O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya, Reyting şampiyonu da O Ses Türkiye oldu!

2 Şubat 2016 Salı akşamı izleyenler televizyon ekranları başından ayrılmadı adeta. Dün akşam en çok izlenen kanalın hangisi olacağı büyük merakla beklenirken, kimin birinci olduğu açıklandı. TV8’den ekranlara gelen ve O Ses Türkiye’nin finalinin yayınlandığı canlı performanslar izleyicinin en beğendiği ve heyecanla takip ettiği program oldu. 2 Şubat akşamı O Ses Türkiye’nin şampiyonu Emre Sertkaya oldu, Reyting şampiyonu da O Ses Türkiye oldu.

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya, Reyting şampiyonu da O Ses Türkiye oldu!

TV8’den ekranlara gelen ve birçok bölümüyle reytinglerde zirveyi zorlayan O Ses Türkiye’de 2 Şubat Salı akşamı kimin şampiyon olacağı belli oluyordu ve canlı sms oylamasıyla halk da desteklerini programa ve favori yarışmacılarına gönderdi. Ekranların en çok izlenen dizilerinden bir tanesi olan ve Salı akşamları reyting sonuçlarında liderliği kimseye kaptırmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam koltuğu kaptırdı ve O Ses Türkiye reytinglerde birinci oldu.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?        

O Ses Türkiye 2 Şubat akşamında kafalardaki tek soru O Ses Türkiye 2016 sezonunun birincisinin kim olacağıydı. Büyük heyecana sahne olan ve izleyenleri adeta koltuğa yapıştıran O Ses Türkiye final akşamında gece 00.00’dan sonra şampiyon belli oldu. O Ses Türkiye’yi Batman’lı genç Emre Sertkaya kazandı. Bu sabah açıklanan reyting sonuçlarında ise O Ses Türkiye de reytinglerde hem Total'de hem de AB grubunda şampiyon oldu.

REYTİNG SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler