Nazlı Hamarat yeni sevgilisiyle gününü gün ediyor!

İşte Benim Stilim All Star adlı yarışma programında yarışmacı olan Nazlı Hamarat, geçtiğimiz aylarda Ukrayna’da boğazı kesilerek vahşice öldürülen eşinin henüz acısı dinmeden yeni sevgili yapan Nazlı Hamarat, geçtiğimiz gece yeni sevgilisiyle doğum günü kutlaması yaptı.

Nazlı Hamarat yeni sevgilisiyle gününü gün ediyor!

Nazlı Hamarat eşi Emir Şaşmaz’ın ölümünden henüz iki ay sonra yeni bir aşka yelken açtı. Nazlı Hamarat sadece isminin Doruk olduğunu açıklarken, sevgilisinin yaklaşık 10 yıllık arkadaş olduğunu söyledi.

10 yıldır arkadaş olduklarını belirten Hamarat şunları söyledi: "Eşim de tanıyordu. Arkadaş olarak görüşüyordum. Fakat Emir hayattayken onunla görüşmemi istemiyordu çünkü beni kıskanıyordu. Emir'in ölmesiyle birlikte Doruk bana mesaj attı, baş sağlığı mesajı. Sonra görüştük ve aramızdaki elektrik yeniden başladı. Ailesi de bayram tatilinde yanlarına çağırdılar. Orada yeniden ciddi bir ilişkiye karar verdik. Hep şimdiye kadar saklı yaşamaya çalıştık ama basına bir takım fotoğraflar yansıdı. Artık saklamanın anlamı yok dedik."

Nazlı Hamarat bu sözlerin ardından önceki gün sosyal medya sitesi Instagram hesabından sevgilisi Doruk ile doğum günü kutlamasından çekildiği fotoğrafını paylaştı. Aynı gün doğan çift mutluluk pozları verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz