Zuhal Topal'la Hanife, Gökhan aşkında yine bir hüsran

Zuhal topal'la da bir araya gelen ve sonunda aradığı aşkı bulan Hanife, Gökhan ile yoa devam etmekteydi. Hanife2nin aklının bir başkasında olduğu iddiaları yine bir hüsran yarattı.

Zuhal Topal'la Hanife, Gökhan aşkında yine bir hüsran

Zuhal Topal'la'ya belki de en çok reyting sağlayan gelin adayı Hanife, yine bir skandal dosyasını açtı. Son olarak İzmirli damat adayı ile bir yola koyulduğunu açıklayan Zuhal Topal'la Hanife, br düğün görüntüleri sonrasında sinir krizi geçirdi. Aşkını bulduğunu geçtiğimiz hafta gözyaşları içinde açıklayan Hanife, yine Gökhan'la canlı yayın sırasında tartışmalarında gözyaşlarına boğuldu. Hanife'nin aklının bir başkasında olduğu iddialarına sinirlenen gelin adayı, canlı yayında sinir krizine tutuldu. An an kare kare işyen görüntüler de Gökahn ile hanife'nin gerginliği de gözlerden kaçmadı.

ZUHAL TOPAL'LA HANİFE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Esra Ero'la dan transfer olan Gökhan, bilindiği üzere Hanife'ye talip olmuştu. Kim kime aşık olduğu belli olmayan skandal izdivç programlarında bir skandal daha Hanife'nin aklının bir başka birinde olduğu açıklamalarındn sonra yaşandı. İşte o açıklamalar:

'Bir sabah kalkıyorum hayatımı bileştireceğim insanın resimleri, arkadaş bile olsalar, farklı yerlerde. Bu tarz şeyler bana ters' diyen Gökhan'a Zuhal Topal'ın; 'Mehmet ve Seda'nın ilişkisinde Hanife'nin konuşulmasından mı rahatsız oldun?' diye sorması üzerine ortam gerildi. Gökhan 'Sosyal medyadan yüzlerce mesaj alıyorum. Hanife'nin aklında başka biri olduğun söylüyorlar. Arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum cevap vermiyor. Ben de Hanife'nin aklında başka biri olduğuna inanıyorum' dedi.

Dün Gökhan'ın ailesinin evine giden Hanife, tam aradığı aşkı bulmuşken, yine yalnız kaldığı açıklandı. Yani Zuhal Topal'la izdivaç'ta bir aşk hüsranı daha yaşandı

Kaynak: Diyarbakır Söz