Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölüm başladı rekora koşuyor - (Star TV) Canlı

Star TV'nin yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem ekranların fenomeni olmak için ilk bölümüyle yayına girdi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olacağa benzeyen Muhteşem Yüzyıl Kösem Kurtlar Vadisi Pusu ve İnadına Aşk dizilerini tahtından edebilecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölüm konusu, özeti ve canlı izleme linki haberimizde...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölüm başladı rekora koşuyor - (Star TV) Canlı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde savaşların ve oyunların gölgesindeki aşk anlatılırken, bir yandan da Hanedan düşmanları ve sultanların aralarındaki soğuk savaş izleyiciye yansıtılıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem, ismi gibi muhteşem isimleri de kadrosunda barındırdığı için izlemeye değer bir dizi olduğunu dizinin 1. bölümünün henüz ilk dakikalarında gösterdi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 1. BÖLÜM CANLI İZLE

Henüz 14 yaşındayken babasının ani ölümüyle tahta çıkan Sultan Ahmed’in genç omuzlarında koca bir cihan imparatorluğunun yükü durmaktadır. Tahta çıkan genç sultan içeride isyanlar, dışarıda değişen güç dengeleri, sarayın içerisinde çıkar çatışmaları ve tahta göz diken ihtiraslı gözlerle karşı karşıyadır.

OSMANLI'YA TAHT HEDİYESİ

Tüm bu kara bulutlarlar arasında Sultan Ahmed’in dünyasını aydınlatan tek şey gördüğü bir tablodaki güzel kızdır. Sultan Ahmed’in bu tablodaki genç kızdan ne kadar etkilendiğini gören Safiye Sultan, tabloda resmedilen kızı dünyanın merkezine, Osmanlı’ya “taht hediyesi” olarak getirir.

AŞKIN GÜCÜYLE BÜYÜYECEKLER

Ahmed ve Kösem, hem Batı’dan hem Doğu’dan çevrelenen bir dünya devletinin var olma savaşının yüklerini omuzlarında taşıyarak yürüyecekleri bu yolda, aşklarının büyük gücüyle birlikte büyüyecekler.

Kaynak: Diyarbakır Söz