Hollywood'un örnek çifti boşanıyor: Ben Affleck ve Jennifer Garner!

Aile yaşantılarıyla örnek gösterilen 42 yaşındaki Ben Affleck ve eşi 43 yaşındaki Jennifer Garner, 10 yıllık evliliklerini sonlandıracaklarını duyurdu. 2001'de "Pearl Harbor" filminin setinde tanışan ve 2003'teki yine birlikte rol aldıkları "Daredevil"de arkadaşlıkları ilişkiye dönüşen çiftin Violet (9), Seraphina (6) ve Samuel (3) isminde üç çocuğu bulunuyor.

Hollywood'un örnek çifti boşanıyor: Ben Affleck ve Jennifer Garner!

Dün yaptıkları ortak açıklamayla, geçen yıldan beri Amerikan basınının evliliklerinin giderek tehlike altına alındığı haberlerini doğru çıkaran çift, bundan sonra "sevgiyle yollarına devam edeceklerini" ve çocuklarına birlikte ebeveyn olmaya devam edeceklerini açıkladı.

EVLİLİK ANLAŞMASI YAPMAMIŞLAR

Evlilik öncesi anlaşması yapmayan çiftten Garner'ın kendisinden daha çok malvarlığı olan kocasından maddi destek alacağı, öte yandan çiftin Los Angeles, New York, Montana ve Georgia'daki evlerinin avukatları aracılığıyla bölüştürüleceği belirtiliyor. 2004'te ilişkileri başlayan ve 2005'te nişanlanan çiftin ayrılma nedeni bilinmiyor ancak Amerikan medyası, mayısta Affleck'in kumar bağımlısı olduğu haberlerine yer vermiş, hatta Affleck'in Las Vegas'ta bir casinoda kumar oyunundan atıldığı bildirilmişti. Kanada'nın Montreal kentinde "Nine Lives" isimli filmin setinde olan Garner ise mayısta verdiği demeçte, ilişkisinin sabır istediğini belirterek, evliliklerinin çatırdığı sinyalini vermişti. Ancak çiftin iki yıldan bu yana ayrılığın eşiğinde olduğu yorumları yapılıyor.

Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz