No:309 yeni bölüm 17. bölüm fragmanında buseli öpücük

No:309 12 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak 17. bölüm fragamanında dikkat çeken detay. Pelinsu'nun hain plnları alt üst oluyor.

No:309 yeni bölüm 17. bölüm fragmanında buseli öpücük

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi No:309 12 Ekim'de neler olacak? ve yeni fragmanı çok aranmakta iken No:309 detaylarını araştırdık. Çarşamba akşamları FOX TV ekranlarında karşımıza çıkan dizi, Kara Sevda ile çakışmasının akabinde reytinglerde düşmeye sebep olacak dedirtirken, yapımcıarı dizinin tam gaz devam ettiğini ve izlenme oranlarının da yüksekliğinden söz etti. Dizinin 17. bölüm fragmanında karşımıza çıkan detay Onur ve LAle'nin öpüşme sahnesi olurken, Pelinsu'ya Onur'dan yanne yer kalmıyor.

Sevilerek izlenilen No:309 yeni bölüm 17. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz herkesin merak ettiği konular da artıyor. Soruların tüm cevaparı ÇArşamba akşamı cevaplanacakken, Pelinsu'nun hain planları yine işliyor. Lale'ye türlü türlü ithamlarda bulunan Pelinsu,Onur'a hain bir plan uyguluyor. Sevdiği kadına karşı ne diyeceğini şaşıran Onur2da LAlae'ye resti çekip ne yaparsan yap diyecek.

PELİNSU'NUN OYUNLARI VIZ GELİR

Pelinsu'nun hain oyunlarınıı sonradan farkeden Lale, Onur'a karşı atağa geçerek, tekrardan kazanmak için yola koyuluyor. Pelinsu ile başbaşa yemek yediği mekanı bastıktan sonra herkesin gözü önünde Onur'u öpüyor.

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un bulunduğu, senaristliğini Aslı Zengin’in yaptığı, yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği No: 309 yeni bölümüyle 12 Ekim Çarşamba 20.00’da FOX’ta..

NO:309 KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar...

Kaynak: Diyarbakır Söz