İkbal Gürpınar şiddetçi eşi Emre Ermiş'ten boşanıyoor!

Eşinden şiddet gördüğü için eski eşi Emre Ermiş hakkında uzaklaştırma kararı çıkan İkbal Gürpınar, eşine boşanma davası açtı.

İkbal Gürpınar şiddetçi eşi Emre Ermiş'ten boşanıyoor!

2013’te evlendiği eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle korunma isteyen İkbal Gürpınar, evliliğini bitirmeye karar verdi.

 Akşam gazetesinde yer alan habere göre; İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açan Gürpınar, kendisinden 12 yaş küçük eşi için ağır suçlamalarda bulundu. ‘Kabe Yolları’ isimli programı için eşiyle birlikte gittikleri umrede herkesin gözü önünde kendisine saldırdığını iddia eden Gürpınar’ın dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: Umrede başka erkeklerle birlikte olduğumu iddia etti. Yine başka bir sefer program ekibinin önünde yumruğunu kaldırarak bana saldırdı. Evlenmeden önce çizdiği muhafazakâr kişilik tarzıyla mütevazı yaşam tarzından evlendikten sonra uzak kaldı.

REZİL ETMEKLE TEHDİT ETTİ

Gürpınar, dilekçesinin devamında, "Aşırı kıskanç olan Ermiş, aleyhime delil oluşturmak amacıyla eve ve arabama dinleme ve GPS cihazı yerleştirmiş. Tüm e-mail şifrelerini kırmıştır. Medya önünde rezil etmekle tehdit etti” diyerek 600 bin lira tazminat  istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz