Kalbimdeki Deniz 4. bölüm fragmanında Deniz'in hamile haberi Ece'yi yıkacak

Fox TV Kalbimdeki Deniz 4. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Deniz'in hamile haberi ile herkes ve tüm dengeler alt üst olacak.

Kalbimdeki Deniz 4. bölüm fragmanında Deniz'in hamile haberi Ece'yi yıkacak

Fox TV ekranlarının yeni sezon dizisi Kalbimdeki Deniz 4. bölümü ile ekranlarda olacak. Ekranlara gelen son bölümü ile adeta herkesi şaşırtan dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Diyar, Deniz'den şüphelenecek. Deniz hamilelik haberi ile adeta yıkılırken, Miirat'ın da bu konuyu gizli tutması istenilecek. Peki Diyar konuyu öğrenecek mi? Alihan'ın durumu öğrenmesinden korkan, Ece, türlü türlü oyunlara ireceği de yeni bölüm fragmanında dikkat çekecek.

KALBİMDEKİ DENİZ 4. BÖLÜMÜNDE HAMİLELİK HABERİ ŞOK EDECEK

Diyar, Mirat ve Deniz’in kendinden bir şeyler gizlediğini fark edince, aralarında bir şeyler gelişmesinden korkar ve Fikriye’nin ağzına dedikodu malzemesi verir. Mirat’ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz’i diline iyice dolar. Alihan’ın geride bıraktığı ailesinden haber alma girişimi, Hülya tarafından ustalıkla engellenir. Kendisiyle uğraşan Müge’ye saldırması sonucunda Ece’nin okuldan uzaklaştırılma riski doğarken, Ece’nin yaşattığı şok Deniz’i hiç düşünmediği bir karar almaya iter.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Deniz’lerin eve geri dönüşü Diyar’a soğuk bir sürpriz olur. Ece’nin içlerine düştükleri duruma isyanı ve hırçınlığı artarken, evdeki kadınlar arasındaki gerginlik de giderek tırmanır. Deniz emniyet müdürlüğünden gelen haberle sarsılırken, üstüne bir de babasının başına gelenlerle, depresyona girme lüksünün bile olmadığını anlar ve iş aramaya başlar. Deniz ve Mirat’ın arasında gelişen dostane diyalog; aralarında bir aşk gelişecek olursa sokakta kalmaktan korkan Diyar’ı olduğu kadar, Mirat’a olan karşılıksız ilk aşkını kalbine gömmüş Fikriye’yi de huzursuz eder ve harekete geçirir.

DİZİNİN OYUNCULARI

Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan dizinin oyuncu kadrosunda Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz