Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu ve mülakat

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formunuzu doldurun ve akabinde de ATV ekibinden haber bekleyin.

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu ve mülakat

Senelere damgasını vurmuş bir yarışma Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezonda da adından sıkça bahsettiriyor. Öyle ki ATV ekranlarında yayınlanan yarışma için başvurunun olma şekli ve tarihi de çok aranıyor. Bilgi haznesi dahilinde ödül kazandıran yarışma programına nasıl katılacağınıza dair tüm bilgileri araştırdık. Kenan Işık'ın sunumu ile karşımıza çıkan ve sonrasında geçirdiği bir kaza sonrasında bitkisel hayatta bulunan usta sunucunun yerine Selçuk Yöntem geçmiş ve yarışma tüm hızıyla devam etmiştir.

BAŞVURU FORMU

Kim Milyoner olmak İster adlı yarışma programı için başvurular http://www.atv.com.tr/milyoner/form adresinden girdiğiniz doğru bilgiler dahilinde yapılmaktadır. ATV ekibinin incelediği form karşılığında da aranıyorsunuz.

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor.

12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

Milyoner olmak için son kararınızı vermeye hazır mısınız?Kim Milyoner Olmak İster?, 2 Ağustos 2011'den beri atv'de yayınlanan yarışma programı. Selçuk Yöntem tarafından sunulmaktadır.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programı Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün izleyicileriyle buluşmaktadır.

Yarışmanın sunucusu Kenan Işık'ın 21 Mart 2014 tarihinde beyin kanaması geçirmesi ve programı sunamayacak olması nedeniyle, sezon sonuna kadar sırasıyla birçok ünlü dostu tarafından sunulmuştu. 15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 4. sezonun sunucusu Selçuk Yöntem olarak kararlaştırılmıştır.

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. 2. soruda 1.000 TL, 7. soruda ise 15.000 TL'lik baraj soruları var. Yarışmayı kaybettiğiniz takdirde en son geçtiğiniz baraj sorusunun ödülü sizin olur. Çekildiğiniz takdirde en son yanıtladıgınız sorunun ödülünü alırsınız. Ayrıca size sunulan 4 joker hakkının 3'ünü istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Diğer joker hakkı yani çift cevap hakkı; 7. sorudan sonra kullanabilirsiniz.

Yeni yarışmada eski yarışmadan farklı olarak bir adet "sesli soru" sorulmaktadır. Yarışmacı öncelikle ses kaydını dinliyor ve ses kaydı ile ilgili olarak sorulan soruyu yanıtlamaya çalışıyor. Sesli soru 2. baraj olarak kabul edilen 7. soru dahil olmak üzere ilk 7 soruluk bölümde sorulmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz