Zuhal Topal'la Bayhan ve Hanife'den sürpriz gelişme

Zuhal Topal'lanın gelin adayı Hanife'ye talip gelen damat adayı Bayhan ile ilgili magazin gündemini sarsan açıklamalara bir yenisi daha eklendi. 10 bin lira haftalık alıyor iddiaları Bayhan'ın şok görüntüleri ile tamamlandı

Zuhal Topal'la Bayhan ve Hanife'den sürpriz gelişme

Zuhal Topal'la izdivaç'ın gelin adayı Hanife ile Bayhan arasında süregelen tanışma evresinde gün gün çeşitli iddialara ortaya atılıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta programa dahil olarak herkesi şaşırtan Bayhan, Zuhal Topal'la nın reytingleri zorlayan gelin adayı  Hanife'ye talip olmuş ve akabinde de bir birliktelik söz konusu olmuştu. Dün magazin gündeminde yer alan bir haber de ünlü sanatçının programa çıkmak adına haftada 10 bin lira gibi bir ücret aldığı açıklamaları aşkın boyutunu gözler önüne sermişti. Son olarak da reyting için savaşan program da bir skandal görüntü daha ortaya çıktı. Star TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la programının 24 Ekim 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Hanife ve Bayhan'dan çok özel görüntüler yayınlandı.

HANİFE'DEN SÜRPRİZ

Hafta sonu buluşan ikili, birlikte duygusal saatler geçirdi. Canlı yayına elinde pasta ile çıkan Hanife’nin bu sürprizi Bayhan’ı adeta şoke etti. Programın bugünlerde en çok dikkat çeken isimlerinden olan Bayhan- Hanife ikilisi canlı yayında bu özel sürprizin ardından birbirlerine iltifatlar ederek ileri dönük ciddi adımların atılabileceği sinyalleri verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz