Hangimiz Sevmedik Son 3. Bölüm - Hala didişiyorlar (İzle)

Daha önce Cuma günleri ekranlara gelen, ancak darbe girişimiyle yayın hayatına ara vermek zorunda kalan Hangimiz Sevmedik dizisi bundan böyle Pazartesi akşamları yayınlanacak. Dün akşam, 22 Ağustos Pazartesi akşamı Hangimiz Sevmedik dizisi 3. Bölüm ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yeşilçam tadında müthiş bir komedi olan Hangimiz Sevmedik dizisi 3. Bölüm detayları ve videosu haberimizde. Itır ve Tarık’ın büyük didişmesi bölüme damga vurdu.

Hangimiz Sevmedik Son 3. Bölüm - Hala didişiyorlar (İzle)

Hangimiz düşmedik kara sevdaya, hangimiz sevmedik çılgınlar gibi. Evet, belki de Hangimiz Sevmedik dizisini anlatmaya bu iki cümle yeter de artar bile. TRT 1’de yayınlanmaya başlayan ve ekranlara bomba gibi başlayan Hangimiz Sevmedik, ilk iki bölümüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. 22 Ağustos 2016 Pazartesi akşamı 3. Bölümüyle izleyicisiyle buluşan Hangimiz Sevmedik yine hayranlarını kahkahaya boğdu. Google’da Hangimiz Sevmedik 3. Bölüm izle diye arama yaptığınızdan eminiz. Haberimizdeki videodan TRT 1’in yeni dizisi Hangimiz Sevmedik 3. Bölümünü izleyebilirsiniz.

HANGİMİZ SEVMEDİK 3. BÖLÜM ÖZETİ

Hangimiz Sevmedik dizisinin 3. Bölümünde yine Tarık ve Itır’ın evliliklerini saklamaları, Şener’in sahtekarlığı ve palavraları, Münir ve Adile’nin 35 yıllık aşkları, Ayşen’in acısı yer aldı. Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, dünür ve aynı zamanda ortak oldular. Adile’nin oğlu Tarık ve Münir’in kızı Itır evliliklerini ailelerine hala açıklayamadılar ve nasıl açıklayacaklarını da hala bulamadılar. Itır ve Tarık çiftinin bu yüzden birbirleriyle sürekli tartışmaları da gerçeğin açıklanmamasına sebep oluyor. Hele ki Şener’in dalavereleri, mahallelinin barıştırma çabaları da işleri iyice karıştırmıştı. Hangimiz Sevmedik dizisi 3. Bölümüyle de bir kez daha izleyicisini ekran başından ayırmadı.

Senaryosunu Kaderimin Yazıldığı Gün gibi kendini kanıtlayan bir dizinin senaristi Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün yazdığı dizinin hikayesi oldukça ilginç. Selen Soyder, Altan Erkekli, İnadına Aşk dizisinden tanıdığımız Can Yaman, Erdal Bakkal tiplemesiyle hafızalara kazınan Cengiz Bozkurt, Emre Karayel ve Deniz Oral gibi isimlerin yer aldığı Hangimiz Sevmedik dizisinin TRT 1’in tıpkı Seksenler dizisi gibi uzun soluklu olması bekleniyor.

İşte Hangimiz Sevmedik dizisi 3. Bölüm videosu; 

Kaynak: Diyarbakır Söz