Görüş Bildir

Puhu TV Fi 2. sezon Fi Çi Duru'yu Deniz ele verecek

PUHU TV Fi dizisi geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kırmıştı. Fi 2. sezon devamı olan Çi 3. bölümü ile Cuma günü ekranlarda oldu. Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın başrollerini paylaştığı Fi dizisi 2. sezon Çi 3. bölüm yaşananlar ve detaylar haberimizde.

Puhu TV Fi 2. sezon Fi Çi Duru'yu Deniz ele verecek

PUHU TV Fi dizisi geçtiğimiz sezon izlenme rekorları kırmıştı. İnternet üzerinden yayınlanacağı söylenen Fİ dizisi 13 bölümlük olarak yayınanacağı açıklanmıştı. Ancak ikinci sezonda PUHU TV Çi dizisi olarak yayın hayatına başladı. Çi dizisi 3. bölümü ile ekranlara geldi. Fi 2. sezon devamı olan Çi 3. bölümü ile Cuma günü ekranlarda oldu. İnternet kanalı üzerinde izlenme rekorları kıran ve cesur sahneler ile bilinen Fi ilk sezon da 50 milyon izlenme oranı ve sadece Çi 3 bölümü ile birlikte yüz milyon izlenme rekorunu kırdı.

Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın başrollerini paylaştığı Fi dizisi 2. sezon Çi 3. bölüm yaşananlar ve detaylar haberimizde.

Çİ 3. BÖLÜM YAŞANANLAR

PUHU TV ekranlarında internet playformundan yayınlanan Fi 2. sezon Çi 3. bölüm özeti ve yaşananlar haberimizde.

Dizinin üçüncü bölümünde Duru hayali olan başrolün sahibi olmaya çalışır. Can Manay ile Afife rolü için cesur sahnelerin yaşandığı bölümde Manay'ı kendi yöntemleriyle ikna etmeye çalışır. "İlk Türk kadın tiyatrocu" Afife Jale'nin müzikal'inde Deniz'inde yer alması Duru ve Manay'ın plaanlarını alt üst eder. Özge, Can Manay'ın eski sevgilisinin yüzünü unutamaz ve bu davanın peşine düşer. Onunla Manay'ın ona yaptıklarını öğrenmek için görüşür. Eski sevgilisinin evli olması ve Manay'ın çiftin boşanmalarını sağlayıp kadın ile birlikte olması Duru ile yaşananları akıllara getirdi. Eti'nin çok korktuğu Manay'ın hastalığı ne?

Tüm bu gerçekler bir bir ortaya çıkarken Manay'ın eski sevgilisini ayırdığı eski kocasıyla görmesi sonrasında yarım kalan hikaye dördüncü bölümde aktıralacak. Manay sevgilisine ne yaptı? 3. Bölümde Deniz ile ilgili yalan söyleyen Duru'yu, Deniz ele verecek. Manay'ın Duru'ya bakışı akıllarda soru işareti yaratmasına neden oldu. Can Manay yalan söylediğini öğrenen Duru'ya nasıl davranacak?  Yeni bölüm bugün online izleme platformu PuhuTv'de!

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir