Kısmetse Olur haftanın finali 23 Ekim elenen ismi iddialarla ifşa edildi

Kanal D Kısmetse Olur haftanın finalinde kimin evleneceği konusu ve ifşaları devam ederken, işte ortaya atılan iddialar çerçevesinde elenen ve eve girecek isim detayları

Kısmetse Olur haftanın finali 23 Ekim elenen ismi iddialarla ifşa edildi

Kanal D Kısmetse Olur'da haftanın finalinde kim elenecek? Her hafta pazar günleri yaşanan eleme heyecanında bu pazar potada kimler olacak? gibi sorular izleyiciker tarafından çok merak edilirken, geçtiğimiz hafta da şok ifşaların yaşandığı ve sonrasında da bir çok çiftin arasındaki gerginliğin hat safhaya ulaştığı izlendi. Kesinlikle ki haftanın en çok konuşulan adayı Aykut olurken, Mehtap ile gelişmeler de gözlemlendi. Reytinglerine düşüş yaşayan evilik programnda yaşanan ifşalar, programın reytinglerinde oynamaya yol açarken, Ayça ve Mhtap'ın giirmesi sonrasında revaça çıktığı da belirtildi.

Bu hafta Kısmetse Olur'da gergin anlar yaşansa da romantik dakikalar daha ağırlıktaydı. Haftanın sürpriz çifti Gökhan ve Aycan karşılıklı birbirlerine karşı birşeyle hissetmeye başladı. Gökhan kendini tanımlarken, 'sevdiğim kadına yemek yaparım, sürpriz yaparım hatta gerekirse saçlarını bile yaparım' diyerek kendini tanımladı. Kısmetse Olur'un bu hafta ekranlara gelen bölümünde Semih ve Hazal tekrar ayrılma noktasına geliyor. Semih bu saatten sonra Hazal ile hiç bir işim olmaz derken, Hazal 'ya Semih ile olur ya da bu kapıdan çıkar giderim' diyerek düşüncelerini açıkça ifade etti.

KRALL VE KRALİÇE BELLİ OLDU

Bu haftanın kral ve kraliçesi ise Adnan ve Rabia olacak. Ve eve yeni gelen damat adayı ise TV8 ekranlarında yayınlanan Fenomen yarışması adaylarından biri olan Onur Yüksel olacak.  Bu hafta Kısmetse Olur evine damat adaylarından Suat Tümer veda ediyor. Geçen haftada yarışmaya veda eden Leyla Keskin ile beraber evdeki en yaşlı kişiler elenmiş oldular.

Kaynak: Diyarbakır Söz