Tuba Büyüküstün’ün hayranı çok olunca İstiklalde sevgi izdihamına maruz kaldı, neden saldırdılar?

Ünü dünya sınırlarını aşan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün dün akşam Akbank Sanat’ta düzenlenen “Oyuncu Gözüyle Kısa Film” adlı söyleşiye katıldı. Çıkışta İstiklal caddesi üzerinde yabancı turistlerin abartılı sevgisiyle bir anda şoke olan güzel oyuncu hızlı adımlarla bölgeden uzaklaştı. Kendisini bekleyen aracını binip gitti.

Tuba Büyüküstün’ün hayranı çok olunca İstiklalde sevgi izdihamına maruz kaldı, neden saldırdılar?

Ünü dünya sınırlarını aşan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün dün akşam Akbank Sanat’ta düzenlenen “Oyuncu Gözüyle Kısa Film” adlı söyleşiye katıldı. Çıkışta İstiklal caddesi üzerinde yabancı turistlerin abartılı sevgisiyle bir anda şoke olan güzel oyuncu hızlı adımlarla bölgeden uzaklaştı. Kendisini bekleyen aracını binip gitti.

Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün, önceki akşam Akbank Sanat'ta 'Oyuncu Gözüyle Kısa Film' başlıklı bir söyleşiye katıldı. Söyleşi sonrası gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Tuba Büyüküstün, "Reyting kaygısından dolayı, şu an için yeni bir dizide rol almayı düşünmüyorum" dedi.

Ardından İstiklal Caddesi'nde kısa bir yürüyüş yapan güzel oyuncu, yerli ve yabancı hayranlarının sevgi seliyle karşılaştı. Etrafı bir anda sevenleriyle kuşatılan Tuba Büyüküstün, bir ara korku dolu anlar yaşayınca hızlı adımlarla aracına bindi.

Nadin Jallad, DHA muhabirine çok sevdiği Tuba Büyüküstün için Türkçe öğrenmeye çalıştığını, sanatçı ile konuşurken heyecandan titrediğini söyledi. Jallad, şöyle dedi:

"Dizilerinden görüp hayran olduğum Tuba Büyüküstün, benim için çok özel ve çok farklı biri. O benim hayatımı değiştirdi. Ona bu sevgimi göstermek istedim. Dünyanın her yerinde hayranı var. Ben de dünyadan bakıldığında görünen yıldızlardan birisine onun adının verilmesini istedim. Bunun için uzaydaki yıldızların isimlerini bir bedel karşılığında satan ve bunun karşılığında sertifika veren, ABD’deki bir şirkette Türk yıldız Tuba Büyüküstün için siparişi verdim. Tuba Büyüküstün adına ‘HD 260887’ sertifika numarası ile 15 derece 46 " 18.59 koordinatlarında gökyüzünün kuzey yarım küresinde ikizler takım yıldızın sertifikası hazırlandı. Bunu kendisine teslim ettim."

Daha önce Nicole Kidman, Leydi Diana, Johny Depp gibi ünlü isimler için yıldız sertifikası düzenlendiği belirtilirken Büyüküstün’ün adını taşıyan 6 saat 37 dakika, 56.27 saniye ışık hızı uzaklığındaki takım yıldızın teleskop veya internet üzerinden bir programla görebileceği belirtildi.

Şirketin web sayfasında Tuba Büyüküstün adına düzenlenen sertifika numarası incelendiğinde bu takım yıldızının Yunan mitolojisinde antik çağda Dioscuri olarak bilinen ikiz Castor ve Pollux’i (polydeuces), temsil ettiğine dair bilgiye yer verildi.

Başrolünü Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Dar Elbise' filminin fragmanı yayınlandı. Bu fragman ile birlikte bir çok büyük ses getiren Tuba Büyüküstün, açık sahneleri ile de dikkat çekti.Filmin konusunun da bir hayli ilginç olması herkesin dikkatini çekti. Gösterime girmek için geri sayıma başlayan 'Dar Elbise' filmi, genç kızların büyük hayalini anlatıyor. Bir modacı olan Lisa'nın sıradışı bir defile yapması ile birlikte süreç başlıyor. Lisa'nın yeni kızlar bularak podyumda etki yaratmaya çalışması olayların da akışını dğeiştiriyor. Lisa'nın bu durumu Türk arkadaşı Helin'e anlatması ile süreç başlıyor. Helin'in en iyi güzel kızların Türkiye'de bulunmasını söylemesi ile birlikte Türkiye'ye gelen Lisa, bir kaç kız buluyor. Kızlara bu hayallerini anlatmasının ardından ise süreç başlıyor. Genç kızların podyuma çıkması ve ardından da ailelerinin bu duruma izin vermemesi olayların akışını tamamen değiştiriyor.Mart ayında ekranlara gelecek olan 'Dar Elbise' filmi herkesin tercih edeceği, klasik filmlerden uzak bir yapım olarak görülüyor. Filmde Tuba Büyüküstün'de yer alacak olması herkesi memnun ediyor. Hiner Saleemin İstanbulda çektiği ve Türk oyunculara da rol verdiği yeni filmi "Dar Elbise"nin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Vizyon tarihi henüz netlik kazanmayan, öncesinde uluslararası festivallerde gösterilecek "Dar Elbise"nin fragmanı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

FİLMİN KONUSU:

Başrollerini Tuba Büyüküstün, Veronique Wuthrich, Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Canan Ergüderin paylaştığı film, kadınların kendilerini var etme sürecinde erkeklerle olan mücadelesini kara mizahi bir yorumla beyazperdeye yansıtacak.Tuba Büyüküstün, filmde Fransız moda tasarımcısı Lisa olarak izleyici karşısına çıkacak.Hazar Ergüçlü ve Caner Cindoruk, "Dar Elbise"de nişanlı bir çifti oynuyor.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Kvpde Polat Alemdar rolü ile yıllar recon kesen Necati Şaşmaz ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Arapların gözdesi oldu. Kara Para Aşk dizisinde Elif karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün ile Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz Arapların yeni gözdesi oldu. Arapların en sevdiği iki oyuncu seçilen Tuba Büyüküstün ile Necati Şaşmaz bu haberi duyunca çok mutlu oldu. #StarMBC4 etiketi ile beğendikleri kadın ve erkek sanatçıların isimlerini yazarak katıldığı anket 1 ay boyunca devam ettirildi

Türk sanatçılarla ilgili haberlerin sürekli yer aldığı ve Türkiye’de ilgi ile izlenen dizilerin kısa süre içerisinde Arapça dublajla yayınlandığı kanallardan biri olan MBC4’te Twitter üzerinden anket yapıldı. Kanal takipçilerinin #StarMBC4 etiketi ile beğendikleri kadın ve erkek sanatçıların isimlerini yazarak katıldığı anket 1 ay boyunca devam ettirildi. Kanal tarafından belirlenen 10 erkek ve 10 kadın sanatçılar tek tek elenirken, anketin sonunda özellikle Arap dünyasında çok büyük hayran kitlesi bulunan Tuba Büyüküstün ve çok sayıda kanalda yayınlanan ‘Kurtlar Vadisi’ sayesinde tanınarak sevilen Necati Şaşmaz birinci seçilmiş oldu.  Birleşmiş MilletlerÇocuklara Yardım Fonu (UNICEF/United Nations International Children’s Emergency Fund) ’İyi Niyet Elçisi’ Tuba Büyüküstün, bu yıl Ürdün’e giderek Suriye sınırındaki ülkelerindeki iç savaştan kaçan binlerce kadın ve çocuğun barındırıldığı Zaatari Çadırkenti’ne kadın ve çocuklara ziyarette bulunmuştu.

Türk Dizileri Çok Sıkı Takip Ediliyor

Bu kanalda devamlı olarak türk sanatçılar hakkında magazin haberleri yapılıyor. Aynı zamanda türkiyede yayımlanan diziler çok kısa bir zaman içerisinde Arapçaya çevirisi yapılarak yayıma sokuluyor.

Twitterde Anket

MBC4 kanalı twitterde açtığı #StarMBC4 hashtagıyla kanal takipçilerinde beğendiği sanaçıları seçmesini istemişti. 1 ay devam eden anket sonucunda ‘Kurtlar Vadisi’ nin Polatı Necati Şaşmaz ve Arap dünyasında en sevilen kadın Tuba Büyüküstün seçildi.

Karadayı dizisinde rol alan Bergüzsr Korel'ın Muhteşem Yüzyılda Kanuni Sultan süleyman rolünde rol alan eşi Halit Ergenç hakkkındaki o iddia duyanları adeta şok etti. Ferzan Özpetek, yeni filmi için kolları sıvadı. Çoğu filmini İtalya’da, İtalyan ve Türk oyuncularla çeken Özpetek, başrol içinse sürpriz bir isimle el sıkıştı.

Ağustos ayında Matt Dillon ile anlaşan yönetmen, film ertelenince Brian karakteri için Halit Ergenç'le anlaştı.Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç yeni filmde başrolü paylaşacak. Üç dört günlüğüne Türkiye'ye annesini ziyarete gelen, ancak 1 ay kalan yönetmen Brian'ın hikâyesini anlatacak filmde, Haluk Bilginer ve Mehmet Günsür de rol alacak.Büyüküstün son olarak eşi Onur Saylak ile 'Rüzgarın Hatıraları' filmi için kamera karşısına geçmişti. Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl'daki performansı ile tüm dünyada büyük beğeni kazandıTuba Büyüküstün ile Ergenç yeni filmde başrolü paylaşacak. Üç dört günlüğüne Türkiye’ye annesini ziyarete gelen, ancak 1 ay kalan yönetmen Brian’ın hikâyesini anlatacak filmde, Haluk Bilginer ve Mehmet Günsür de rol alacak.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan gönül çelen dizisi ile yıldızı parlayan ve en son olarak kara para aşk dizisindeki performasıyla göz dolduran tuba büyüküstün dizi biter bitmez saçlarını 3 numaraya vurdurmuştu. Güzel Oyuncu O konu hakkında ilk kez konuştu.Geçtiğimiz aylarda gündmee saçlarını 3'e vurdurması ile gelen ünlü oyuncu Tubs büyüküstün yine hayranlarının şok etti. kara para aşkın güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün Kısa saçlarıyla adeta herkesi kendine hayran bıraktı.Büyüküstün saçlarını neden kestirdiğini sorusuna da içtenlikle yanıt vererek New York’ta karar verdim.Bir kuaföre girdim, çıktığımda saçlarım kısacıktı dedi. kendimi çok hafif hissediyorum diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Televizyonun sevilen oyuncusu Tuba Büyüküstün kendisi hakkında bilinmeyenlere yanıt verdi.. Büyüküstün saçlarını neden kestirdiğini sorusuna da içtenlikle yanıt vererek, New York’ta karar verdim.Bir kuaföre girdim, çıktığımda saçlarım kısacıktı dedi. tuba Büyüküstün Discovery Network’un TLC kanalına konuk oldu.Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Google+'da Paylaş Yorumlar Güzelliği ve oyunculuğu ile herkesin sevgilisi olan Tuba Büyüküstün saçlarını kestirme sebebini açıkladı.Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz gün Discovery Network’un TLC kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Zainab Salbi’nin üstlendiği “Nida Show”a konuk oldu. Oyuncuya, yeni imajı da soruldu. Radikal bir kararla neredeyse beline gelen saçlarına makas vurduran ve bu kararıyla haftalarca gündemde kalan Büyüküstün, "Saçlarımı kestirmeye aniden New York’ta karar verdim.Bir kuaföre girdim, çıktığımda saçlarım kısacıktı. Kendimi çok hafiflemiş hissettim.” açıklamasını yaptı.

Muhteşem Yüzyılda Sultan Süleyman Rolü İle Büyük beğeni toplayan Halit Ergenç Vatandaşlık Görevini yerine getirirken o olayla karşı karşıya kaldı 1 kasım seçimleri için milyonlarca seçmen gibi halit ergeçnde sandık başına gitti Usta Oyuncu Zarf üzerindeki hatayı çabuk fark etti.Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan süleyman karakterini canlandıran ünlü oyuncu Halit ergenç gündeme oy pusulası ile geldi. Halit Ergenç'in, kabine girerken oy pusulasında bir damga farketmesi çok kısa bir süre krize yol açtı. Daha sonra farkli bir damga ile olay tatlıya bağlandı.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç oyunu kullanmak için oyuncu eşi Bergüzar Korel ile beraber Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geldi. Kısa bir süre sıra beklemek zorunda kalan ünlü çift ardından oyunu kullandı. Oy pusulasını aldıktan sonra kabine giren başarılı oyunuc Halit Ergenç kısa süre sonra geri çıkarak oy pusulasının değiştirilmesini talep etti. Kısa süreli bir krize yol açan pusulasında farklı bir damgadan ötürü Halit Ergenç’in oy pusulası değiştirildi. Oy pusulası değiştirilen ünlü oyuncu Halit Ergenç daha sonra yeniden kabine girerek oyunu kullandı.

"ÜLKEMİZ İCİN HAYIRLI OLSUN"

Oyunu kullanan Halit Ergenç “Ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah hayırlı olur. Neyse halkın iradesi o çıkacaktır” dedi.Basın mensuplarının oy pusulasını değiştirmesine ilişkin soru üzerine Ergenç “Oy pusulasında bir damga izi gibi bir şey vardı. Dolayısıyla değiştirmek istedim” diye açıklamalarda bulundu.Ergenç’in eşi Bergüzar Korel ise “Görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Herkes oyunu kullansın” şeklinde konuştu. Öte yandan Oyuncu İlker Aksın da, Korel ve Ergenç çiftiyle aynı okulda oyunu kullandı.

Vatikan Beni Nerden Biliyor çıkışıyla büyük bir sükse yaratan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün bu sefer çok ilginç bir rol için kolları sıvadı.Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Rüzgarın Hatıraları adlı filmde eşi Onur Saylak’ın annesini canlandıracak.Tuba Büyüküstün yine çok iddialı bir rol için objektiflere karşısına geçecek.Rüzgarın Hatıraları'nın fragmanında başrol oyuncuları Onur Saylak ile Sofya Khandemirova’nın sevişme sahnelerine de yer verildi.

Ödüllü yönetmen Özcan Alper’in üçüncü uzun metraj çalışması “Rüzgarın Hatıraları”, önümüzdeki ay sinemaseverlerle buluşacak.Başrollerini Onur Saylak ile Sofya Khandamirov’un paylaştığı, Tuba Büyüküstün’ün ise gerçek hayattaki eşi Saylak’ın annesi rolüyle kadroda yer aldığı film, 11 Aralık’ta vizyona giriyor.Dünya prömiyerini geçen ay Hamburg Film Festivali kapsamında yapan, ayrıca 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Uluslararası Yarışma’sına seçilen iki Türk filminden biri olan “Rüzgarın Hatıraları” için geri sayım sürerken, beklenen fragman önceki gün yayınlandı.Muhalif şair ve yazar Aram’ın İkinci Dünya Savaşı’nın bitmesine yakın Türkiye’den kaçmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları konu alan filmin fragmanı, merak uyandırdı.“Rüzgarın Hatıraları”nın fragmanında, başrol oyuncuları Onur Saylak ile Sofya Khandemirova’nın sevişme sahnelerine de yer verildi.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Ihlamurlar Altında, Çemberimde Gül Oya, Asi gibi sevilen T.V. dizilerinde ve Sınav, Babam ve Oğlum, Yüreğine Sor filmlerinde rol almış olan Türk sinema ve dizi oyuncusu.

 Hatice Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi Erzurum kökenlidir. İstanbul Özel Doğuş Okulları’nda ortaöğrenimi tamamlayan Büyüküstün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünü kazandı. Bir yandan üniversite öğrenimine devam ederken bir yandan da reklam filmlerinde rol alarak T.V. dünyasına adımını atan Büyüküstün, yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başladı.

2003 yılında, Aydın Bulut’un yönettiği T.V. dizisi Sultan Makamı’nın son bölümlerinde rol alarak oyunculuğa adım atan Büyüküstün, 2004 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği ve 1980 dönemi öncesindeki Türkiye’nin farklı bakış açılarından hikayesini anlatan Çemberimde Gül Oya adlı T.V. dizisinde Zarife karakterini canlandırarak kariyerinde önemli bir adım attı.

2004 yılında Cemal Şan’ın yönettiği T.V. filmi Gülizar’da rol alan genç oyuncu, bu rolüyle Sırbistan Karadağ Cumhuriyeti Uluslararası TV Festival Bar'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Pantene, Maximum Cart, Kremini ve Molped reklamlarında rol aldı.

2005 yılına Ihlamurlar Altında adlı drama dizisinde başrolü oynadı ve aynı yıl Babamla Oğlum adlı sinema filminde Aysun karakterini canlandıradak bir kez daha Çağan Irmak’la beraber çalışma şansı yakaladı.

2006 yılında, komedi filmi Sınav sayesinde ünlü oyuncu Jean Claude Van Damme ile beraber çalışma fırsatını yakalayan Büyüküstün, 2007-2009 yılları arasında 71 bölüm olarak yayınlanan ve Cevdet Mercan tarafından yönetilen Asi adlı dizide, Asiye Doğan karakteri ile başrolde yer aldı.

Tuba Büyüküstün, 26 Şubat 2010 tarihinde ATV’de yayınlanmaya başlayıp 24 Haziran 2011 tarihinde biten Gönülçelen adlı dizide, Cansel Elçin ve Umut Kurtla ile beraber başrol oynamıştır.

Tuba Büyüküstün, 2005 yılında dizi oyuncusu Bülent İnal ile evlendi. 2007 yılında boşandı.

Tuba Büyüküstün, 28 Temmuz 2011 tarihinde Paris, Fransa'da kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak ile evlendi. 19 Ocak 2012 tarihinde Toprak, Maya adlarında ikiz kızları oldu.

1 ocak 2012 tarihinde yayınlanmaya başlayan “20 Dakika” adlı dizide İlker Aksum ile başrolü üstlendi.

Tuba Büyüküstün, 2014 yılında baş rolde olarak "Kara Para Aşk" adlı dizide Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.

2015 yılında Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in çektiği ve başrollerde Tuba Büyüküstün, Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Devrim Yakut ve Yavuz Bingöl'ün oynadığı "Dar Elbise" adlı sinema filminde oynadı. Canan Ergüder'de bu filmde bir rol almıştı.

2015 yılında senaryosunu yazıp yönetmenliğini Özcan Alper'in yaptığı “Rüzgarın Hatıraları” adlı sinema filminde Onur Saylak, Tuba Büyüküstün, Sofia Khandemirova, Murat Daltaban, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Menderes Samancılar, Nihat İleri rol aldılar.

Filmleri

2015 - Orman (Kısa Film)

2015 - Dar Elbise (Sinema Filmi)

2015 - Rüzgarın Hatıraları (Sinema Filmi)

2014 - Kara Para Aşk (TV Dizisi)

2013 - 20 Dakika

2010 - 2011 - Gönülçelen

2010 - Yüreğine Sor

2009 - Beni w Benak (Arap Televizyon Dizisi)

2007 - 2009 - Asi

2006 - Sınav

2005 - Aşk Yolu

2005 - Babam ve Oğlum

2005 - 2007 - Ihlamurlar Altında

2004 - Gülizar

2004 - Çemberimde Gül Oya

2003 - Sultan Makamı  

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında iki hardeşi vardır. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı.

Amerika'da 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekincesi ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti.

Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden İstanbul'da Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de baş rolde düşünüyorum" sözlerine, düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara'da ismimle çağırıyorlar, İstanbul'da herkes Polat diyor" sözleri ile dile getirdi.

2003 yılında gösterilmeye başlayan müziklerini Gökhan Kırdar'ın hazırladığı, senaryosu Raci Şaşmaz'dan, yönetmenleri Osman Sınav, Mustafa Şevki Doğan ve Serdar Akar olan "Kurtlar Vadisi" adlı dizi filmde Necati Şaşmaz Polat Alemdar karakterini canlandırırken; Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak, Seray Sever,Tarık Ünlüoğlu, Haldun Boysan, Hande Kazanova ve daha bir çok oyuncu da rol aldı.

Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Amcası, eski MHP milletvekili Tahir Şaşmaz olan Necati'nin Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

Necati Şaşmaz'ın, içerisinde ilâhi aşkı anlatan şiirlerinin yer aldığı bir şiir kitabı bulunmaktadır. Ankara'da bulunduğu gençlik yıllarında başından bir aşk hikayesi geçen Şaşmaz, yaşadığı duyguları şiire aktardı. Bu dönemde içerisinde bulunduğu tasavvuf kültürünün de etkisiyle ilâhi aşkı şiirlerine yansıtan Şaşmaz, şiirlerini ise "Akş" ismini verdiği bir kitapta topladı.

Necati Şaşmaz, 12 Aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile evlendi.

Necati Şaşmaz 2 Kasım 2014 tarihinde dizi çekimleri sırasında kendi kullandığı aracın kontrolden çıkması sonucunda trafik kazası geçirdi. Çenesinde kırık olduğu tespit edildi ve ameliyat edildi.

Filmleri ve Dizileri

2012 - Kurt Kanunu (dizi)

2011 - Kurtlar Vadisi Filistin (sinema)

2010 - Halil İbrahim Sofrası (dizi)

2007 - Kurtlar Vadisi Terör (dizi)

2007 - 2014 - Kurtlar Vadisi Pusu (dizi)

2006 - Kurtlar Vadisi Irak (sinema)

2004 - Ekmek Teknesi (dizi)

2003 - 2005 - Kurtlar Vadisi (dizi)

Kaynak: Diyarbakır Söz