluma İle çıkan solistliği ile zirveye çıkan Hande Yener sonunda kafası rahat etti o sapıktan sıyrıldı.Pop müziğin sevilen seslerinden birisi olan Acele Etme şarkısı ile 7 den 77 ye herkesin beğenisi kazanan Hande Yenerin başına son zamanlarda tebelleş olan o tacizcisini son mesajında enseletti Kapısının önünde bekleyen polisler o sapığı sonunda yakalayarak adalete teslim etti.Gebze’de yaşayan 36 yaşındaki Recep G., Twitter’da takip ettiği şarkıcıya 1 Şubat’tan itibaren, “Handem, ebedi aşkım”, “Sevgilim, en değerlim” gibi tweet’ler attı. Bardağı taşıran son damla ise şahsın, “Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak cihangir’deyim” tweet’i oldu. Daha sonra kendini ele veren tacizciye 3 yıl hapis istendi.

Hande Yener’e tacizci hayran şoku. Gebze’de yaşayan 36 yaşındaki Recep G., Twitter’da takip ettiği şarkıcıya 1 Şubat’tan itibaren, “Handem, ebedi aşkım”, “Sevgilim, en değerlim” gibi tweet’ler attı. Bardağı taşıran son damla ise şahsın, “Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak cihangir’deyim” tweet’i oldu.

Yener ve yardımcısı mesajlar üzerine polise giderek şikâyetçi oldu. Tweet’lerin atıldığı gecenin sabahında otobüsle yola koyulan Recep G, “Cihangir’e geliyorum yoldayım”, ardından “Cihangir’deyim”, akşam saatlerinde de “Evine geliyorum” tweet’lerini attı. Polis, şahsı Yener’in evinin karşısında kıskıvrak yakaladı. Twitter'da Yener’in sevgilisi Ozan Öğüt’e de hakaretler yağdırdığı görülen Recep G., gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Recep G.’nin “Basit yaralama” ve “Konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Müziğin güçlü seslerinden biri olan ve seslendirdiği şarkılarda zirveye oturan güzeller güzeli pop şarkıcı Hande Yener’den hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi. Yener geçtiğimiz yaz aylarında ön çalışmalarını tamamladığı kariyerinin on ikinci albümü ‘’Hepsi Hit’’ için stüdyo çalışmalarına başlayan Yener, bu albümle hayranlarını ve müzikseverleri on ikiden vurmaya hazırlanıyor.

Ünlü sanatçı Hande Yener'den hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi. Yener geçtiğimiz yaz aylarında ön çalışmalarını tamamladığı kariyerinin on ikinci albümü ‘’Hepsi Hit’’ için stüdyo çalışmalarına başlayan Yener, bu albümle hayranlarını ve müzikseverleri on ikiden vurmaya hazırlanıyor. Albümdeki tüm altyapı ve detaylarla bizzat ilgilenen türk popunun kraliçesi, albümün ilk klibini de yine bizzat kendisi yönetecek. Sanatçı arkadaşı Aylin Coşkun’un klibini yöneterek bu konudaki ilk deneyimini yaşayan Yener, kendi albümünde hem oyunculuk hem de yönetmenlikteki hünerlerini pekiştirecek.

Öte yandan müzikal çalışmalarında dolu dizgin bir tempo tutturan Yener, ticari serüvenine de uygun adım devam ediyor. Bu yaz Bodrum Sebastian Beach dışında dört mekan daha açmaya hazırlanan Yener, Ege ve Akdeniz’de araştırmalarına devam ediyor. Hepsi Hit isimli yeni albümü ve güney sahillerinde açacağı mekanlarla 2016 yazına damga vuracak olan Hande Yener, deniz-kum-güneş üçgenine farklı bir boyut kazandıracak.

Tv8 Ekranlarının sevilen ses yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'de jüri olan Hadise ile Ya Ya Ya şarkıcısı Hande Yener ile rakip oldu. Hande Yener'den sonra seksi güzel Hadise de plaj işletmeciliğine soyunduğu öğrenildi. Ünlü şarkıcı, beach yapmak için Bodrum'u seçtiği ve yaklaşık 2 milyon Euro harcayarak özel bir arazi satın aldığı ifade edildi.

TV8’in fenomen programı O Ses Türkiye’nin güzeller güzeli jürisi Hadise, yaz ayında kendi şarkısının ismi Sebastian adıyla Bodrum’da beach açan efsane şarkıcı Hande Yener’e rakip oluyor. Güzel şarkıcı Hadise helikopter turundan sonra sonunda mekan olarak Bodrum Türkbükü’nü buldu.TV8’in efsane programı O Ses Türkiye’nin bir türlü şampiyon olamayan güzel jürisi Hadise'nin, bu yaza yetiştirmeyi düşündüğü isminin Hard Beach olacak beach'inin arazisini 2 milyon Euro'ya satın alması gündeme bomba gibi düştü.Eurovision’un güzel kızı Hadise, Hard Beach adını vermeyi düşündüğü işletmesi için bu yaz sık sık Bodrum'a gidecek. Hadise’nin yaz ayında Bodrum’da beach açan Hande Yener’e rakip olması iki ünlünün arasını bozacak mı merak konusu.

O ses Türkiye jüri üyeliğinden sonra sesinden çok masum kişiliği ile gönüllerde taht kuran şarkıcı Hadise, her görüntülendiği ile aşk yaşamadığını açıklayarak, şu anda bir sevgilim yok diyerek, Ahmet Kural ile aşk laflarına son noktayı koydu. Geçtiğimiz günlerde bir kişi ile el ele görüntülenen Hadise; sadece arkadaşımdı sözlerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde aynı mekanda genç bir adamla el ele görüntülenen şarkıcı, Şu an hayatımda kimse yok diyerek aşk iddialarını yalanladı.Hadise, stilistliğini de üstlenen kız kardeşi Derya Açıkgöz ile Karaköy’deki Madeo adlı mekanda eğlendi. Bir arkadaşının doğum gününe katıldıklarını söyleyen şarkıcı, sabah saat 03.00’e kadar mekanda kaldı. Ünlü şarkıcı, çıkışta kendisini bekleyen habercilerin sorularını da yanıtladı. Yılbaşı gecesi Hatay’da sahneye çıkan Hadise yeni yıl planlarını şöyle anlattı: 2016 benim için müzik kaldığı yerden devam edecek. Yeni bir klip çalışmam olacak.

Geçtiğimiz günlerde aynı mekanda genç bir adamla el ele görüntülenen şarkıcı, konu aşka gelince ise soruları geçiştirdi. Habercilerin basına yansıyan fotoğrafı hatırlatması üzerine Hadise, Arkadaşlar şu an hayatımda kimse yok. Zaten sevgilim olsa bilirsiniz diyerek aşk iddialarını yalanladı.

Uğur Güven’le ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten Hadise son olarak Madeo adlı mekanda genç bir adamla eğlenmişti. Hadise’nin bir hayranı ikilinin fotoğraflarını cep telefonuyla çekmişti.

O ses türkiye jürisi olan hadise önceki gece Karaköy’deki bir mekan çıkışı görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde aynı mekanda genç bir insanla el ele görüntülenen şarkıcı “Şu an hayatımda kimse yok” diyerek aşk iddialarını yalanladı.Arkadaşlar şu an hayatımda kimse yok. Zaten sevgilim olsa bilirsiniz diyerek aşk iddialarını yalanlayarak oradan uzaklaştı.

Hadise, stilistliğini de üstlenen kız kardeşi Derya Açıkgöz ile Karaköy'deki Madeo adlı mekanda eğlendi. Bir arkadaşının doğum gününe katıldıklarını söyleyen şarkıcı, sabah saat 03.00'e kadar mekanda kaldı. Ünlü şarkıcı, çıkışta kendisini bekleyen habercilerin sorularını da yanıtladı. Yılbaşı gecesi Hatay'da sahneye çıkan Hadise yeni sene planlarını şöyle anlattı: "2016 benim için müzik kaldığı yerden devam edecek. Yeni bir klip çalışmam olacak." SEVGİLİM OLSA BİLİRSİNİZ Geçtiğimiz günlerde aynı mekanda genç bir insanla el ele görüntülenen şarkıcı, konu aşka gelince ise soruları geçiştirdi. Habercilerin basına yansıyan resimi hatırlatması üzerine Hadise, "Arkadaşlar şu an hayatımda kimse yok. Zaten sevgilim olsa bilirsiniz" diyerek aşk iddialarını yalanladı.

  Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son zamanlarda söylediği şarkılar ve Tv8 de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması jüri üyeliği ile zirveye çıkan güzel solist Hadise 2016 yılbaşı akşamı Azerbaycan'da konser verecekti.Fakat Azerilerin yaşadığı develüasyon nedeniyle konseri iptal olan Hadise soluğu Hatay İskenderun ilçesinde aldı.Kendinizi dinleyeme gelenlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.Pop Müziğim Ünlü ismi Hadise, ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısıyla hayranlarıyla buluştu. Eksi iki derece hava şartlarında şarkılarını söyleyen Hadise, dans ekibi ile sergilediği performansında göz doldurdu.

Pop Müziğin Ünlü ismi Hadise, 2016 Yılını Hatay’ın İskenderun ilçesinde verdiği konserle karşıladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava konserinde Atatürk Anıt Alanı’nda sahneye çıkan Hadise, hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşattı. Sahneye ilk olarak ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ Şampiyonu Atalay Demirci çıktı. Demirci, stand up gösterisi ile alana toplananları kahkahalara boğdu.

Demirci’nin sona eren stand up gösterisinin ardından saat 23.00’da sahneye çıkan Pop Müziğim Ünlü ismi Hadise, ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısıyla hayranlarıyla buluştu. Eksi iki derece hava şartlarında şarkılarını söyleyen Hadise, dans ekibi ile sergilediği performansında göz doldurdu. Hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşatan Hadise, büyük beğeni topladı.Saatler gece yarısını gösterdiğinde geri sayım yapan Hadise, 2016 yılını Hatay’ın İskenderun ilçesinde karşıladı.

Ünlü Şarkıcı Hadise’nin yeni yıl için Azerbaycan’da planladığı konser yaşanan ekonomik kriz nedeniyle iptal olmuştu.

Tv8 de yayınlanan O Ses Türkiye Yarışmasında Jürilik yapan Hadise bu kez işi abarttı.Son yılların ün büyük çıkışı yapan şarkıcılarından birisi olan verdiği konserlerde göstermiş olduğu performans ile 7 en 77 ye herkes tarafından büyük beğeni toplayan güzel şarkıcı Hadise Yılbaşı için kesinin ağzını sonuna kadar açtı.Oses türkiye'nin güzel jürisi olan sarışın bomba hadise İskenderun’daki yılbaşı konseri için özel uçak kiraladı. Hadise konser öncesi kulis olarak da uçağı kullanacak. Makyajı uçakta yapılacak şarkıcı konser sonrası İstanbul’a dönüp yeni yılın ilk saatlerinde evinde olacağını açıkladı.

POP müziğin sevilen ismi Hadise, İskenderun’daki yılbaşı konseri için özel uçak kiraladı. Hadise, yılbaşı konseri için İskenderun’da olacak.Şarkıcı, İskenderun Anıt Meydanı’ndaki halk konseri için tam 20 bin Euro’ya uçak kiraladı. Temiz Magazin’in haberine göre; Hadise, özel uçağın lüksünden faydanalanarak İskenderun’a son dakika inecek. 12 kişilik uçakta Hadise’nin; makyözü, kuaförü, menajeri, kardeşleri ve dans ekibi olacak. Hadise, konser öncesi kulis olarak da uçağı kullanacak. Makyajı uçakta yapılacak şarkıcı, konser sonrası İstanbul’a dönüp, yeni yılın ilk saatlerinde evinde olacak. Öte yandan şarkıcı, önceki akşam da Arnavutköy’de bir yılbaşı kutlamasına katıldı. Rusya İle Yaşanan Uçak Krizinin Artçı şokları devam ediyor Ünlü Şarkıcı Hadise'nin Azerbaycanda vereceği konser devalüasyon sebebiyle iptal mi oldu o açıklama geldi.O ses Türkiye jürisi olan güzel şarkıcı Hadise yılbaşı gecesi Azerbaycan’da bir konser verecekti. Ancak güzel sanatçının vereceği konser Azerbaycan’da çıkan ekonomik kriz nedeniyle iptal oldu.Yılbaşı programının iptal olması üzerine anlaştığı parayı iade eden Hadise’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı organzasyonunda sahne almak için 600 Bin TL’ye anlaştığı açıklandı.

Ekranların fenomen programı “O Ses Türkiye” jürisi olan Hadise’nin yılbaşı gecesi vereceği Azerbaycan konseri iptal oldu. Ünlü şarkıcı Hadise, yılbaşı gecesi Azerbaycan’da vereceği konser iptal olunca, anlaştığı parayı iade etti. Güzelliği ve şarkıları ile gönüllerde taht kurmayı başaran Hadise’ye ekonomik kriz şoku!

Azerbaycan’da yaşanan ekonomik kriz Hadiseyi’de etkiledi. Yılbaşı akşamı vereceği konser iptal olan şarkıcı, kazanacağı 700 bin liradan oldu.En önemli gelir kaynağı petrolün ucuzlamasıyla ekonomisi sıkıntıya giren, parasının değeri yarı yarıya düşen Azerbaycan’daki kriz yılbaşı programlarını da etkiledi. Quba kentinde bulunan 5 yıldızlı bir otelle 250 bin dolar (700 bin TL) karşılığında anlaşan Hadise’nin yılbaşı konseri de iptal oldu.Yılbaşı programının iptal olması üzerine anlaştığı parayı iade eden Hadise’nin, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı organzasyonunda sahne almak için 600 TL’ye anlaştığı öğrenildi.

O ses Türkiyede kırmızı koltukta oturan hadise ile murat boz aşk yaşıyor iddiaları ortaya atılmışken şimdide ahmet kural çıktı Tüpçü Fikret Aşk doğru mu Son zamanların en popüler isimlerinden birisi olan düğün dernekte tüpçü fikret tiplemisi ile yıldızı parlana ahmet kural o ses jürisi hadise ile aşk mı yaşıyor Yaz günü şarkısı ile adeta kulakların pasını silen ünlü oyuncu Hadise gündeme yaptığı o açıklamaları ile geldi. O ses Jürilerinden birisi olan son zamanlarda murat boz ile adı çıkan hadise rotayı değiştirdi ahmet kural ismi ön plana çıktı.Son yılların en büyük çıkışını yapan şarkıcılardan birisi olan tv8 de jürilik yapmaya başlayan güzel şarkıcı hadise gönlünü bakın kime kaptırdı.Prenses şarkısı ile adeta gönüllere taht kuran Hadise ile ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan herkesi şok edecek iddia bugün geldi. Ünlü oyuncu ile ünlü şarkıcı arasında aşk dedikodular gelmeye başladı. Fakat Hadise'ye Ahmet Kural arasındaki aşk dedikodusu sorulunca "kesinlikle böyle bir şey yok ve söz konusu bile değil" sözlerinde bulundu.

Hadise'nin önceki gece yarısı evinin olduğu Levent Loft’tan oyuncu Ahmet Kural ile birlikte taksiye binip Maslak’ta yapılan özel bir partiye katıldığı iddia edildi.

Cumartesi gece yarısını geçtikten sonra saat 03.40’ta, Maslak civarında bir taksiye biniyoruz kalabalık bir şekilde. Önde oturan arkadaşım ile taksici muhabbete başlıyor. Taksiyi kullanan beyfendi “Park Orman’ın oradan geliyorum. Az önce Levent Loft’tan Hadise ile Ahmet Kural’ı alıp oraya bıraktım” diyor.

Hayırdır inşallah demeye kalmadan, taksici bey “İçerisi lüks araba kaynıyor. Bütün ünlüler orada” diyor. “Sabah ola hayrola” diyor ve pazar sabahı küçük bir araştırma yapıyorum. Meğer Park Orman’ın içindeki bir araziyi 29 yıllığına kiralayan Serdar Bilgili, 40 kişinin katıldığı bir davet vermiş.

Çoğunluğu Yunan misafirlerin oluşturduğu gecede Ziynet Sali sahneye çıkıyor ve misafirleri coşturuyor. Davette Seray Sever ve Moris Kohen dışında Türk yok, ancak gece saat 02.00’den sonra parti hızlanıyor ve başka ünlüler de katılıyor.Ben hâlâ Hadise ve Ahmet Kural’ın birlikte gece yarısından sonra davete katılmasına takılıyorum. Dile kolay 20 yıldır takılıyorum ben bu tarz haberlerin peşine ve nedense hep bir şeyler çıkıyor.

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener ve kralı Serdar Ortaç’ın büyük merakla beklenen düet projesi “İki Deli” Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıktı. Sözü, müziği ve aranjesi Mert Ekren’e ait olan ‘İki Deli’ şarkısının mix’i Tufan Taş imzası taşıyor.Şarkının mastering’i ise Londra’da Metropolis Stüdyoları’nda yapıldı.

Son zamanların en konuşulan önemli isimlerinden birisi olan Hande Yener ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Türk Pop Müziğinin kraliçesi olarak da bilinmekte olan Hande Yener, geçtiğimiz gece beklenmedik bir anda sevenlerine sosyal medyadan çok önemli bir süpriz yaptı bu çok önemli süprizi gündemi sarstı. Hande Yener, sosyal medya hesaplarından "Tüm sevenlerime bir sürprizim var" diyerek, hayranlarının heyecanını adeta tavan yaptırdı.

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener ve kralı Serdar Ortaç’ın büyük merakla beklenen düet projesi “İki Deli” Poll Production etiketi Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıktı.Sözü, müziği ve aranjesi Mert Ekren’e ait olan ‘İki Deli’ şarkısının mix’i Tufan Taş imzası taşıyor.Şarkının mastering’i ise Londra’da Metropolis Stüdyoları’nda yapıldı.Albümde “İki Deli” şarkısının Radio Edit, Extended Mix ve Remix olmak üzere üç versiyonu yer almakta. Şarkının Radio Edit ve Extended Mix versiyonu Çağın Kulaçoğlu imzası taşırken, remix versiyonu Nurettin Çolak-Levent Lodos tarafından yapıldı.

Müzik piyasasının sabırsızlıkla beklediği “İki Deli” isimli şarkıya Gülşen Aybaba yönetmenliğinde video klip çekildi. Üç farklı mekanda çekimleri gerçekleştirilen video klipte 35 kişilik cast ekibinin yanı sıra 40 kişilik teknik ekip görev aldı. Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın video klipteki kıyafetleri ünlü tasarımcı Hakan Akkaya tarafından hazırlandı. Hande Yener’in swarovski taşlar ve altın kaplama boncuklar kullanılarak yapılan kemeri el işçiliği ile hazırlandı. Yener’in kolye aksesuarı için 50 metre zincir, Serdar Ortaç’ın tulum ve ceketi için ise altın kaplama düğmeler kullanıldı.Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen iki yıldızın kafes dövüşü sahneleri çok konuşulacak. Kafes dövüşü çekimleri için özel led ışıklandırmalı dev bir kafes yaptırıldı. Kick boks hocası Tolga Olgun eşliğinde çalışan ikili, duruş ve yumruk tekniği için özel ders aldı. Türk Popunun en iyi kadın sanatçısı ve en iyi erkek sanatçısının kapışması olarak gerçekleşen kafes dövüşünde kazanan “İki Deli” oldu.

Çekimlerin bir kısmı helikopter pistinde gerçekleşen video klip “Zirve’de buluştular” söylemlerini beraberinde getirdi. Yükseklik korkusuna rağmen, video klip için 110 metre yüksekliğe çıkan Hande Yener, şiddetli rüzgarın da etkisiyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Albümün çıkış tarihi için Aralık ayını tercih eden Yener ve Ortaç "Projemiz daha öncesinden bitmesine rağmen yılın son ayında çıkarmaya karar verdik. Çünkü 2015’i yüzyılın buluşması ile sonlandırmak istedik. "İki Deli" diyerek son sözü biz söylüyoruz" şeklinde açıklamalarıyla rakiplerine meydan okudular.

 Ya Ya Ya şarkısı ile adeta kulakların pasını silen ünlü şarkıcı Hande Yener gündeme 43 yaşında evlenmesi ile geldi. Ünlü iş adamı Ozan Öğüt, uzun zamandır birlikte olduğu Hande Yener’e 43. yaş gününde evlenme teklif etti. Ünlü şarkıcı, teklife “evet“ dediğini açıkladı. 43 yaşındaki yeniden gelin olacak olan ünlü şarkıcı bu haberi ile hayranlarını şaşırttı.

Hande Yener, 43'üncü yaşını Karaköy-Sebastian'da kutladı. Birçok yakın arkadaşı bu özel gecede Hande Yener'i yalnız bırakmadı.İki adet pasta kesilen gecede, pasta üzerindeki motifler dikkat çekti.

OĞLU KOLTUK DEĞNEKLERİYLE KATILDI

Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu ise koltuk değnekleriyle mekana geldi. Kulaçoğlu, "Dizimden ameliyat oldum, inşallah iyileşeceğim. Annemi kıramadım çünkü bugün onun doğum günü" dedi.Arkadaşı Aylin Coşkun'un organize ettiği partiye Büşra Pekin, Yıldız Çağrı Atiksoy, Süreyya Yalçın, Cengiz Kurtoğlu gibi birçok ünlü katıldı. Yener, pasta kesimi sonrası sürpriz bir açıklama yaptı.

"22 YAŞINDAYIM"

"Ozan, yeni yaşımın ilk gününde bana evlenme teklifinde bulundu. Ben de kabul ettim" diyen şarkıcı, müjdeli haberin hemen ardından konuyu değiştirdi: "Bu arada yaş konusuna hiç girmeyelim, ben hissettiğim yaştayım. Yani 22..."Kutlama, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Müzik dünyanın 2 ünlü şarkıcısı hırsız sözleri nedeniyle davalık oldular.Yonca Evcimik Hande Yenere Neden Hırsız yakıştırmasında bulundu.90 yıllarda Aboneyim şarkısı ile bir anda yıldızı parlayan sonrasında bir çok albüm çalışması yapan Yonca Evcimik ile Hande Yener arasında hırsız sözleri davalık oldu.Geçtiğimiz günlerde Antalya tatilinde hamama gidip ve daha sonra çıkacağı vakit bir çalışan tarafından çırıl çıplak görünen Ya Ya Ya şarkıcısı Hande Yener gündeme Yonca Evcimik ile birbirine düşmesi ile geldi. Yonca Evcimik'in çıkardığı son albüme yönelik sosyal medyadan 'Full albüm arak' ifadelerini kullandığı iddiasıyla 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Hande Yener, "Ben o yorumu yaparken Yonca Evcimik'i kast etmedim. Benim o yorumum başka müzisyenle ilgiliydi. Yonca Hanım üzerine alındı. Sosyal medyanın azizliğine uğradım ve kimseye de hakaret etmedim" dedi.

Evcimik, Yener’in kendisini toplum önünde küçük düşürmeye çalıştığını iddia ederken, Yener, isim vermediği halde Evcimik’in tweeti neden üstüne alındığını anlamadığını söyledi. Yonca Evcimik, Hande Yener ile Berksan'ın düet yaptığı "Haberi Var mı?" şarkısının kendi şarkısı "Yallah Sevgilim"in kopyası olduğunu iddia etmişti. Hande Yener'in Harbiye Açıkhava konserinde söylediği şarkıyı dinleyen Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından "Yallah Sevgilim" adlı şarkının linkini verip "Haberi Var mı?'nın orijinalini dinleyin arkadaşlar" şeklinde yorum yapmıştı. Bunun üzerine Hande Yener ise Evcimik'e ait "Yonca Evcimik 15" adlı albümün "Burası İstanbul" şarkısının çalıntı olduğunu öne sürerek "Full albüm arak" ifadelerini kullanmıştı.

İki ünlü popçunun Twitter kavgası yargıya taşınmış, Hande Yener hakkında hakaret suçundan Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Yonca Evcimik ve Hande Yener iki gün arayla celse arası ifade verdi. Geçtiğimiz Salı günü avukatı Ayşegül Mermer ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen şikayetçi Yonca Evcimik, Hande Yener’in cezalandırılmasını istedi.

“HIRSIZLIK YAPTIĞIMI İDDİA ETTİ”

Evcimik, “Hande Yener, o tarihte çıkarmış olduğum müzik albümündeki 3-4 parçanın bestecisi olan Okay Barış’ın ismini yazarak ‘Full albüm arak’ şeklinde tweet atmak suretiyle benim albümümdeki parçaları izinsiz olarak kullandığımı dolayısıyla hırsızlık yaptığımı iddia etmişti. Beni kamuoyu önünde küçük düşürmüş kişilik haklarımı zedelemiştir. Kendisi bu kadarla da kalmayıp ayrıca basında yer alacak şekilde ‘Lost star(kayıp yıldız)’ şeklinde ve o dönemde yeni yaşımı kutladığım için ‘500’üncü yaşını kutluyor’ şeklinde basın yayın yoluyla hakaret içerikli sözler söyleyerek beni küçük düşürmüştür. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

“ALBÜMÜN ÇALINTI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ”

Yener’in avukatı Ayşegül Mermer , Hande Yener’in 5 Eylül 2014 tarihinde Twitter'da müvekkiline hakaret ettiğini söyledi. Avukat Mermer, “Hande Yener, müvekkilim Yonca Evcimik’e sosyal paylaşım sitesi olan Twitter’ da müvekkilimin çıkartmış olduğu albüm ve albümde seslendirdiği “Burası İstanbul” şarkısı ile alakalı olarak ‘ Tüm albüm arak sanırım’ demek suretiyle albümün telif haklarına aykırı olarak çalıntı bir albüm olduğunu iddia etmiş ve müvekkilimi haksız bir şekilde itham altında bırakarak hakaret etmiştir. Hande Yener‘ in bu söz ve davranışları müvekkilimin kişilik haklarına haksız bir saldırı ve hakarettir. Bu sebeple huzurdaki dava açılmıştır” ifadelerini kullandı.

YENER: “İSİM BELİRTMEDEN YORUM YAPTIM”

Sanık Hande Yener ise dün öğle saatlerinde ifade vermek üzere adliyedeydi. Avukatıyla birlikte savunma yapan Yener, Yonca Evcimik’i mesleki olarak tanıdığını ancak bir ahbaplığı olmadığını söyledi. Yener savunmasında, “Olay tarihinde ben Twitter üzerinden bir şarkı linki paylaştım. Şarkıyı Okay Barış söylüyordu. ‘Burası İstanbul(ne isem o)’ albümünün bir parçasıydı. Ben bu parçayı paylaştım. Bu şarkı üzerinden şikayetçinin ismini belirtmeden ve onu kast etmeden sadece yorum yaptım, amacım hakaret etmek değildi. İddianamede belirtilen ‘Full albüm arak’ sözünü başka şarkılara benzemesi dolayısıyla yorum olarak yazmıştım” şeklinde konuştu.

“EVCİMİK’İN NEDEN RAHATSIZ OLDUĞUNU ANLAMADIM”

Hakaret etmediğini savunan Yener, “Benzer şekilde bir şarkı daha vardı ve şarkıyı Cem Özkan ve Ramiz diye ikili okuyordu. Benim attığım bu mesajdan onlar alınmamışlar ve şikayetçi olmamışlardır. Ben Yonca Evcimik’in neden rahatsız olduğunu anlamadım. Yorumlarımda kendisine hakaret etmek istemedim. Zaten sadece şarkı ile ilgili yorum yaptım ve şikayetçiyle uzlaşmak istedim ancak kendisi uzlaşmaya yanaşmadı. Suçsuzum beraatimi istiyorum” dedi.

Mahkeme, iki tarafın ifadesini de ara celsede aldığı için bir dahaki duruşma mahkemenin önceden belirlediği günde yapılacak.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yonca Evcimik’in şikayetiyle Hande Yener hakkında soruşturma başlatmıştı. Savcılık, iddianame hazırlayarak Hande Yener’in "full albüm arak" ifadesinin hakaret niteliği taşıdığını belirtmişti. Yener hakkında “hakaret” suçundan 2 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Pop Müziğin sevilen seslerinden birisi olan Hande Yener Antalya tatilinde hamamda yıkanırken hamam çalışanı tarafından çırılçıplak görüldü. Yener’in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran müşteri hemen hamam bölümünü terk etti, kapıya güvenlik dikildi. Ünlü bir sanatçı ile böyle bir anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Antalya’da tatil yapan ünlü sanatçı Hande Yener, iddiaya göre kaldığı otelin hamam bölümünü kapattı. Hamamın kapatılmasına sinirlenen ve temizliği kontrol etmek isteyen bir müşteri hamama girince iddiaya göre çıplak olan Hande Yener’le karşı karşıya kaldı. Yener’in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran müşteri hemen hamam bölümünü terk etti, kapıya güvenlik dikildi.

Stres atmak için Antalya’ya gelen ünlü Şarkıcı Hande Yener, kaldığı otelin hamam bölümünü kapatınca ortalık karıştı. Sauna hizmetinden sonra hamamdan yararlanmak isteyen üyeler hamamın kapısında “Sağlık için detaylı temizlik lütfen girmeyiniz” yazısı ile karşılaştı.

MARATONCU İÇERİ DALDI

Pazar günü temizlik yapılmasına tepki gösteren maratoncu Kamer Durdu, içeride yapılan temizliği görmek isteyince olanlar oldu. Bir hışımla hamama dalan Durdu, iddiaya göre Hande Yener’i çırılçıplak gördü. Yener’in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran Durdu, hemen hamam bölümünü terk etti.

TEMİZLİĞE BAKMAK İSTEDİM

Olayın hemen ardından hamam kapısına güvenlik dikilirken, Resepsiyon bölümüne giden ve olayı anlatan Durdu, Hande Yener’in hamamı kapattığı bilgisini aldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra Hürriyet’e konuşan Durdu, şöyle dedi: “Pazar günü temizlik mi olur deyip içeri daldım. O an karşımda Hande Yener ve yanında bir kadını daha gördüm.”

HEMEN ARKAMI DÖNDÜM

“Çıplak oldukları için hemen arkamı döndüm. Zaten o sırada çığlıklar yükseldi. Dışarı çıkar çıkmaz hamamın kapısına güvenlik dikildi. Yaklaşık 1 saat hamamı kullanamadık. İçerisinde avukat olan 4-5 üye daha Hande Yener’in hamamdan çıkması bekledi. Ünlü bir sanatçı ile böyle bir anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.”

HANDE HANIM OTELDE

Hande Yener’in otelde olduğunu doğrulayan ve bu akşam 17.00’de ayrılacağını belirten otel yetkilileri, “Hande Hanım otelimizde dinleniyor. Ancak kendisi hamam bölümüne inmedi. Hamam da temizlik yapıldığı da doğru. Bu rutin bir işlem. Bunun dışında bir açıklama yapılmayacak” diye konuştu.

 Şarkıları ile kulakların pasını silen güzeler güzeli Ünlü şarkıcı Hande Yener, sevgilisi Ozan Öğüt’ün kendisine ihanet ederek yaptığı kaçamağı öğrenince ayrılma kararı almıştı. Ancak bu karar fazla sürmedi, Yener ihaneti affetti. Güzel şarkıcının bu yaptığı adeta herkesi şok etti.

Pop müziğinin kraliçesi Hande Yener bu sefer ihaneti affetmedi. Güzel popçu kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Ozan Öğüt ile iki yıllık mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Hande Yener 2 sarışınla yakalanan sevgilisi Ozan Öğüt’ü affetmedi.Ozan Öğüt habercilere, "Hande ile çok güzel bir ilişkim var. Bu haber beni zora sokar. Fotoğrafları silin" açıklamasında bulunmuştu.Hande Yener ise sevgilisi Ozan Öğüt’ün kaçamak yaptığını duyunca, küplere binmiş, ilişkisini sabahı beklemeden bitirmişti. Ama çiftin ayrılığı çok uzun sürmedi. Güzel şarkıcı Hande Yener yumuşadı. Çiftin ilişkisi yeniden başladı.

GALİBİYETİ KUTLADILAR

Karşıyaka-Göztepe derbisini izlemek üzere İzmir’e giden şarkıcı Hande Yener ve oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Karşıyaka galibiyetini coşkuyla kutladı.

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka’nın Futbol Şube Başkanlığı’nı yapan Erdal Acar, hafta sonu Göztepe ile oynanan derbi maçında popçu Hande Yener’i ve ‘Evli ve Öfkeli’ dizisinin yıldızı Yıldız Çağrı Atiksoy’u misafir etti. Özel uçakla Karşıyaka- Göztepe maçını izlemeye giden Hande Yener’e, sevgilisi Ozan Öğüt de eşlik etti. Türk futbolunun en önemli derbileri arasında yer alan maçta, kazanan taraf Karşıyaka oldu. Engin Baytar’ın attığı golle sahadan galibiyetle ayrılan Karşıyaka’yı, Erdal Acar, Hande Yener ve Yıldız Çağrı Atiksoy soyunma odasına inerek tebrik etti. Maç sonrası galibiyeti Karşıyaka sokaklarında ellerine takım bayraklarını alarak kutlayan Acar ve misafirleri, ardından gittikleri bir mekânda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.Erdal Acar’ın davetlisi olarak Karşıyaka-Göztepe derbisini izlemek için İzmir’e giden Hande Yener ve Yıldız Çağrı Atiksoy, tribünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

HANDE YENER KİMDİR?

Makbule Hande Özyener (d. 12 Ocak 1973), bilinen sahne adıyla Hande Yener, Türk şarkıcı ve söz yazarı. Ses getiren bir çıkış yaptığı yıllardan itibaren sık sık çıkardığı albümlerle Türk pop müziğinde kendine yer edindi. Müziğinin yanı sıra kıyafetleri ve sık değiştirdiği saç rengiyle adından bahsettirdi. Zaman zaman müzikal tarzında da değişiklikler yaptı, pop müzikten elektronik müziğe geçtiği dönemde yaptığı "bakkal müziği" tanımlaması yüzünden çeşitli tartışmaların içinde yer aldı. Kariyerindeki adımları ve kişiliği birçok kez incelenerek yorumlandı, bazen "Türk Pop Müziğinin Kraliçesi" şeklinde anıldı. Bunun bir sonucu olarak onuncu stüdyo albümüne Kraliçe (2012) adını verdi.Kadıköy, İstanbul’da doğan Hande Yener, ortaokul eğitimi sonrasında ailesi konservatuvara gitmesine izin vermeyince Erenköy Kız Lisesi’ne başladı ancak bu okulu ikinci sınıfta terk ederek evlendi. Küçük yaşlarından beri hayalini kurduğu şarkıcılığı yapmak için Sezen Aksu’ya ulaşmaya çalıştı ve tezgâhtarlık yaptığı mağazaya gelen Hülya Avşar aracılığıyla Aksu’yla tanıştı. Aksu’nun yanında bir dönem geri vokallik yaptıktan sonra Altan Çetin ile çalışarak hazırladığı ilk stüdyo albümü Senden İbaret’i 2000 yılında yayımladı

 Bu albümün ardından MÜ-YAP sertifikalı Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002), Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004) ve Apayrı (2006) dahil olmak üzere çeşitli başarılar yakalayarak 2000’lerin en iyileri arasında gösterilen albümler hazırlayıp satışa sundu. "Yalanın Batsın", "Sen Yoluna... Ben Yoluma...", "Acele Etme", "Kırmızı", "Kelepçe", "Aşkın Ateşi", "Kim Bilebilir Aşkı", "Romeo", "Sopa", "Bodrum", "Ya Ya Ya Ya", "Naber" ve "Sebastian" gibi birçok şarkısı hit oldu.Yener, hayranı olduğu ve birçok yerde övgüyle bahsettiği Madonna başta olmak üzere birçok isimden etkilendi. İmajı, klipleri ve performansları Madonna’nın da aralarında bulunduğu çeşitli kişilerle benzer bulunarak sıkça karşılaştırıldı. Uzun yıllar dinlenebilecek albümler yapmayı istediğini ve müziğini güncel tutma çabası içinde olduğunu ifade etti. Türkiye’de 2000’li yıllarda tek bir albümü bir milyondan fazla satan az sayıdaki şarkıcıdan biri olarak kayıtlara geçti. 2013’te YouTube’da en çok izlenen Türk şarkıcı oldu. Aynı yıl kısa bir dönem ses yarışması Veliaht’ın jüri koltuğunda oturdu. LGBT topluluğu tarafından bir gey ikonu olarak görülen Yener, 2008’de Kraliçe Fabrika’da filmine gey ikonu olarak konuk oldu. 2015’te iş hayatına atılarak Muğla’da Sebastian Beach Club adlı gece kulübü ve plajı işletmeye başladı. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.

YONCA EVCİMİK KİMDİR?

Yonca Evcimik 16 Eylül 1963 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü'nden mezun oldu. 1978-1990 yılları arasında müzikallerde uzman dansçı ve şarkıcı olarak çalıştı. Aynı tarihlerde birçok tiyatroda oyunculuk yaptı.1979'da Şan Tiyatrosu'na girdi. 1984'e kadar burada birçok oyun ve müzikallerde yer aldı. Yedi Kocalı Hürmüz, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Şen Sazın Bülbülleri, Nükhet Duru ve On Yıl Geçti, Ajda Pekkan Süperstar, Hababam Sınıfı ve Carmen rol aldığı çalışmalardır. Bu dönemde ayrıca Hababam Sınıfı Güle Güle ve Kızlar Sınıfı adlı filmlerde de oynadı. 1985-1988 yılları arasında, Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda Yasaklar, Aşkolsun, Geceler, Reklamlar ve Deliler adlı oyunlarda rol aldı. 1989-1990 yılları arası Gülhane Etkinlikleri'nde sunucu ve show girl olarak çalıştı.

1991 yılında Yonca Evcimik ilk albümü Abone'yi piyasaya sürdü. Albüm arabesk furyasının hâkim olduğu bu dönemde ilginç bir şekilde öne çıkmıştı. Yonca Evcimik TRT'de yayınlanan Yarım Elma isimli programa dansçılarıyla birlikte katıldı ve o programdan sonra yıllar boyunca gündemden düşmeyecek bir popstar olacaktır. Programdan sonra çok beğenilen Evcimik'in ilk olarak Abone ve Şok isimli şarkıları kliplendirilmiştir. Daha sonra Evcimik sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşalan pop müzik sanatçısı olmuştur. Albüm 2009 yılında açıklanan rakamlara göre 2 milyon 800 bin satmıştır.Bundan sonra çıkardığı bütün albümlerin toplamı bu rakama ulaşamamıştır. Albüme adını veren Abone isimli şarkının sözleri Aysel Gürel'e, müziği Garo Mafyan'a aittir. Albümdeki şarkıların çoğu kliplendirilmiştir. Albümün başlıca hitleri; Abone, Yalancı Bahar, Taksit Taksit, Cesaretim Yok ve Şok'tur. Albüm Türk pop müziğini yeniden canlandırmış ve koreografili dans ve müziğin birleştiği albüm olmuştur. Abone isimli şarkı Türk pop müziğinin milat şarkısı olarak görülmektedir.

HADİSE KİMDİR?

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiş olan pop müzik sanatçısı. Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştu.Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi.Yapmak istediği müziği "şehirli pop" (urban pop) şeklinde nitelendiriyor. Christina Aguilera ve Beyonce Knowles gibi isimleri beğeniyor, ancak aynı zamanda Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton gibi daha tecrübeli isimlerden de etkilendiğini ifade ediyor. En büyük hayali, Tina Turner ile tanışmak ve aynı sahneyi paylaşabilmek. Türkiye'den ise Tarkan'ı çok beğeniyor, "Onunla düet yapmak rüya gibi olurdu" diyor.Hasselt'te pazarlama bölümünde öğrenimini sürdüren ve beş dil (Flamanca, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İngilizce) bilen Hadise, boş zamanının büyük bölümünü müziğe ayırıyor. Söz yazıyor, beste yapıyor, kayıt stüdyolarında zaman geçiriyor ve konserlerine hazırlanıyor. Bunların yanısıra formunu korumak için jimnastik yapıyor, arkadaşları ve kardeşleriyle zaman geçirmekten hoşlanıyor.

Rock, soul ve dünyanın çeşitli yerlerinde icra edilen farklı müzik türlerini bir araya getirerek kendi beğenisine göre şekillendirmeyi amaçlayan Hadise'nin ilk teklisi "Sweat" adını taşıyordu. Yves Jongen'in yazdığı ve Serge Ramaekers ile birlikte yapımını üstlendiği şarkı, 3 farklı versiyonuyla raflardaki yerini aldı. Onu daha geniş kitlelere taşıyan parça ise, Haziran 2005 çıkışlı "Stir Me Up" oldu.

Şarkıcı, toplam 5 versiyonuyla sunulan "Stir Me Up"ın video klibiyle de olumlu not aldı.Hadise, 13 Ocak 2006'da yeni teklisi "Ain't No Love Lost"u müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının video klibi ise Tayland'da çekildi. Öte yandan "Ain't No Love Lost" teklisinde, şarkının "Burdayım" adlı bir de Türkçe versiyonu bulunuyor.Hadise 2005 yılında "Sweat" adlı ilk albümünü çıkardı.

Bir sonraki albümü "Hadise" ise 2007 yılında çıkardı. En büyük başarısını 2009 yılında Moskova"da Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye"yi temsil ederek elde etti. Burada Düm Tek Tek adlı şarkıyla finallerde dördüncü oldu.Şarkı çeşitli ülkelerin listelerinde 1 numara oldu. Düm Tek Tek şarkısının başarısıyla 2009 yılında "Fast Life" adlı bir İngilizce albüm ve "Kahraman" adlı bir Türkçe albüm çıkarttı. Fast Life albümünün başarısı çeşitli Avrupa ülkelerinde, Japonya"da, Endonezya"da büyük tanıtıcı bir turneye yol açtı…Hadise Belçika"nın en prestijli ödülü olan TMF AWARDS "ta 2006 – 2007 ve 2009 yıllarında "BEST URBAN" kategorisinde ödüle layık görüldü. Balkanların en büyük müzik kanalı Balkanika TV tarafından her sene geleneksel olarak verilen Balkanların En İyileri ödüllerinde de Hadise, "Balkanların en iyi kadın sanatçısı 2009" ödülünü aldı. Ayrıca Türkiye"de de onlarca ödüle layık görüldü.Hadise, bir yıllık bir hazırlıktan sonra "Aşk kaç beden giyer?" adlı 5. albümünü Nisan 2011 "de yayınladı (2. Türkçe albümü). Albümün ilk klibi ise "Superman" isimli şarkıya çekildi. "Superman" uzun süre listelerde birinci sırada yer aldı.Albümün ikinci klibi ise adeta bir marş haline gelen "Aşk Kaç Beden Giyer" e çekildi. Klibin yönetmenliğini Hulya Açıkgöz üstlendi. Bu şarkı uzun süre listelerde bir numarada kaldı ve internette de tıklanma rekoru kırdı. Albümün üçüncü klibi ise yine Hulya Açıkgöz tarafından "Mesajımı Almıştır O" isimli şarkıya çekildi.hadise; şarkı sözü yazmaya, beste yapmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Ayrıca Belçika'da çeşitli konserler veriyor, Almanya, Hollanda, Polonya ve hatta Hindistan'da sahne almak için anlaşmalar imzalıyor. Onun adı şimdiden dünyaya yayılmaya başladı. Bakalım Hadise'yi önümüzdeki yıllarda Christina Aguilera, Jennifer Lopez gibi tüm dünyanın peşinden koştuğu bir popüler müzik yıldızı olarak görebilecek miyiz...Serdar Ortaç'ın 2008 yazında piyasaya çıkan Nefes albümünde yer alan "Düşman" adlı şarkıda Ortaç'la düet yaptı.Türkiye'yi temsil ettiği 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 16 Mayıs 2009 tarihinde "Düm Tek Tek" adlı şarkıyla dördüncü oldu.Popstar adlı yarışma programında sunuculuk yaptı.2011 Ekim ayında Show TV'de yayınlanan, Acun Medya yeni projesi olan “O Ses Türkiye” ses yarışmasının jüriliğini yaptı.Hadise 2012 yılının Haziran ayında "Biz Burdayız" adlı Single çalışmasını hayranlarının beğenisine sundu. Single da yer alan parçanın sözlerini Deniz Erten'e aitti ; bestesini, Deniz Erten, Mario Winans, Fotios Stefos birlikte yaptı. Klip yönetmenliğini ise Hülya Açıkgöz üstlendi.Acun Ilıcalı’nın yaptığı TV8'de 29 Eylül 2014 tarihinde başlayan 4. Sezon “O Ses Türkiye” adlı yarışma programında; yeni jüri üyeleri ise Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Athena Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz ve Ebru Gündeş oldu. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur aynı koltukta yer alacak ve tek oy hakkına sahip olacak.O Ses Türkiye’nin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Hadise Açıkgöz, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Albümleri

2005 - Sweat

2008 - Hadise

2009 - Fast Life

2009 - Kahraman

2011 - Aşk Kaç Beden Giyer?

2014 - Tavsiye

AHMET KURAL KİMDİR?

Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 tarihinde babasının görev yeri olan Kütahya’da doğmuştur. Aslen Ankara’lıdır. Babası emniyet müdürü idi. Lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı. Babasının tayinleri yüzünden 11 senede 12 okul değiştirdi. Kütahya, Nevşehir, Silopi, Karaman, Denizli merkezlerinde çocukluğu geçti.

Konya Selçuk Üniversitesi Radyo televizyon sinema bölümünü bitirdi ve ardından Ankara’da Bilkent üniversitesinde master yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.Tiyatro eğitimi sırasında Levent Kırca tarafından keşfedilince Levent Kırca Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil edildi.

2008 yılında, Güneşin Oğlu adlı sinema filminde Haluk Bilginer, Köksal Engür, Hümeyra ve Özgü Namal ile birlikte rol aldı.2010 yılında “Çalgı Çengi” adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 2012 yılında yine “İşler Güçler” adlı dizide ve 2013 yılında “Düğün Dernek” filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı.2014 yılında "Kardeş Payı" adlı dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan oynadı.2015 yılında yine yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği "Düğün Dernek 2: Sünnet" sinema filminin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Sinasi Yurtsever yer aldı.

Ödülleri

2014 - 19. Sadri Alışık Ödülleri - En iyi erkek oyuncu (komedi) (Düğün Dernek)

2013 - 4. Antalya Televizyon Ödülleri - Komedisi dizisi en iyi erkek oyuncu (İşler Güçler)

Tiyatro Oyunları

- Ateşin Düştüğü Yer (Levent Kırca Oya Başar Tiyatrosu)

- Gereği Düşünüldü (Levent Kırca Oya Başar Tiyatrosu)

- Adı Menekşe (Müjdat Gezen Sanat Tiyatrosu)

Filmleri

2015 - Düğün Dernek 2: Sünnet (Tüpçü Fikret) (Sinema Filmi)

2014 - Kardeş Payı (Tv dizisi)

2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi (Bakan) (Konuk oyuncu) (Sinema Filmi)

2013 - Düğün Dernek

2012-2013 - İşler Güçler

2012 - Behzat Ç.

2011 - Çalgı Çengi

2011 - Üsküdar'a Giderken

2010-2011 - Elde Var Hayat

2010 - Memleket Meselesi

2010 - Mar

2009 - Ramazan Güzeldir

2009 - Bir Bulut Olsam

2009 - Kahramanlar

2008 - Güneşin Oğlu

2008 - Gazi

2007 - Evimin Erkeği

2007 - Fikrimin İnce Gülü

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler