Nil Karaibrahimgil: Evet sevgili masal severler!

Açıkhava’nın en renkli sahnesine imza atan sevilen sanatçı Nil Karaibrahimgil, sevenlerine bir çok birçok sürpriz yaşattı. “Elimde gitarımla çıktım; çünkü size kendi hikayemi anlatacağım. 15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava sahnesinde konser veriyor. İşte onun hikayesi bu. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim” şeklinde konuştu.

Nil Karaibrahimgil: Evet sevgili masal severler!

Renkli kişiliği ve sevilen şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nil Karaibrahimgil, 3 Ağustos’ta organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde repertuarı, enerjisi, renkli kişiliği ve sürprizleriyle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

 “TAVŞAN” ŞARKISI            

Çimlerlerle kaplanan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserine  salıncakta ve elinde gitarıyla çıkan Nil Karaibrahimgil, kendi hikayesini anlatmaya bu geceye özel olarak yazdığı “Tavşan” şarkısı ile başladı.

“ELİMDE GİTARIMLA ÇIKTIM”

Şarkının ardından sevenlerine seslenen sevilen sanatçı “Elimde gitarımla çıktım;  çünkü size kendi hikayemi anlatacağım. 15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava sahnesinde konser veriyor. İşte onun hikayesi bu. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim” şeklinde konuştu.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz