Kiralık Aşk Son 19. Bölüm (30 Ekim) - Defne kazandı

Star TV’nin fenomen romantik komedi aşk dizisi Kiralık Aşk 19. Bölüm (son bölüm) izleyenlerini ekrana bağlamayı başardı yine. Her hafta reyting birincisi olan Kiralık Aşk 30 Ekim 19. Bölümde hem Defne ve iz arasında Ömer savaşı vardı, hem de Ömer ile Sinan ayrılma noktasına gelmişti. Kiralık Aşk son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detayları…

Kiralık Aşk Son 19. Bölüm (30 Ekim) - Defne kazandı

Kiralık Aşk 30 Ekim 19. Bölüm (son bölüm) izleyebilir miyim diye soruyorsanız yanıtınız burada. Kiralık Aşk son bölümünde; Defne ve iz arasındaki Ömer savaşı hız kesmeden devam ediyordu. Şirkette ise işler de moraller de hiç yerinde değildi. Sinan ve Ömer ise ayrılacaklardı artık. Koray’ın hissesini kime verirse o şirkette tek söz sahibi olacaktı. İz ve Defne de Ömer için birbiriyle resmen savaştılar. Bir yandan Defne Ömer’i ikna etmek için, diğer yandan Necmi bey ve Sude Sinan’ı ikna etmek için onları bir arada tutmaya çalıştılar. Ama tabii ki Ömer’in kararı bu doğrultuda çok önemli… Defne’nin ağabeyi ve Nihan sonunda sözlendi. İsmail ve Yasemin ise arayı düzeltti.

DEFNE Mİ KAZANDI İZ Mİ?                                              

Peki, Ömer savaşını Defne mi kazandı İz mi? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyordu. 19. Bölüm sonunda yanıt buldu. Nazlıcan Defne’yi arayıp Ömer Bey ve İz Marsilya’ya gidiyor dedi. Defne ise soluğu Ömer’in evinde alarak dövmenin izi kaldı mı silindi mi diye sordu. Ömer’den o iz silindi gitti yanıtını alınca Ömer’e sarıldı Defne. Defne Sakın hiçbir yere gitme dedi Ömer'e ve aralarındaki soğukluk da kalktı aşkları da doludizgin devam edecek.

KİRALIK AŞK 19. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 30 EKİM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz