Survivor 19 Mart 2016 müthiş ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Havaya girdiler

Survivor 2016 19 Mart ödül oyununu kim kazandı? TV8’den ekranlarımıza konuk olan ve Survivor fanatiklerinin koltuklara yapıştığı Survivor 2016’da ödül mücadelesi heyecanı giderek artıyor. Survivor 2016 19 Mart 2016 akşamı 27. Bölümde ödül oyunu soluksuz izlendi. 19 Mart ödül oyununu kim kazandı, Survivor ödül neydi? Survivor 19 Mart ödül oyununu kim kazandı? Gibi sorular da yanıtlandı. İşte detaylar…

Survivor 19 Mart 2016 müthiş ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Havaya girdiler

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor 2016’da Ünlüler ve Gönüllüler 19 Mart akşamı ekranlara gelen 27. bölümde Cumartesi ödül oyununda oldukça zorlu bir mücadele verdiler. Peki, Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, Survivor 19 Mart Cumartesi ödülünü kim aldı, Cumartesi ödül neydi? İşte cevabı…

GÖNÜLLÜLER İYİ BAŞLADI OYUNA YİNE

Survivor 2016’da son 5 oyunu Gönüllüler kazanmıştı. Gönüllüler seriyi devam ettirmek isterken, Ünlüler de açlıklarını gidermek ve karınlarını doyurmanın peşindeydi. Gönüllüler öz güvenin verdiği kararlılıkla bu ödül oyununa da iyi başladı. Ve ilk sayıyı alan da Gönüllüler takımı oldu.

Survivor 19 Mart ödül oyununda l;nüllüler 8-6 öndeydi. Durum 8-6 iken z Morgül ve Serkay karşı karşıya geldi. Yılmaz Morgül parkurda geriden gelmesine rağmen atışlardaki becerisiyle Serkay’ı mağlup ederek herkesi şaşırttı. Daha sonra Damla ile Eda karşılaştı ve Damla Eda’ya mağlup oldu. Ünlüler skoru 8-8’e getirdi. Daha sonra Semih ile Atakan karşı karşıya geldi ve kıyasıya, başa baş mücadele ettiler. Atakan parkurda önde gelse de Semih atışlardaki müthiş konsantrasyon ve becerisiyle Atakan’ı mağlup etti ve skor 9-8 Gönüllüler lehine oldu. Ödül ise arkadaşlardan gelen mektuplar idi.

DAMLA MI KAZANDI NAGİHAN MI?                                              

Gönüllüler 9-8 öndeydi ve oyun 10’da bitecekti. Ünlüler’den Nagihan ile Gönüllüler’den Damla en iyi kızlar olarak karşılaştı. Nagihan kazansaydı bayrak yarışı yapılacaktı ve Nagihan parkuru Damla’dan önce tamamladı. Nagihan atışlarda da ilk önce atamasa da daha sonra başardı ve skoru 9-9’a getirmeyi başardı.

19 MART SURVIVOR’DA GÖNÜLLÜLER Mİ KAZANDI ÜNLÜLER Mİ?

Durum 9-9 olduğu için bayrak yarışı yapıldı. Gönüllülerden İbrahim Gizem Memiç, Ünlülerden ise Mehmet Ezgi yarıştı. Kazanan ödülün de sahibi olacaktı ve İbrahim ile Gizem Memiç parkuru önde tamamladı. İbrahim’in de atışları iyi olunca kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler altıncı oyunda da Ünlüler’i mağlup etmeyi başardı, skor ise 10-9. ;nlüler takımı 6’ncı oyundan da mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadılar.

ÜNLÜLERDE YİNE HÜSRAN VAR         

Ünlüler takımı 6-2’den geri geldiler ve 9-9 yapmayı başarmışlardı. Ancak Gönüllüler kazanan takım olunca Ünlülerde hüzün hakim oldu. Eda gözyaşlarına boğuldu, Yılmaz Morgül 6-2’den 9-9’a getirip oyun kaybetmelerine çok üzüldü.

ÖDÜL NEYDİ?      

                                                                

Survivor 19 Mart ödül neydi, sorusunun cevabı ise memnun ediciydi. Çünkü kazanan takım arkadaşlarından gelen mektupları okudular.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz