İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm (son bölüm) Murat'tan tehlikeli teklif -

Show TV'den yayınlanan ve ilk bölümüyle beğeniyle izlenilen İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm ile ekranlara geldi. " İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm " diye Google'da arama yapanların cevabı haberimizde. İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de de izleyiciyi ekran başından kaldırmadı. İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm 26 Aralık izleme fırsatı…

İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm (son bölüm) Murat'tan tehlikeli teklif -

Show TV'den yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana beğeniyle izlenilen İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm ile ekranlara geldi. "İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm" diye Google'da arama yapanların cevabı haberimizde. İlişki Durumu Karışık 24. Bölüm (son bölüm) izleyemeyenler ve kaçıranlar için derledik. Heyecanı bol, ilişkisi karmaşık ve komik sahneleri ile yeniden gönüllerde taht kurdu.  İlişki Durumu Karışık 24. son Bölüm tek parça izleme şansı...

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de neler yaşandı bir bakalım…

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de: Can Tekin ve Elif nikah masasından kalkar kalkmaz Ayşegül’ün yanına giderler fakat Murat’ta ordadır. Ayşegül, bebek İso için oyun oynar ve bunu öğrenen Can Tekin, Ayşegül ile tartışır ve tam o sırada Elif, Can Tekin ile evlendiğini söyler. Bunun üzerine Ayşegül şok olur ve oda Murat’la evleneceğini söyler.

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de: Elif ve Can Tekin’in ailesi çiftin ani bir kararla evlendiğini öğrenir ve kahkaha dolu dakikalar yaşanır. Düğün telaşının iptali izlenmeye değer nitelikte…

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de: Murat ve Ayşegül, İso’yla oynarken İso Murat’ın üstüne kusar. Ayşegül, Murat’a pembe badi getirir. Murat, Ayşegül’ün pembe elbisesi ile oldukça komik görünmektedir.

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de: Ayşegül yazar olduğu için başından geçenleri yazmaktadır fakat bu duruma İso pırtlatarak tepki verir. Bunlar yaşanınca Can Tekin kapıyı çalar. İso altına yaptığı için Can Tekin altını değiştirmektedir. Can Tekin’in annesi para yarışmasına katılmaya karar verir. Can Tekin’in dedesi annesine ders çalıştırmaktadır.

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de: Murat, Ayşegül’e sevgisini itiraf ettiği sırada Can Tekin, İso’nun poposuyla uğraşmaktadır.

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de: Murat, Elif’i arar ve hamilelik yalanını bildiğini söyler.Elif apar topar Murat’ın yanına gider. Murat, Elif’ten Can’ı Ayşegül ve bebekten uzak tutmasını ister.

İlişki Durumu Karışık Son 24. Bölüm’de: Can Tekin’in annesi yarımaya katılır ve kahkaha dolu dakikalar yaşanır. Bu sırada Ayşegül bebek bakıcısını beğenmez kapının önüne koyar.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON 24. BÖLÜM İZLE'MEK İÇİN TIKLAYIN!!!

İlişki Durumu Karışık

İlişki Durumu Karışık, 2004 Kore yapımı Full House dizisinden uyarlanan başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz,in paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk, gençlik ve romantik komedi dizisidir.

İlişki Durumu Karışık Konusu

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gittiği bir aşk oyunu hikâyesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz